Delen vinden we super lief

Deze werkende mama sleept d’r handtas vaak mee van ‘hot naar her’. Op kantoor staat het in een laadstation, maar op de thuiswerkdagen wordt mijn laptop meegesleurd in een sexy-lose, lelijke laptoptas. En als ik op de woensdag tijdens zwemles de laatste e-mails wil versturen, wordt de kolossale tas weer meegesleurd. Zo ook in de weekenden als ik me in monkey-town begeef. De laptoptas kan tegen een stootje en er past veel in, maar het staat niet charmant. Laat ik gerust zeggen, lelijk…. En mama’s moeten zichzelf gewoon af en toe verwennen! Ik heb mezelf verwend met een geschikte laptop tas en laptop hoes!

Laptop tassen

Er zijn tegenwoordig prachtige laptoptassen verkrijgbaar. Tijdens een persdag bij een persbureau kwam ik aanraking met het merk Valentino. De tassen en met name dit zwarte model bleef een tijdje door mijn hoofd spoken, en nu ben ik gezwicht om er eentje naast mijn Case Logic Laptop tas in gebruik te nemen.

Case logic laptoptas, Thuiswerken, thuiswerkplek, thuiswerk tips

Must have voor mama’s

Vooral nu ik een paar buitenlandse trips op de planning heb staan richting Frankrijk is het een must have! om een stijlvolle tas te hebben Daar weten ze helemaal wat stijlvol en modieus is en zou ik mezelf echt voor schut zetten met het kolossale geval, waar ik nu mee rond loop.

laptop tas, computer, laptop, moeder

Valentino wil alle unieke kenmerken van een vrouw vieren, met een perfect passende tas. Dat vind ik een mooi streven. Want laten we wel wezen. We leven in een tijd waarin een outfit niet alleen een look is, maar onderdeel is van je identiteit. Een mooie tas maakt je outfit af en je maakt er gelijk een statement mee. Valentino begrijpt wat vrouwen willen en biedt een reeks on-trend tassen van hoge kwaliteit met rijke extra’s voor iedere gelegenheid. Ik ben een blij meisje met deze aanwinst!

Brandfield

Door de zeer overzichtelijke site van Brandfield en een breed assortiment aan tassen heb je een heerlijk moment voor jezelf om te kijken en te smelten of er iets tussen zit. De levering is snel en alle producten zijn van van zeer hoge kwaliteit. Verder is de site heel gebruiksvriendelijk en is de service die verleend wordt zeer vriendelijk. Ook krijg je bij elke bestelling een mooie cadeauverpakking, top om op die manier te ontvangen! Ik ben deze keer voor deze fantastische shopper gegaan, maar mijn wensen lijst is aanzienlijk langer. Ik tip manlief zeer graag om mij voor mijn verjaardag een prachtige clutch te geven.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief