Delen vinden we super lief

Ik ben mijn trilbillen zat!” Ken je deze blog nog? Inmiddels drie jaar geleden was ik mijn lijf na de bevalling van mijn derde kindje helemaal zat. De sportschool was mijn nieuwe tempel en hier was ik drie keer in de week met succes te vinden. Voor ik het wist had ik mijn zwangerschapskilo’s verloren en voelde ik mij topfit. Het volhouden is alleen een ander verhaal! “Het is een mindset” zei mijn sportleraar terecht. Nu zijn we drie jaar verder en na een pauze bij de sportschool te hebben ingelast, merk ik dat het tijd is om weer met mijn lijf aan de slag te gaan! Tijdens onze familie vakantie heb ik mij voorgenomen om er mee aan de slag te gaan! Dolgraag wil ik me weer fit voelen en lekker in mijn vel! Afgelopen maanden zat ik in een rollercoaster en wil het daarom goed aanpakken. Bij de sportschool zien ze me weer terug én ik heb me aangemeld bij “WW, het nieuwe Weight Watchers”. Deze mama gaat door de ‘wasstraat’!

Succesvol afvallen 

Om op mijn gezonde, ideale gewicht te komen red ik het niet in mijn eentje, laat ik daar eerlijk over zijn! Sporten is goed voor mijn lichaam en geest, maar daar red je het niet enkel mee! Mijn collega deed zelfs niet eens aan sport en viel af met de wekelijkse WW Workshop. Ze liet me inzien dat 80% bij het afvallen aan voeding ligt. Je begrijpt dat hier vele grappen over zijn gemaakt! En ik mezelf maar afbeulen…

Ik was ook nieuwsgierig naar hoe ik makkelijk gezondere keuzes kan maken. Ook bij afvallen en voeding gaat het om een mindset en met eenvoudige trucjes en tips kan het veel sneller gaan! Die trucjes en kennis moest ik alleen nog wel vergaren zonder mijzelf op een streng dieet te zetten! En ook heb ik echt ondersteuning nodig, Alleen lukt het me niet om mijn doel te bereiken én vol te houden, dat weet ik inmiddels wel! En toen ik de successen van het gewichtsverlies bij Mariken zag, wist ik het zeker dat ik er gewoon voor moest gaan!

Weight Watchers, bevalling
Na mijn zwangerschap herpakte ik mezelf best snel

WW, het nieuwe Weight watchers

“Nu de zomer voorbij is, begin ik met mijn ‘beach body’ riep ik gekscherend toen ik het koekje van een jarige collega afwees. Ze begonnen al te grinneken ‘dus jij staat met de kerst in je bikini bij de kerstborrel” riepen ze in koor. Na de zomer kennen we allemaal wel het gevoel van de zogenaamde ‘zomerdip‘. De vakantie is voorbij en de dagelijkse routine is terug! Kinderen zijn weer naar school, sportclubjes en zwemlessen zijn weer begonnen, we zijn weer hard aan het werken, de dagen worden korter en het is vooral weer drukker. Hierbij vergeet ik te vaak mijzelf en heb ik geen tijd om actie te ondernemen bij het gezonder worden of gewicht verliezen.

Pawny, men in black, Weight Watchers
Pawny is mijn beschermer, naast de coaches van WW

Easy start

Ik ben dan ook nieuwsgierig wat me te wachten staat bij ‘WW, de nieuwe Weight Watchers’. Zou het echt helpen? Ze geven aan het me makkelijker te maken met de ‘easy start’ en dus echt zal afvallen. Met boodschappenlijstjes, recepten, weekmenu’s en tips & tricks wordt het me nu wel heel makkelijk om met WW te beginnen! Daarnaast heb ik de hoognodige wekelijkse ondersteuning van een WW Coach en de WW-app. Ik zal het zelf gaan ondervinden of ze me helpen om op koers te blijven en ook om gemotiveerd te blijven. Uiteraard deel ik mijn bevindingen! Ik heb er veel over gehoord en nu heb ik ook zelf de stoute schoenen aangetrokken!

Ik heb me aangemeld voor WW waarbij er vele obstakels op mijn pad zullen komen.

Spannend

Het is tijd voor gezondere gewoonten en tijd voor mezelf. Ik ben in ieder geval gemotiveerd om met mezelf aan de slag te gaan en vind het best spannend om hier over te schrijven. De eerste afspraak is gemaakt, de WW bestelling is binnen en ik zal aanschuiven bij de wekelijkse WW, het nieuwe Weight Watchers Workshops (voorheen Cursus) Hier krijg ik advies van een WW Coach en zal ik andere andere WW members ontmoeten. Dit zal mijn ‘stok achter de deur zijn’ en hopelijk tot succes leiden!

Aankomende drie maanden gaan we het in ieder geval ontdekken en het zogenoemde leefbare en flexibele programma ervaren. Ik ben benieuwd en je kunt er volgende week alles over lezen! Ik ga mijn stinkende best doen!Hebben jullie ook zo’n haat-liefde relatie met je gewicht?

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief