Delen vinden we super lief

Nickelodeon Familie FestivalMet z’n vijfjes hebben we het vakantiegevoel langer weten vast te houden op het ‘Nickelodeon Familie Festival‘. Het allereerste festival van de kindjes op de allerlaatste dag van onze familievakantie. Kindersterren Kaj van der Voort en Nienke van Dijk presenteerden het unieke en allereerste Nederlandse ‘Nickelodeon Familie Festival” aan het Almeerder strand. We waren heel benieuwd naar wat ons te wachten stond. Kijk en lees je mee?

Toffe Line up

We parkeerden op het grote grasveld en moesten eerst een stukje lopen. We hoorden Vincenzo al zingen op de achtergrond, waar Yvette gelijk op begon te swingen. Ze had er zichtbaar zin in. Kids’ Choice Awards-genomineerde Kaj van der Voort en Nickelodeon-presentatrice Nienke van Dijk presenteerden het festival op een enthousiaste en blije manier. Ook YouTubers Girlys Blog en Vonneke Bonneke en zangeres Stefania waren op het festival terug te vinden. De line-up was indrukwekkend. Het was een komen en gaan van bekende gezichten. We hebben eerst de esywalker van Lucas geparkeerd en zijn in het festival geweld gedoken. Nouja ‘festival’, het is gewoon een fantastisch, groot kinderfeest. Alles is gericht op kinderen. Nickelodeon Familie Festival

  • Programmering

De organisatie zorgde voor een gevarieerde, uitgebreide en diverse programmering dat niet alleen leuk is voor de kinderen, maar ook voor de ouders. Manlief en ik hebben ook geswingd. Singer-songwriter Nielson heeft het Nickelodeon Familie Festival op het Strand van Almere afgesloten met een spetterend optreden. Wij waren net iets eerder vertrokken omwille van de tijd, maar aankomend jaar blijven we echt tot het einde. Wat was het een feestje!

Ontmoet je helden

Op het Nickelodeon Familie Festival traden bekende sterren op en ook was er de mogelijkheid om uitgebreid je favoriete artiesten, hosts, YouTubers en Nickelodeon-helden te ontmoeten en natuurlijk met ze op de foto te gaan. Naast een vet optreden, gaven de volgende sterren de mogelijkheid om ze real-life te ontmoeten: DjamilaFamke LouiseVinchenzoGierige GastenSTUKKaj van der VoortStefania en Yosina. Sommige sterren waren zichtbaar heel populair en de rijen waren wat lang, maar het was het wachten waard. Onze kinderen(2,4 & 5) zijn net te jong om echt idolen te hebben. Ik merk wel dat Olivier teksten begint mee te zingen, zo leuk.

Nickelodeon Familie Festival

Familie Festival

  • Meet & Greet

Ook Nina SchotpoortVonneke Bonneke, de cast van De Ludwigs en Nickelodeon-hosts Iris HesselingNienke van Dijk en Stef Poelmans kon je ontmoeten. Sommigen liepen ook op het festival terrein rond, waardoor je zomaar oog in oog kon komen te taan met je favoriete bekende Nederlanders.

Onze kinderen wilden graag op de foto met de pups van PAW Patrol. Ook andere bekende Nickelodeon helden waren aanwezig zoals SpongeBob SquarePantsShimmer & Shine, de Teenage Mutant Ninja TurtlesPeppa Pig, Dora en Diego. We hebben wel even een keuze moeten maken aangezien je overal toch even moest wachten.Nickelodeon Familie Festival

  • Activiteiten Familie Festival

Ook naast de optredens en meet & greets was er veel te beleven. Een ritje in het reuzenrad stond bovenaan mijn verlanglijstje en de kinderen wilden springen op alle springkussens. En geloof me, dat waren er heel veel. Een festival is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten en drinken. Er was voor ieder wat wils aanwezig. Pannenkoeken, kibbeling, patat, hamburgers, noem maar op. De verschillende foodtrucks boden een ruime keuze aan gezond en lekker eten op het Familie Festival. Ok waren er gezonde keuzes te maken.

Videoimpressie

Nick JR Familie FestivalNickelodeon Familie Festival

Voor de allerkleinsten was er een Nick Jr.-gedeelte waar niemand minder dan Nick Jr.-gezicht Kim Kötter heeft voorgelezen. Kinderen konden zich hier vermaken in de PAW Patrol playzone. ook kinderheld Dirk Scheele was aanwezig en pakte zijn gitaar en zong de bekende liedjes. Het hoogtepunt van papa op het Familie Festival was toch wel om met de monsters van Hotel transylvania en The Teenz op de foto te staan.

  • Instagram Post

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

WoW wat ziet het er fantastisch uit! Het is een prachtig festivalterrein op het Almeerderstrand. Met de kids voor het eerst naar een heus FESTIVAL ✨Een perfecte manier om onze vakantie nog even wat langer te laten duren ✨👌 Het wordt genieten want je kunt hier zoveel doen • Live optredens van bekende Nederlandse artiesten & nieuw talent Wat dacht van Vincenzo,Ronnie Flex, Kraantje Pappie & Nielson • Een Area met dance battles • ‘Meet and greet’ corner met Nickelodeon-helden zoals SpongeBob SquarePants en PAW Patrol 🐶 • De tofste en grootste springkussens Ze kunnen hun energie kwijt! • Een gigantisch reuzenrad met uitzicht over het hele festivalterrein. Het is het wachten waard om een ritje te maken 🌈 Voor de allerkleinsten is er ook een speciale Nick Jr. Speelarea. En na al dat spelen hebben ze honger en zijn er allerlei leuke eettentjes en terrasjes, met lekkers voor kinderen én ouders So Much fun! #nickelodeonfestival #nickelodeon 

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

 Nickelodeon Familie Festival

aankomend jaar zijn we er weer heel graag bij. Dit was een dag om niet te vergeten. En wat hadden we een geluk met het weer. Er is geen druppel gevallen. Die avond keken we met plezier naar de foto’s en filmpjes tijdens het bedritueel. We zongen en dansten echt nog even na. Het was een groot feest en zeker een aanrader als je kindje helemaal fan is van een van de Nickelodeon sterren. Ook ik heb mijn ogen uitgekeken naar alle blije koppies en zag de toekomstige vloggers al rondlopen. meiden van 6-7 jaar die al rondliepen met een vlog camera, te leuk! En ook papa is er over uit, de kids mogen met papa mee naar festivals in de toekomst.

Nickelodeon Familie Festival

 

 

 

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief