Delen vinden we super lief

peppa pigVerrassing! Het nieuwe avontuur van varkentje Peppa Pig, Peppa Pig Live – Verrassingsfeest!, ging afgelopen zondag in premiere in het Zaantheater in Zaandam. Van Hoorne Entertainment had deze keer een echt verjaardagsfeest in petto voor grote en kleine Peppa fans. Onze gastblogger Natasja was met haar dochter Loa op dit feest uitgenodigd. Loa is een eerste klas fan van Peppa en heeft de dagen voorafgaand aan de premiere aan iedereen die ze tegenkwam vertelt dat ze naar Peppa toe zou gaan.

Het verhaal van Peppa Pig, Peppa Pig Live – Verrassingsfeest!

Wie kent Peppa Pig niet? Het vrolijke varkentje, bekend van Nickelodeon, is een bekende van vele huishoudens. Deze keer is Peppa jarig. Slingers en ballonnen vullen de hele kamer. Een grote, lekkere chocoladetaart staat op tafel. Het wordt een hele bijzondere dag. Samen met haar broertje George en haar vriendjes speelt Peppa vrolijk buiten. Maar dan hebben Mama Big en Papa Big een grote verrassing. Peppa heeft geen idee wat het kan zijn, jij wel?

Instapost

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

SURPRISE! Peppa Pig, ook wel bekend van @nickelodeon, komt terug naar het theater. (2+) Het liefste varkentje en al haar vriendjes zijn te zien in een verrassende nieuwe familiemusical uit de koker van @vanhoorneentertainment Dit keer is het groot feest! Slingers en ballonnen vullen de hele kamer. Een grote, lekkere chocoladetaart staat op tafel en het wordt een hele bijzondere dag. Samen met haar broertje George en haar vriendjes speelt Peppa vrolijk buiten. Maar dan hebben Mama Big en Papa Big een grote verrassing. Peppa heeft geen idee wat het kan zijn, jij wel? Wat was het een feest 🎈 #peppasverrassingsfeest 

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

peppa pig Verjaardagsmuts

Bij binnenkomst in het theater krijgt iedereen een verjaardagsmuts die je kunt versieren. Dit hadden wij in eerste instantie even gemist, maar Loa had al snel door waar deze mutsen te vinden waren. We legden eerst even een bodem met wat drinken en snoepjes en toen waren we klaar om naar binnen te gaan. De zaal gonst van verwachting en iedereen kijk vol spanning naar het podium. Loa vraagt elke minuut hoe lang ze nog moet wachten, maar dan gaat het licht uit en kan het spektakel beginnen.

“ Mama, je moet wel meeklappen!” 

Interactief

We moeten allebei even wennen aan de mensen die de poppen bedienen, maar het duurt niet lang voordat we helemaal in het verhaal zitten. En regelmatig worden de kinderen uitgenodigd om mee te roepen, mee te klappen of mee te springen, dus ze hebben totaal geen tijd om in te kakken. En binnen de kortste keren is ook duidelijk waar de verjaardagsmutsen voor zijn, en iedereen zit met een smile van oor tot oor op zijn/haar stoel. Gelukkig zitten er voor de ouders ook wat grapjes in. Om een voorbeeld te noemen; “Mama Big is behoorlijk onder de indruk van mijnheer Stier “en dat lokt bij de volwassenen wel wat gegrinnik uit.

Groot applaus voor Peppa Pig

Onder een luid applaus nemen we aan het eind van de voorstelling afscheid van Peppa en haar familie. Maar niet voordat de kids worden uitgenodigd op het podium om op de foto te gaan met de cast en alle vriendjes. Dit gaat verrassend snel en soepel. En als puntje bij paaltje komt, vindt Loa het erg eng om op de foto te gaan met Peppa, maar een hand geven, dat durft ze dan nog net wel.

Terug in de foyer nemen we nog snel een drankje, maar het is eind van de middag en de meeste kinderen vertrekken eigenlijk al voordat de cast in de foyer verschijnt. Wij gaan er ook vandoor, en de hele weg naar huis heeft Loa non stop gekletst over Peppa. Het was een geslaagde middag!peppa pig

Wij kunnen alleen maar het volgende beamen:

Beleef met het leukste biggetje de leukste avonturen in de gezellige familiemusical ‘Verrassingsfeest’ met nieuwe meezingliedjes, swingende meedoedansjes, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen. De superschattige handpoppen, kleurrijke decors en uiteraard vele spannende verrassingen maken de voorstelling tot één groot feest voor de hele familie!

Ben je nieuwsgierig geworden naar meer theatervoorstellingen? Klik dan hier voor het gehele jaaroverzicht van Van hoorn Entertainment.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.

 


Delen vinden we super lief