Delen vinden we super lief

Als ik de vraag: ‘welke spullen kun je echt niet zonder?‘ krijg, dan antwoord ik steevast dat dit mijn telefoon en laptop zijn. Als online marketeer ben ik echt afhankelijk mijn van iPhone en laptop. Waar zij gaan, ga ik en andersom. Ik raak dan ook lichtelijk in paniek als ik even niet weet waar mijn telefoon is, of als mijn laptop net wat langer over het opstarten doet dan normaal. Ik vind het dan ook echt belangrijk om zuinig op mijn gadgets te zijn. Ik kan dan ook niet zonder een goede stevige laptop hoes en laptop tas.

Een goede stevige laptop hoes en laptop rugzak
Een goede stevige laptop hoes en laptop tas

Safety for all

Mijn telefoon zit standaard in een siliconen hoesje en ik gebruik altijd een screenprotector. Mijn laptop berg ik altijd veilig op in een laptop hoes. Zelfs als ik hem thuis opberg, want je weet maar nooit. Eén glas water omstoten en het is mis..

Case Logic laptop hoes

Een goede stevige laptop hoes
Sluit perfect aan op mijn 13,3 inch MacBook

Helaas ging mijn oude laptop hoes kapot en moest ik op zoek naar een nieuwe. Ik typte ‘Een goede stevige laptop hoes‘ in bij Google kwam ik bij de laptop sleeves van Case Logic terecht. Naast dat ik een goede stevig laptop hoes zocht, was ik ook vooral op zoek naar een duurzame hoes die lang meegaat. De hoezen van Case Logic zagen er stevig uit en bovendien sprak hun tagline ‘Life, simplified‘ me enorm aan. Het hoeft er voor mij niet heel mega fancy uit te zien, zolang het maar goed werkt en my life simplified op een stijlvolle manier.

De laptop hoes sluit goed aan en is stevig

Een goede stevige laptop hoes van Case Logic
De Case Logic 13,3” Laptop- en MacBook hoes HeatherRose

Ik koos voor het hippe roze kleurtje ‘HeatherRose’, want mijn oog wil natuurlijk ook wat. Toen de hoes binnenkwam, was ik direct blij met mijn keuze. De laptop hoes voelt enorm stevig aan en is niet te dik. Door het slanke ontwerp past hij goed in mijn tas. De hoezen zijn perfect op maat, waardoor ze goed aansluiten. Hierdoor gaat de laptop niet schuiven in de hoes, waardoor hij goed op zijn plek blijft zitten. Dus ook als ik moet rennen 😉 #foreverlate

Een goede stevige laptop hoes
Heerlijk stevig en tegelijkertijd mooi slank

Dan ook maar direct een goede laptop tas

Toen ik op de site van Case Logic naar mijn laptop hoes zocht, zag ik ook laptop tassen staan. Mijn huidige tas is niet groot genoeg om de laptop mét hoes te vervoeren. Mijn laptop zo los in de tas vind ik toch nog een beetje spannend, hoewel dit ook prima kan natuurlijk. Nu ik toch aan het shoppen ben, zou ik er best een laptop tas bij kunnen nemen, toch? Ik werd verliefd de Case Logic Query Backpack Trellis/Black. Een mooi hip kleurtje, met een inhoud van 29 liter en ruimte voor een laptop van 15,6 inch. Daar zou zeker mijn laptop van 13,3 inch met hoes in passen.

Duurzame, betrouwbare Case Logic rugzak

Case Logic laptop tassen duurzame rugzak

Ook voor mijn laptop tas vind ik het belangrijk dat het betrouwbaar is. Ik zou maar iets verliezen onderweg. De Case Logic rugzakken zijn duurzaam, waardoor ze enorm lang meegaan. Je krijgt daarom ook 25 jaar garantie! De rugzakken hebben enorm veel vakjes, waardoor naast je laptop, ook je tablet, telefoon en andere belangrijke spullen altijd goed op hun plaats blijven zitten. Ook kun je de spullen daardoor makkelijker terugvinden, win-win!

Als je zuinig bent op je spullen en op zoek bent naar een stevige, goede, duurzame en hippe laptop hoes en/of tas, zou ik Case Logic echt aanraden. Nooit meer zorgen over of je spullen wel goed beschermd zijn, ideaal!

Case Logic, Life simplified!

Case Logic, Life simplified rugzak laptop tassen
Ready to go!

Liefs Esmee

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaatDelen vinden we super lief