Delen vinden we super lief

We delen graag onze vondst die bij ons thuis een succes was! We waren al fan van de LOL sterren waarin kleine verrassingen zaten zoals sieraden, make-up, kleine schrijfwaren. Deze gaven we graag cadeau op kinderverjaardagen en feestjes. Het gaf een groot impact voor relatief kleine prijsjes! En nu zijn de L.O.L SURPRISE! Tubes favoriet. Voor echte L.O.L. Surprise! fans, zijn deze nieuwe Tubes een aanrader. En aangezien het vriendinnetjes van mijn dochter voor een lange tijd op reis ging, gaven we haar dit kleinigheidje. Vooral de lipgloss was favoriet!

L.O.L SURPRISE! Tubes vol heel veel leuks

3 maten L.O.L SURPRISE! Tubes met toffe vulling

Er zijn drie maten en iedere maat van de L.O.L SURPRISE! Tubes heeft een eigen inhoud! Des te groter de tubes, des te meer inhoud! Het potloodje, de gum, L.O.L tatoeages, lipgloss, ze haalden hun hart op. Mijn dochter werd zelfs een tikkeltje jaloers op het cadeautje dat ze net had weggeven. Niets mis mee, moeten ze als kind immers ook ervaren en leren!

L.O.L SURPRISE! Tubes

Ieder model van de L.O.L SURPRISE! Tubes is te openen aan het ritsje aan de zijkant. Onder de wrap staat nog een leuk artwork van een LOL figuurtje. Er zijn 45 verschillende soorten tubes met verschillende inhoud te verzamelen, daarom zit er eigenlijk in elke tube een nieuwe verrassing.

De L.O.L SURPRISE! Tubes zijn o.a. te koop bij AKO en Dreamland.


L.O.L SURPRISE! Tubes : Kleine variant: Stationery | Medium variant: Jewellery | Large variant: Make-up

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief