Delen vinden we super lief

Persoonlijk raadpleeg ik regelmatig de website waarzitwatin.nl Dit is een eerlijke website met actuele informatie over chemische stoffen in dagelijkse producten. In de huidige maatschappij worden we bekokstoofd met informatie en soms zie ik door het bos de bomen niet meer! Er zijn ook zoveel broodje aap verhalen die de ronde gaan. Deze website biedt uitkomst!

Watzitwaarin.nl

waarzitwatin.nl waar zit wat in

Zit er bijvoorbeeld asbest in tampons? Is natuurrubber wel echt zo goed voor je kindje? Is lippenbalsem gevaarlijk? Krijg je kanker van deodorant? Zijn natuurlijke stoffen en producten echt beter voor je? Op dit soort vragen geeft de website waarzitwatin.nl antwoord.

Deze website is een initiatief van het RIVM, VeiligheidNL en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Ze hebben als doel om consumenten bewuster te maken van de producten die ze gebruiken, zoals persoonlijke verzorgingsproducten, speelgoed, kleding en doe-het-zelf producten.

de kleine keuken waarzitwatin.nl
Geen suiker en conserveringsmiddelen in de producten van De kleine Keuken

Alledaagse producten

De website verzorgt informatie over verschillende alledaagse producten en vele chemische stoffen. Consumenten kunnen hier opzoeken hoe ze op een juiste manier met chemische stoffen kunnen omgaan die in alledaagse producten zitten.

detoxkuur, sap.je, detoxen

Waarzitwatin.nl geeft tientallen tips, adviezen en mogelijke alternatieven en benoemt voorzorgsmaatregelen. Ook ontkracht de website terugkerende geruchten over producten als tampons, lippenbalsem, natuur rubberen spenen en deodorant gebaseerd op wetenschappelijk inzicht.

De website blijft in ontwikkeling en wordt met steeds meer producten en chemische stoffen aangevuld. Het is dan ook zeer zeker de moeite waard om te bezoeken!

Verantwoorde deodorant

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief