Delen vinden we super lief


De L.O.L. Surprise! O.M.G. -poppen had afgelopen jaar al menig kinder hart verovert en het succes van L.O.L gaat onverminderd door. MGA blijft innoveren, bleek ook wel weer tijdens de Spielwarenmesse in Neurenberg waar alle ontwikkelingen en trends werden gespot. Ook dit jaar is L.O.L Surprise! weer volop aanwezig met veel nieuwe producten. Dit jaar is de familie uitgebreid met de Boys! en Tiny Toys! En extra leuk! Er is bijpassend meubilair beschikbaar met een bijzondere twist! De populariteit is immens, dat ook wel mede door het toffe unboxen komt!


In totaal zijn er vier L.O.L. Surprise! O.M.G. Fashion Dolls met de namen Swag, Royal Bee, Lady Diva & Neonlicious. Ze hebben nu ook een klein broertjes die helemaal matcht met de stijl!

L.O.L Surprise! Boys!

De L.O.L Surprise! Boys! kunnen ook weer naar hartenlust unboxt verzamelt worden. Er zijn 8 verschillende karakters van de Boys! serie. Elke pop heeft een soortgelijke stoere stijl als zijn grote zus, maar wel met zijn eigen karaktereigenschappen.

lol surprise

De poppen kunnen eten gegeven worden en kunnen ook mee in bad voor een extra bijzondere verrassing. Ik vergeet nooit meer dat mijn hard heel hard begon te gillen toen ze met haar broertjes in bad zat “mama, kijk eens, hij verkleurt!” Per L.O.L Surprise! Boys! Zijn er 7 verassingen, 1 pop met een verrassingselement, mix & match accessoires en een toffe Boys! poster.

L.O.L Surprise! Tiny Toys!

Met de allernieuwste L.O.L Surprise! Tiny Toys! unbox je 5 verschillende verrassingen. Hiermee geef je jouw favoriete L.O.L Surprise! poppencollectie hun eigen speelgoed. Zo kun je ze een Glamatron Club geven, of BOOG-E 3000 robot. Er zijn in totaal 15 schattige mini robots te verzamelen voor je poppen.

Ook komt er bij elke Tiny Toys een mini Glamper accessoire bij. Met de verschillende 18 surprise stukken kun je jouw mini Glamper bouwen! Onwijs leuk, vooral omdat mijn dochter dolgraag de grote camper wil hebben voor haar verjaardag. Dit zijn leuke verjaardagcadeautjes met een leuke prijs! De Tiny Toys komen met 5 verrassingen, 1 Tiny Toy robot, 1 verwisselbare pruik voor de Tiny Robot, 1 mini accessoire voor de Glamper, 1 stapelbare kunststof kubusdisplay en een Kubus achtergrond om in te voegen.

L.O.L Surprise! meubilair met poppetje

De L.O.L Surprise! Furniture kun je uitvouwen en wordt op deze manier een mini speelset. Er zitten meer dan 10 verrassingen in, een pop en bijpassend meubilair. De bijgevoegde fan favoriete pop komt overeen met de personages van de O.M.G serie. Er zijn 4 verschillende stijlen te verzamelen voor jouw fashionable lifestyle!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook| Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief