Delen vinden we super lief

We kunnen ons hart ophalen aangezien het bekende Belgische chocolade merk Libeert naar Nederland is gekomen om onze schoentjes te vullen met hoogstaande chocolade! Het is verkrijgbaar bij Albert Heijn waardoor we niet eerst naar onze zuiderburen hoeven af te reizen, hooray!

Schoentje zetten

Het zetten van een schoen is een eeuwenoude traditie. In Nederland doet men dit al vanaf de 15e eeuw, dat nu in de 20e eeuw nog steeds een leuke traditie is. De insteek is echter wel ietwat veranderd! Arme mensen zetten hun schoen bij de kerk en rijke burgers stopten daar geld in, dat vervolgens onder de armen werd verdeeld. In de 16e eeuw begon men met het gebruik dat kinderen thuis hun schoen zetten, waar deze door hun ouders werd gevuld met speelgoed en snoepgoed.

Schoentje zetten in huize Olivette

Inmiddels zetten onze kinderen maar wat graag hun schoen tijdens de sinterklaasperiode. En de ene keer vinden ze s’ochtends een leuk schoencadeautje in hun schoen en de andere keer een zoetigheid. En dit jaar brengt Libeert, dé chocoladeleverancier van de Sint, ons voor het eerst een speciaal bezoek. De kinderen hebben héérlijke, eerlijke en Belgische chocolade in hun schoentje mogen vinden. Ze smikkelden het dan ook aardig snel op! En ik geef ze geen ongelijk, dit is chocolade naar mijn hart! Kennen jullie het Belgische merk Libeert al?


Libeert, dé chocolade van de Sint. Héérlijk. Eerlijk. Belgisch.

Libeert: dé chocolade van de Sint

De Sint heeft dit jaar niet voor niets Libeert verkozen tot dé leverancier van chocoladefiguren! De Sint wordt met veel liefde bijgestaan om een lach op het gezicht te toveren bij iedereen die van chocolade houdt. En dat is “Me, me , that’s me…” Ok, OK, ik heb me te houden aan de smartpoints, in mijn WW avontuur, maar zo nu en dan heb ik het er voor over. De Sint chocolade figuren hebben hun weg dit jaar dan ook naar de huiskamers gevonden van onze kindertjes.


“Ons gróótste plezier? Dat zijn de lichtjes in de ogen van klein en groot, tijdens het vinden, zien, delen en genieten van onze chocoladecreaties! We just love it! “
Lily Libeert (Marketing Manager & lid van de 4degeneratie Libeert):

Héérlijk. Eerlijk. Belgisch.

De Sint vindt het belangrijk dat chocolade in de supermarkten van dezelfde kwaliteit is als die van banketbakkers en speciaalzaken. De ingrediënten van de chocoladefiguren van Libeert worden geselecteerd en gemaakt van Premium Belgische Chocolade (gemaakt van 100% pure cacaoboter). Hierbij staat de smaak altijd op nummer 1. Daarnaast heeft de Sint net als Libeert eerlijkheid hoog in het vaandel staan.

libeert chocolade, sinterklaas, sint, cadeau, chocolade

De chocoladefiguren worden dan ook enkel gemaakt van 100% eerlijke en gecertificeerde cacao. Een merk naar mijn hart dat ik graag cadeau geef. En in deze decembermaand krijgen onze PostNl bezorgers ook een kleinigheidje in het kader van ‘wees soms een engel‘. Ze komen dagelijks in weer en wind bij ons aan de deur met pakketjes en hebben daarom echt iets lekkers verdient! Zijn reactie was zo leuk toen ik hem een grote chocolade sint gaf!

Het assortiment

De chocoladefiguren zijn gemaakt in de vorm van traditionele figuren met een hedendaagse twist. Met een divers aanbod en prijzen die variëren van 1 euro tot 5 euro, bieden Libeert en de Sint voor ieder wat wils. Het assortiment bestaat uit:

Chocolade assortiment

  • Gedecoreerde sintfiguren (melk & pure chocolade)
  • Boot van de Sint – ideaal om de intocht mee te vieren
  • Sint op Paard – Nederlands ontwerp (melk & witte chocolade)
  • Sint in Karamel Doré – de smaak van karamelkoekjes en een snufje zout is verslavend lekker
  • Schoencadeautjes – kleine figuurtjes die perfect passen in de schoentjes van de brave kinderen.

Over Libeert

Bij Libeert in het chocoladehuis, ontvangen ze al bijna 100 jaar de Sint, de Paashaas en de Kerstman om samen met hen de héérlijkste chocoladecreaties te creëren. Vier generaties van chocoladeplezier en marktleidershap in België, worden gedreven door passie, innovatie en héél véél proeven om de heerlijkste chocolade te garanderen. Ze kennen een rijke historie.

Libeert chocolade wordt nog steeds gemaakt volgens het geheime familierecept, vanzelfsprekend met de beste ingrediënten. Voor hen geen palmvet, maar enkel zijdezachte cacaoboter. Ook wordt er geen cacaopoeder gebruikt, wel échte cacaomassa. Naast de hoge kwaliteitseisen, betekent het familierecept nog meer; het staat voor de engagementen en hoe zij willen ondernemen op een duurzame manier.

Ondertussen smikkel ik nog even verder!

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat
Delen vinden we super lief