Delen vinden we super lief

Het is weer zover! Hét evenement van DPG Media waar alle meiden tussen de 7 en 16 jaar naar uitkijken, staat voor de deur. Het Tina Festival in september belooft weer een dag vol plezier, entertainment en gezelligheid te worden. Mijn dochter is al een trouwe fan en kijkt wekelijks uit naar haar favoriete Tina magazine. Ze kent alle tiener idolen bij naam en volgt ze graag op de voet. Het Tina festival is haar dan ook niet ontgaan en iedere week vraagt ze me weer of we er naartoe gaan als ze er een advertentie over ziet.

Het is inderdaad een ervaring is die je niet wilt missen, maar in ons drukke gezinsagenda best een uitdaging. Toch ben ik gezwicht en gaan we de 2e dag op zondag richting Duinrell Wassenaar, met uiteraard de vlogcamera mee on tour. Ik kan bijna niet wachten om samen te genieten van deze meiden-dag!

Wat is het Tina Festival?

Het Tina Festival vindt plaats op het terrein van Attractiepark Duinrell in Wassenaar. En laten we eerlijk zijn, wat is er nu leuker dan een dag vol vertier in zo’n geweldig pretpark? Georganiseerd in directe samenwerking met het Tina tijdschrift, is dit festival dé ultieme viering van alles waar meiden van houden. Optredens van bekende artiesten, enthousiaste YouTubers en creatieve TikTokkers zullen het podium betreden om jouw dag onvergetelijk te maken.

En er staat meer op het programma! Workshops, attracties en natuurlijk de kans om te shoppen tot je erbij neervalt maken dit evenement een feest voor alle zintuigen. Iedere week zag ze de advertentie in haar geliefde tijdschrif en keer op keer hield ze het onder mijn neus. “mama. hier wil ik dus echt heel graag naartoe”.

attractiepark duinrell wassenaar
Duinrell en het naastgelegen Tiki bad is een absolute aanrader

Over Tina Magazine

Al meer dan 50 jaar is dit meidentijdschrift inmiddels al een vertrouwde vriendin voor ruim 74.000 meiden in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. Tina is niet zomaar een tijdschrift, het is een levensstijl! Het brengt vriendschappen, avonturen en verhalen die de harten van jonge lezers veroveren. Met een mix van grappige strips, interessante artikelen en inspirerende verhalen, is het geen wonder dat mijn dochter elke week niet kan wachten om het nieuwste nummer in handen te krijgen. En voor deze moeder bovendien heel handig als we over de rode loper mogen lopen en omringt zijn met tieneridolen .Ze weet me altijd in te fluisteren wie, wie is!

Een Dag vol Meidenpret in een Notendop

tina, vogue, beautylijn

Wat is er nu leuker dan een hele dag omringd te zijn door alles waar je hartje sneller van gaat kloppen. Een bezoek aan het Tina Festival is als een duik in een betoverende roze wereld waar alle meiden hun passies en interesses kunnen omarmen. Wat begon in 2019 met ruim 19.000 meiden en 7.500 enthousiaste volwassenen die het evenement bezochten, is nu uitgegroeid tot hét hoogtepunt van het jaar voor elke Tina-fan. We zijn er dit jaar voor eht eerst en ben benieuwd wat ons te wachten staat!

Verblijven is mogelijk…

En wist je dat je ook kunt blijven slapen op Duinrell? Als je er een écht weekendje uit van wilt maken, kun je kiezen voor een overnachting op het vakantiepark van Duinrell. Zo kun je niet alleen een geweldige dag vol plezier beleven, maar ook de gezelligheid verlengen en samen met je vriendinnen of familie genieten van het prachtige park. Dit jaar gaan we met zijn tweetjes op de zondag aangezien het hockey seizoen ook al is gestart en we het team niet mogen laten vallen.

Gerelateerde blog: 30 Quality time tips voor bijzondere moeder-dochter tijd

Outside inn, overdekte camping, amsterdam, hotspot, eropuit, uittip, klemperer, mender dochter uitje, quality time

Tot Slot

Het Tina Festival 2023 is een dag die je niet wilt missen. Een dag waarop je even kunt ontsnappen aan de dagelijkse sleur en jezelf kunt onderdompelen in een wereld vol glitter en glamour. Ook als ouder kijk je je ogen uit bij ales wat er om je heen gebeurd. het is echt het perfecte meoder-dochter uitje. Wel probeer ik om een vriendin te enthousiasmeren met een dochter in dezelfde leeftijscategorie. Op deze manier kunnen de meiden naar de voorkant van het podium struinen en wij ‘moeders‘ op gepaste afstand genieten van alles wat er om ons heen gebeurt! Ik kan niet wachten om samen met mijn klein Tina meid te genieten van alle optredens, workshops en de onvergetelijke sfeer.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief