Delen vinden we super lief

Trasimeno Glamping Resort , Trasimeno Glamping Resort, trasimenomeer, van Vacanze col Cuore

De ontdekking van het jaar zijn toch wel de vakantie locaties van Vacanze col Cuore. En laten ze met het heugelijke nieuws zijn gekomen dat het nieuwste Glamping Resort van Vacanze col Cuore, Trasimeno Glamping Resort, feestelijk is geopend. Niemand minder dan de burgemeester van het dorp en ambassadrice van Vacanze col Cuore; Irma Knol namen de honneurs waar om het officiele startsein te geven.

Ook hier zullen je vakantie dromen uitkomen op de grens van de betoverende regio’s Umbrië en Toscane, waar dit Glamping Resort een unieke combinatie van adembenemende landschappen en prachtige vergezichten biedt over het Trasimenomeer. Lees snel verder en wellicht wordt dit jouw ultieme verblijf in een van hun vele accommodaties of op een van de kampeerplaatsen.

Het Trasimeno Glamping Resort

Trasimeno Glamping Resort , Trasimeno Glamping Resort, trasimenomeer, van Vacanze col Cuore

Het Trasimeno Glamping Resort beschikt over een breed scala aan accommodaties, waaronder luxe safaritenten, Air Lodges, comfortabele stacaravans en ruime kampeerplaatsen (met en zonder privé sanitair). In totaal zijn er 18 verschillende type accommodaties geschikt voor twee tot zeven personen. Je verblijft hier heerlijk met zijn tweeën, het gezin of zelfs met de hele familie in een verblijfstype dat bij jou past.

Zoals je van Vacanze col Cuore kunt verwachten zijn er diverse faciliteiten van topkwaliteit, zoals een heerlijk zwembad met een speciale Spotty Lagune, een winkeltje, sportvelden, een theater, een charmant klein meertje (niet om in te zwemmen) en een strandje waar je lekker kunt zonnen. Er zijn ook sups en kano’s te huur waarmee je ontspannen over het meer kan peddelen en een frisse duik kunt nemen. En Italie bezoek je immers ook voor de Italiaanse keuken, dat je in het sfeervolle bijbehorende restaurant optimaal zult ervaren met prachtig uitzicht op het meer. Je hoeft het resort niet af, dit is toch geniaal vakantie vieren!

Ook aan de kleintjes is gedacht

Op het Trasimeno Glamping Resort is er het gehele seizoen een internationaal animatieteam aanwezig dat Nederlands spreekt, met een gevarieerd programma voor jong en oud. Activiteiten zoals knutselen, shows, sport- en wateractiviteiten, spellen en mini disco’s behoren allemaal tot het programma. Verder maakt de mascotte van Vacanze col Cuore, ‘Spotty’, de vakantie voor de kleintjes helemaal compleet. Kinderen kunnen hier veilig spelen, want het Resort is autovrij.

vacanze col cuore, gardameer, italie, toscane, gardameer, glamping, kamperen ,chique kamperen, Vacanze col cuore, Il Gabbiano Park Residence. papillon, review

Het nieuwe Trasimeno Glamping Resort is het negende Resort van Vacanze col Cuore, waarvan er acht Resorts zich in Italië bevinden, waaronder aan het Gardameer en een locatie in Nederland: Papillon in Denekamp. Het Trasimeno Glamping Resort biedt de ultieme Glamping ervaring in Umbrië, een regio die bekend staat om zijn rijke geschiedenis, kunst, cultuur en culinaire tradities. We leerden Vacanze col Cuore voor het eerst kennen op Il Gabbiano Park Residence en zijn sindsdien gecharmeerd van het aanbod. Voor aankomende zomer zaten de populaire bestemmingen al vol waardoor we dit jaar in Frankrijk zullen verblijven. Voor het naseizeon of het voorjaar kijken we zeer zeker of er een locatie beschikbar is in Toscane, of wellicht toch weer richting het gardameer.

Trasimeno Glamping Resort , Trasimeno Glamping Resort, trasimenomeer, van Vacanze col Cuore

Over Vacanze col Cuore

Van Amerikaanse schoolbussen tot safaritenten en van ruime stacaravans tot Airstreams met jacuzzi – de glamping accommodaties van het familiebedrijf Vacanze col Cuore in Italië en Nederland zorgen gegarandeerd voor veel wow-momenten. Wat maakt ze speciaal? De negen Resorts liggen allemaal in populaire vakantieregio’s, maar enigszins weg van de toeristische hotspots en dus midden in de natuur. Achter Vacanze col Cuore staat de familie van de Loo. Loek van de Loo is al 40 jaar actief in de kampeer- en Glampingbranche en heeft meerdere prijzen gewonnen. Meer informatie over Vacanze col Cuore is te vinden op www.vacanzecolcuore.com.

Garda trentino, italie, visit Italy, gardameer, trentino, dolomieten

Olivette

Volg je ons als op Facebook | Tiktok | Instagram | Pinterest | Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief