Delen vinden we super lief

Wat vond ik het een dilemma; moest ik kiezen voor een blank gelakte of linnen whitewash wobbel? En qua model dan? Kies ik voor een Wobbel original, een Wobbel XL of een ronde Wobbel360? En met vilt, of zonder….. echt elk model is fantastisch mooi. Ik wist in ieder geval wel dat mijn kids dit gaaf gaan vinden. Ik ben gezwicht en na wikken en wegen heb ik de bestelling geplaatst. Het is de Wobbel360 geworden en ze zijn er niet bij weg te slaan. Dit is de beste aanschaf ever!

De Wobbel ligt standaard in onze woonkamer en wordt er regelmatig bijgepakt. Het is een echt een onderdeel geworden van het interieur. het is echt een kinderparadijs bij ons in de woonkamer.

Balanceboard

De Wobbel360 is een balanceboard en stimuleert het spel van de kids doordat ze gebruik maken van hun balans en kracht. Het bord ondersteunt op een speelse manier het lichaamsbewustzijn en het evenwicht. Voor onze kids ideaal om mee te spelen! Ze gaan er op liggen, zetten zich af en zwieren in het rond. Des te sneller, des te beter en tijdens het TV kijken, of spelend met haar Ztringz wordt er rustig heen en weer gewiebeld. En zo nu en dan worden papa en mama ingeschakeld om heel hard rondjes te draaien en duizelend door de kamer te lopen.

Dit bericht bekijken op Instagram

It’s Friday. Time to go make stories for Monday. ❤️ #weekend #weekendmood #friyayay #friday #happy #friyay #que #oililyandme #weekendvibes #wobbel #colourfulrebel #life #fridayfeeling #mood #relaxing #chillenmetdiebillen #sunday #nicetime #chillout #goodtime #aanhetwobbelen #goodweekend #weekendgetaway #draaien #weekendstyle #swung #wobbel360 #weekendlove #weekendready

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

De keuze Wobbel…

Ik ben overigens gegaan voor de Wobbel 360 (muis). Dit is ook wel het ronde broertje uit de Wobbel serie. Dit bord heeft een diameter van Ø 40 cm, is CE gekeurd en kan een gewicht van max 200 kg aan. De kids testten dit maar wat graag uit, met z’n drietjes gierden ze het uit terwijl ze ronddraaiden.

Details Wobbel360

Op de Wobbel360 kun je staand leren balanceren. Dat gaat heel lekker en via een zachtere curve dan op de Wobbel Original. En je kunt er nog heel veel meer mee, kwamen we al snel achter. De kinderen kunnen ermee bootje varen, schommelen, of nog veel toffer: als een malle ronddraaien! Dit vinden ze het leukst en stoerst.

Zittend draai je jezelf of een ander ook als een tol rond. En je kunt ook net als met een skateboard jezelf staand ronddraaien met een flinke zwaai. Het is bewonderenswaardig om de kids dit met verve te zien doen. Er zijn genoeg manieren om deze wobbel360 balance board te ontdekken. Ook nodigt hij uit om het balanceren te oefenen. Mijn dochter probeer vaak te wandelen door op de rand een rondje te lopen of elkaar. De “Wobbelloop” heeft ze al aardig onder de knie. Plezier gegarandeerd!

Podium

En omgedraaid is er ook veel te ontdekken met de Wobbel360. Het is een schans voor de autootjes van zoonlief (2), een podium voor het optreden van dochterlief (4) en biedt een zitplek voor mama. Ook bij deze Wobbel360 is het wat het kind wilt dat het is! Laat de fantasie maar geheel de vrije loop!

Voor klein én groot!

Voor de volwassenen is de Wobbel360 ook een ontdekking. Ik heb er vele moves op uitgeprobeerd. Je kunt je onderrug los draaien, staand werken, je hoofd al wiebelend legen, of net als de kids alle mogelijkheden van de Wobbel360 ontdekken!

Vilt of geen vilt

Aan de onderkant van de Wobbel360 zit optioneel Ecovilt. De meerprijs hiervoor is het absoluut waard als je een fragiele vloer hebt. Bij gladde vloeren is het vooral een aanrader aangezien er flink mee gedraaid gaat worden en dan is bescherming gewenst. Op tapijt en andere zachte vloeren raad ik een gladde wobbel aan. Dan is het met Ecovilt niet echt aan te raden, omdat de Wobbel dan niet meer kan draaien.

In het kort:
* Wobbel 360
* uniek balanceerbord
* voor jong en oud
Meer informatie over de verschillende soorten Wobbel modellen vind je op wobbel.eu

Dit bericht bekijken op Instagram

De @wobbelboard is een ontdekking naar mijn hart En de Wobbel360 krijgt een speciaal plekje in m’n ♥️ gespot op de @spielwarenmesse en blijven hangen Zou het iets voor jullie zijn? #wobbelboard #woodentoys #openendedplay #fantasie #duurzaam #ontdekking #plezier #ergonomisch #hout #speelgoed #fantasierijkspeelgoed #wobbel360 #wobbel #balansbord #balanceboard #wobbelen #360 #houtenspeelgoed #kids #kidslifestyle #kinderkamer #kind #kinderen #wobbel #wobbelboard #wobbels #bamboe #bamboo #skatebiard #kids #kinderen

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

We zijn enorm blij meet de wobbel360 en het is zelfs zo populair dat we zelfs overwegen om de bobbel original erbij te bestellen. Hebben jullie het al wel eens ervaren? In de buurt van kids is het echt magie!E ze worden er ook nog eens slimmer en gelukkiger van!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief