Delen vinden we super lief

Soms doe je van die ontdekkingen op het gebied van speelgoed dat je het hele schap wel wil leegkopen. Op de Spielwarenmesse brachten we een bezoekje op de stand van Hubelino en sindsdien ben ik fan van dit speelgoed. De Hubelino-knikkerbaan brengt ongetwijfeld heel veel avontuur en leerplezier in de speelkamer. Ik was niet weg te slaan bij de stand en denk haast dat ik erbij ga zitten om mee te spelen als de kinderen dit gaan ontdekken. Ik kan er echt urenlang naar kijken…..

Hubelino Constructies

De verschillende dozen Hubelino bestaat uit een grote hoeveelheid aan elementen en bouwstenen in meerdere vormen, kleuren en grootten. Je hebt bij het bouwen oneindig veel combinatiemogelijkheden, van simpele constructies tot complexe stellages, die allemaal onnoemelijk veel plezier geven. Kinderen ontwikkelen zich tijdens het spelen op een speelse manier.

Ze bouwen met de Duplo al de tofste bouwwerken, laat staan als je er knikkerbanen en toffe constructies van kunt bouwen, vetcewl! De kleine bouwmeesters raken ook vertrouwd met zwaartekracht en versnelling, Terwijl ze aan het bouwen zijn, ontdekken ze en verbeteren ze tegelijkertijd hun motorische vaardigheden, hun creativiteit en het logische denken.

Compatible met andere blokjes

Het Hubelino-blokjessysteem is 100 % compatibel met de bouwstenen van andere fabrikanten zoals Duplo. Dit is wel goed om te weten aangezien we hier een grote collectie van in huis hebben. Het staat al een tijdje in de kast omdat ze alles al wel gebouwd hebben. Met de Hubelino onderdelen her-ontdekken ze de duplo weer.

Om ervoor te zorgen, dat de knikker altijd veilig het doel inrolt, hebben ze bij Hubelino op goed ontwerp, nauwkeurigheid en kwaliteit gelet. Het past naadloos en de onderdelen wiebelen niet, glijden niet weg en vallen ook niet om. Het zijn constructies die gerust kunnen laten staan zodat de kids het iedere dag kunnen perfectioneren.

Made in..

Alle Hubelino-producten zijn van Duitse makelij en worden op een verantwoorde manier vervaardigd van hoogwaardig ABS plastic. Ook voldoet het aan de Europese  EN71-standaarden voor kinderspeelgoed en zijn voorzien van het CE-keurmerk voor productveiligheid van Bureau Veritas. Er is een grote collectie verkrijgbaar. Van klein t/m XXL.

Wij zijn fan!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief