Delen vinden we super lief

Je herkent het vast wel. Dochterlief neemt afscheid van de juf en gaat naar de volgende klas. Ondertussen staat de verjaardag van je beste vriendin op de planning en de digitale lootjes voor Sinterklaas worden ook alweer getrokken. Dat betekent, tussen alle bedrijven door, op zoek naar cadeautjes. Het leukst is natuurlijk een cadeau te geven waar je de ontvanger écht blij mee maakt. Maar ja, dat gaat gemakkelijker wanneer je iemand persoonlijk kent.

Douglas cadeaukaart, cadeautip, Douglas

Bovendien kost het uitzoeken van een goed cadeau best wel wat tijd en juist daar ontbreekt het nu vaak aan. Dan hebben we het nog geeneens over de huidige Corona toestand. Dikke kans dat jij je cadeau moet opsturen naar de ontvanger. Je kunt natuurlijk een blik werpen op onze cadeautjes top 100, met allemaal originele opstuur cadeautjes. Maar wil je geen keuzestress en zéker weten dat je altijd goed scoort? Kies dan voor de Douglas cadeaukaart. Succes gegarandeerd!

Een pakketje me-time in je brievenbus

Ik stel me altijd voor hoe ik zelf zou reageren wanneer ik mijn uitgekozen cadeau zelf zou krijgen. Nou, met de Douglas giftcard weet ik dat wel. Eindelijk even me-time, heerlijk struinen door de Douglas en lekker nieuwe geuren uitproberen, maakt mij op voorhand al vrolijk. Ja, ik weet het, echte schoonheid zit van binnen, maar het oog wil toch ook wat? Laat dat maar aan de Douglas ladies over, die beheersen de kunst van het inpakken tot in de puntjes. Zelfs de verpakking is hierdoor al een feestje.

Douglas cadeaukaart, cadeautip, Douglas

En laat je de giftcard thuisbezorgen? Dan mag je er ook nog eens twee van die leuke samples bij uitkiezen. Van miniflesjes eau de parfum tot een schoonheidsserum, het kan allemaal. Wat ik zelf attent vind, is dat je cadeaukaart een persoonlijk tintje kunt geven. Je mag, helemaal gratis, een leuke wenskaart uitkiezen met een persoonlijke boodschap. Ben je klaar met kiezen? Dan verstuurt Douglas jouw cadeau gratis en voor niets.

Maak de wereld een beetje mooier

Het is leuk om mensen blij te maken en het geeft jezelf ook nog eens een goed gevoel. Met een mooi cadeau lukt dat prima. Maar nog specialer is het wanneer er een bijzondere achterliggende boodschap bijzit. Dove doet regelmatig grote onderzoeken naar het zelfvertrouwen en zelfbeeld van vrouwen. Hier kwam uit naar voren dat vrouwen moeite hebben hun echte schoonheid te zien. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Van Afrika tot Australië, het maakt niet uit waar we vandaan komen. Maar liefst 80 % van alle vrouwen zien niet hoe mooi ze zijn.

Ik schrok hier best wel een beetje van en besef me nu hoe waardevol het is om elkaar te laten zien hoe mooi we zijn. De mission statement van Douglas sluit naadloos aan bij dit idee. In de winkels doen ze er alles aan om jouw zelfvertrouwen te geven in je eigen schoonheid. Wat een mooi uitgangspunt. In de winkels geven ze bijvoorbeeld een gratis huidanalyse, kun je je laten opmaken of je handen een lekkere scrub geven. Hoe fijn is het dat jij kunt bijdragen aan een verwenmoment voor de ontvanger van je cadeau. Zo maak je de wereld om je heen, direct een beetje mooier.

Douglas cadeaukaart, cadeautip, Douglas

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief