Delen vinden we super lief

Ken je het cosmeticabedrijf Fanllory al? Het jonge bedrijf (2017) richt zich op innovatieve en hoogwaardige gezichtsmaskers. Hoogwaardig houdt in dat ze zich focussen op klinisch bewezen huidverzorging. De producten worden uitgebreid in een labratorium getest. Zo ook het nieuwe Fanllory Nourishing & Hydrating Mask: een natuurlijk en hydraterend sheetmasker voor je gezicht dat zonneschade herstelt.

Fanllory Nourishing&Hydrating Face Mask vasthoudend in hand

Thuis genieten van de zon

Nu we veel thuis moeten blijven staan de sociale activiteiten allemaal on hold. Dat betekent meer tijd voor jezelf! Het zonnetje laat zich steeds vaker zien, wat is er lekkerder dan ervan genieten in de tuin of op je balkon. Niets, als je het mij vraagt. En hoewel deze vriend voor een lekker kleurtje zorgt, zijn er helaas ook nadelen. Dat de zon en je huid geen best friends zijn hoef ik je vast niet te vertellen. Zon dus verstandig!

Voorkom zonneschade

Na het zonnen voelt mijn huid meestal droog en trekkerig aan. Ik smeer dan altijd in met een flinke laag vocht inbrengende crème, maar dat is helaas niet altijd genoeg. De zon brengt redelijk wat schade aan in je huid. Verbranding is daar een zichtbaar voorbeeld van, maar het beschadigen van collageen is er één die je niet direct ziet. De afbraak van collageen kan resulteren in vroegtijdige tekenen van huidveroudering. Denk dan aan fijne lijntjes en rimpels. En hoewel daar tegenwoordig goede oplossingen voor zijn, is dat niet helemaal mijn ding. Daardoor wil ik het liever voorkomen dan genezen.

Nourishing & Hydrating Mask van Fanllory

Gelukkig is daar het Nourishing & Hydrating Mask van Fanllory. Het hydraterende sheetmasker zorgt naast hydratatie ook voor een kalmering van de huid en heeft een anti-aging effect! Het masker bestaat voor 97.8% uit natuurlijke ingrediënten met onder andere Vitamine B12, C, E en K. Door het marine collageen en hyaluronzuur in het masker worden rimpels en fijne lijntje tegengegaan. In het serum zit Aloë Vera extract: dit kalmeert de geïrriteerde huid, ontdoet de opperhuid van dode huidcellen, zuivert gifstoffen en reguleert de pH-waarde van de huid. Het exfoliërende Citric Acid maakt de huid gladder en stimuleert cel vernieuwing. Herdoor wordt de huid gladder en egaler. Deze natuurlijke ingrediënten kunnen makkelijk in de huid trekken door bio-cellulose. Dit hecht zich namelijk nauw aan de huid.

Fanllory Nourishing & Hydrating face mask uit verpakking

Wat is bio-cellulose?

Bio-cellulose is een vezel, verkregen door de natuurlijke gisting van kokoswater. Het is biologisch afbreekbaar en natuurlijk verkregen waardoor het milieuvriendelijk is. De vezels kunnen een grote hoeveelheid vloeistof vasthouden, het masker is daardoor doordrenkt met vocht. Bio-cellulose is zeer dun materiaal en hecht zich goed aan de huid. Hierdoor kan het serum ook heel goed door de huid worden opgenomen.

Fanllory sheetmasker voor Aloë Vera plant

Het Fanllory Nourishing en Hydrating Mask is de ultieme moisturizer om zonneschade mee te herstellen. Het sheetmasker vermindert fijne lijntjes en geeft de huid een gladdere uitstraling door voedende ingrediënten. Ideaal om je huid mee te herstellen na een dagje in de zon. Of op andere momenten dat je huid wel wat extra vocht kan gebruiken natuurlijk.

Het Fanllory Nourishing en Hydrating Mask kost €15.50. Je kunt het bestellen in de Fanllory webshop.Delen vinden we super lief