Delen vinden we super lief

Nadat ik me had aangemeld bij ‘WW, het nieuwe Weight Watchers’ bij de dichtsbijzijnde locatie begon dan echt het avontuur en gaan we strijd aan met de overtollige kilo’s. Ietwat gespannen kon ik mij melden bij de WW Workshop en werd ik verwelkomd door een vriendelijke WW Coach. Aangezien ik voor de eerste keer kwam, was ik eerder gekomen, zodat ik ingeschreven kon worden en we elkaar wat beter konden leren kennen. Het is toch wel een dingetje om je er aan te melden. Ik ga namelijk nu écht de strijd aan met mijn overtollige kilo’s en kan er niet meer omheen! Ook werd ik voor het eerst gewogen en dat was al mijn eerste hartverzakking! Hoe ga ik van die overtollige kilo’s afkomen?….

voor en na, ww het nieuwe weight watchers
Deze foto is gemaakt voor een lachspiegel en voor nu nog even fictie.
Op naar de 20kg gewichtsverlies met WW, het nieuwe WeightWatchers

WW workshop: bye bye overtollige kilo’s

En eigenlijk hoefde ik mij echt nergens zorgen over te maken. Een ontzettende vriendelijke groep dames ontving me en in no-time ging ik op in de groep. Je kunt er overigens ook voor kiezen om enkel digitaal ondersteuning te krijgen, maar juist de interactie met anderen stimuleert me. Je leert ‘face to face‘ hoe je gezonde gewoontes kunt aannemen die bij jouw levensstijl passen. En dat wegen hebben ze zelf ook allemaal meegemaakt! “Het gaat je lukken meid”, werd me motiverend toegeroepen! -30KG, -10KG, … ze wees trots naar mede deelnemers! En die overtollige kilo’s raak je echt kwijt! Het waren allemaal ervaringsdeskundigen om me heen! Hier voel ik me o.k!

Pas op de plaats

Nee” leren zeggen tegen verleidingen!

Als moeder van drie kinderen, vrouw van, en een werkende mama is het lastig om mezelf eens op de eerste plaats te zetten. Goede, gezonde voeding vind ik heel belangrijk en staat bij ons hoog op de agenda, alleen gaan er toch dingen fout. Ik ben een bourgondiër, houd van gezelligheid en een borrel op zijn tijd.

Het werkt ook niet echt mee dat mijn man bij Heineken werkt en me dolgraag de wereld van bier laat ontdekken met proeverijen via zijn stoere SUB, zijn huistap. Dat is nu even een ‘no-go‘, alhoewel het uiteraard wel mag! Dat is het voordeel van WW, het nieuwe Weightwatchers. Maar een biertje is gelijk 4 ‘smartpoints‘ Dan kies ik voor nu even een witte wijn dat 2 smartpoints is. Kijk, ik maak al verstandige keuzes na die eerste week!

Stok achter de deur

Een stok achter de deur is wat ik nodig heb, en ‘tips en tricks‘ zijn ook zeker welkom! Ook deel, leer en vier ik successen met de andere inspirerende WW Members, waaronder van een goede bekende. Na de workshop ging ik gemotiveerd aan de slag en was ik ook mentaal weer klaar voor de komende week. Het was een uurtje echte ‘me-time’.

de strijd aan met overtollige kilo's, afvallen, dieet , voeding zwangerschap wat mag je eten
Gezonde keuzes leren maken

Met een tas vol gekochte WW-producten, receptenboeken, producten en het Easy Start-boekje, was ik helemaal klaar om te beginnen. Dankzij de digitale omgeving kon ik op elk moment meer lezen en inspiratie opdoen en ook de WW app geeft me ondersteuning! Dankzij het Easy Start-boekje wist ik tijdens de eerste week precies wat ik mocht eten dankzij het weekmenu dat ze voor me hadden gemaakt. Het is nog even puzzelen en in deze reis ontdek ik veel van het uitgebreide programma. En wat ook echt leuk is, is dat mijn collega’s gezond met me meedoen!

Werk aan de winkel

Er is werk aan de winkel, met als doel een betere, happy versie van mijzelf! Afvallen blijft bij mij een crime, maar dit is een hele goede stap die ik gezet heb. Ik ben dan ook best nieuwsgierig naar mijn gewicht tijdens het 1e weegmoment. Wordt vervolgd… (PS, ik durf mijn gewicht nu nog even niet te delen, maar gaat gebeuren hoor, bij mijn 1e succesje ;-D)

de strijd aan met overtollige kilo's, afvallen, dieet
Gezonde keuzes maken

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief