Delen vinden we super lief

Tijdens de speelgoedbeurs kwam ik voor het eerst in aanraking met Ztringz
(spreek uit als ‘stringz’). Fun Promotion is het bedrijf dat achter deze immens populaire en kleurrijke vingertouw zit. De regenboog Zstringz brengt Jeugdsentimenten naar boven! Hoeveel parachutes,  kattenwieg en diamanten heb ik wel niet gemaakt met mijn touwtje in de jaren 80. En nu zijn ze weer terug van weggeweest!

Vingertouw in een nieuw jasje

Ze hebben de touwtjes in een nieuw jasje gestoken en blits op de markt gebracht. Blij verrast over deze herintroductie vervolgde ik mijn weg op de Spielwarenmesse. Bij thuiskomst gaf ik een set aan mijn dochter en blij dat ze was. Ztringz !!! Riep ze blij. Het bleek dat ik een enorme speelgoed trend gemist had. Wij zaten nog in de spinners trend, maar die was allang vervangen door de kleurrijke touwtjes. Ik ben zo’n spuit elf moeder.

Oefenen maar

We spraken de ontwerper en eigenaar op de ‘Spielwarenmesse’ waar ze vol enthousiasme over hun “her-ontdekking” spraken. Ook gaven ze een tipje van de sluier over heel veel nieuwe uitvindingen. De Nederlandse ‘bedenkers‘ van de zogenaamde Ztringz hebben wereldwijd, sinds de lancering, miljoenen stuks verkocht en als het aan bedenker Michael Brandt ligt, is de populariteit nog lang niet over.

Het bedrijf bedenkt moderne jasjes voor oud speelgoed waarmee ze een goede weg zijn ingeslagen. Het idee van het vingertouw is niet nieuw, maar de eigenaar zag een reclamespotje op een oude videoband van 35 jaar geleden. Zijn moeder en zusje oefenden vormpjes met het touw en kon na het zien van deze beelden het idee niet meer uit zijn hoofd zetten. Niet veel later bracht hij het op de markt in een nieuw, hip en kleurrijk jasje! Sindsdien is het zakgoed-speelgoed een groot succes!

Blij meisje met haar regenbouw vingertouw

Mijn dochter wist gelijk een kop en schotel te maken toen ze van mij het touwtje kreeg. Dit bleek ze al op op De BSO geleerd te hebben. De gekleurde touwtjes zijn inmiddels ook niet meer weg te denken op het schoolplein.

Dit bericht bekijken op Instagram

Life supposed to be fun! Did you smile today? Aldus het slogan van Fun Promotion. Dit is het bedrijf dat achter de immens populaire Z-Stringz zit 🌈 De kleurrijke touwtjes Zstringz (spreek uit als ‘stringz’) zijn ook hier thuis een groot succes! De kop-en-schotel, eiffeltoren en de parachute worden in rap tempo gemaakt. Ik waan me weer in de jaren 80, de tijd toen ik zelf ook urenlang met de touwtjes speelde! De Zstringz zijn ook nu niet meer weg te denken op het schoolplein en zijn immens populair. We spraken de ontwerper en eigenaar op de ‘Spielwarenmesse’ waar ze vol enthousiasme over hun “her-ontdekking” spraken en gaven een tipje van de sluier over heel veel nieuwe uitvindingen. De Nederlandse ‘bedenkers’ van de zogenaamde Ztringz hebben wereldwijd, sinds de lancering, miljoenen stuks verkocht en als het aan bedenker Michael Brandt ligt, is de populariteit nog lang niet over. Het bedrijf bedenkt moderne jasjes voor oud speelgoed waarmee ze een goede weg zijn ingeslagen. 🙏 #ztringz #originalrainbowrope #kidstagram #ownyourtrick #createyourownhappiness #fun #nofunnolife #play #kidsmodel #strikezpise #spielwarenmesse #funpromotion #naarden #ontdekking #wereldsucces #speelgoed #rage #fun #toys #top1toys #blogmom #blogger #weekendmode #momlife

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Een enorme rage

En terwijl ze er mee aan het oefenen is, kletst ze ronduit en probeert ze verschillende dingen uit. En toen zagen we ook onderstaande Ztrings commercial op TV. Ik had echt onder een steen geleefd. Ook op school zag ik de regenbouw touwtjes bij kinderen om hun pols gebonden of rond de hals als ketting. Het is dan ook wel in een hip jasje gestoken waarmee je gezien mag worden. Sinds dat ik het mijn dochter heb laten uitproberen, gaat het touwtje overal mee naartoe, ook tijdens lange autoritten.

Voor in de auto

Ze zitten rustige creatief te zijn met hun Ztringz op de achterbank “kijk mam, dit is cewl! Ook op een kinderfeestje bleek het een groot succes. De bedenkers vertelden me op de speelgoedbeurs ook al dat het zakgeld speelgoed is. Betaalbaar, fun en handig mee te nemen. Bij Deltas heb ik vervolgens een boekje besteld waarin touwspelletjes en figuren worden uitgelegd.

Touwspelletjes

Met touwspelletjes toffe figuren maken is eeuwenoud en is ook nu nog leuk. Als klein meisje heb ik eindeloos lopen oefenen.  Leuk om te zien dat het speelgoed van ‘vroeger in een nieuw jasje is gestoken en dat ik nu met mijn kindjes op de bank de parachute aan het oefenen ben.

Het is wereldwijd een succes. De verschillende touwfiguren vind je op de kaarten van Deltas. Voor mijn dochter nog best lastig, maar ik help haar er graag bij. Ook ik vind het heel leuk om te doen en te leren!
Leuk om te zien hoe ze er mee in de weer gaan. Goed voor hun motoriek en creatieve ontwikkeling. Ook is het wel verslavend. Je moet en zou het voor elkaar krijgen!  Mijn zoontje leert er gelijk geduldig worden mee !

Met bovenstaande kaartenset van Deltas haal je urenlang speelplezier in huis waarmee je ze superslim maakt! Ik zou er wel de Ztringz bij kopen aangezien er een touw bijgeleverd wordt die je nog zelf moet knopen!


“Life supposed to be fun! Did you smile today?” Fun Promotion

Ztringz?

In totaal zijn er meer dan 45 figuurtjes te maken met het touwtje. Het is overigens wel fijn om een aangesloten touwtje te hebben. Bij het boekje zat een koord die je aan elkaar moet knopen. Dat is niet zo fijn als je de Kop en schotel, Jacobs Ladder, of eifeltoren probeert te maken. Mijn dochter smokkelt de Ztrings overal dagelijks mee naar school. Het is zo klein dat het niet eens opvalt. In de verpakking van de Ztringgs zie je 3 verschillende vormen die je kunt maken.

Met behulp van de kaarten en ook YouTube kom je een heel eind verder. Vanaf 5 jaar zijn de ztringz ideaal omdat de motoriek dan beter ontwikkelt is. Mijn dochtertje van 4 vind het soms ook wel wat lastig, al vraagt ze mama dan wel om hulp. We verzinnen er altijd een leuk figuur bij!

Ztringz Academy

Met de introductie van de regenboogtouwtjes zijn de touwtjes nieuw leven ingeblazen. Ontzettend leuk, en waar ze helemaal goed over na hebben gedacht is de Ztrings Academy”. Als je het iemand ziet doen, pak ik het veel sneller op. Voor in de auto zijn de kaarten heel leuk en ideaal. Door de verschillende levels in de Academy kun je bij het begin beginnen. We zijn nu al een eindje verder en het gaat steeds beter. Leuk speelgoed en ik begrijp helemaal de rage!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief