Delen vinden we super lief

‘s Avonds voor het slapengaan heb ik nooit zin om mijn make-up eraf te halen, laat staan de rest van mijn gezicht te reinigen. Ik weet dat dit niet goed is, want zo wordt mijn huid nooit helemaal schoon. Hierdoor werken crèmes als dagcreme en nachtcreme minder goed. Je smeert het immers op een vervuilde huid en dat is zonde! Tijd om hier verandering in te brengen met de natuurlijke reinigingsproducten van Webecos.

Webecos Gentian Lotion

Huidvriendelijke reinigingsproducten

In de winterperiode voelt mijn huid snel geïrriteerd aan. Ik vind het daarom extra belangrijk om producten met zo weinig mogelijk toevoegingen, en zonder agressieve ingrediënten te gebruiken. De ingrediënten uit de reinigingsproducten van Webecos zijn afkomstig uit natuurlijke bronnen, waardoor de producten huidvriendelijk zijn. Ook wordt er niets overbodigs aan toegevoegd, fijn voor mijn gevoelige huid.

Webecos Gentian Lotion

Webecos nieuwste reinigingsproducten

Zelf gebruik ik de Webecos Gentian Lotion. Deze lotion is op basis van gentiaanextract, een krachtig en stimulerend kruidensoort. Mild voor de huid, maar toch effectief. De lotion is dun en zit in een handige spuitflacon. Zelf spuit ik het op een wattenschijfje en wrijf ik het hierna zacht over mijn gezicht. Na afloop voelt mijn huid heerlijk fris aan. Ik heb daardoor ook echt het gevoel dat mijn huid goed schoon is en klaar is voor mijn gezichtscrème.

Webecos Gentian Lotion

Naast de Gentian Lotion heeft Webecos onlangs ook een One Step Cleanser en een Blossom Lotion uitgebracht. De One Step Cleanser is ideaal voor wie niet teveel tijd aan gezichtsreiniging wil besteden. De lotion maakt je huid snel schoon en droogt tegelijkertijd niet uit. De Blossom lotion is geschikt voor de normale en vochtarme huid. De vanille, menthol en oranjebloesem zorgen voor een fris gevoel, terwijl de kamille in de lotion verzorgend werkt.

Webecos Gentian Lotion
De natuurlijke reinigingsproducten van Webecos zorgen voor een fris gevoel, zonder je huid uit te drogen.

De producten zijn makkelijk in gebruik, waardoor het bijna geen moeite kost om je gezicht te reinigen. Ideaal voor wie, net als ik, niet zo’n zin heeft in een uitgebreide reinigingsroutine voor het slapengaan, maar wel zijn huid goed wil verzorgen.

De reinigingsproducten van Webecos zijn hier verkrijgbaar en bij de betere schoonheidssalons. De flacons van 250 ml kosten €19,50.

Webecos Gentian Lotion

WEBECOS – PUUR NATUUR

Alles wat Webecos ontwikkelt, komt uit eigen koker en bij de productie wordt niets overbodigs toegevoegd. De gebruikte actieve ingrediënten zijn vrijwel uitsluitend afkomstig uit natuurlijke bronnen, waardoor huidvriendelijke cosmetica ontstaat met therapeutische niveaus van plantenstoffen, kruidenextracten, essentiële vetzuren, botanische oliën, vitaminen, mineralen, zuivere etherische oliën en antioxidanten.

Webecos Gentian Lotion

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief