Delen vinden we super lief

Toychamp Amersfoort PAW Patrol schapZandkastelen bouwen, in de golven springen, schelpen verzamelen, pootjebaden. Wat doe jij het liefst op het strand of aan het water? Natuurlijk genieten, maar je moet wel blijven uitkijken! Als er dingen mis gaan, dan hoort de Reddingsbrigade hiervan en komen lifeguards in actie. Of wat als je kindje de weg kwijt raakt? Het is dan wel een veilig idee dat de naam van je kindje en jouw telefoonnummer bekend is.

Reddingsbrigade Nederland en Nick Jr. sloegen de handen ineen voor een zomercampagne gericht op jonge kinderen en waterveiligheid. Iedereen moet immers op een veilige manier van het water geniet kunnen genieten, ook de allerkleinsten. Zuma, de lifeguardhond uit de populaire serie PAW Patrol werd ingezet en informeert jong en oud over veiligheid in, op en rond het water. Niet geheel onbelangrijk gezien het hoge aantal ongelukken afgelopen zomer.Reddingsbrigade

Ouders Van nu

Deze zomer ontvingen we een armbandje bij het tijdschrift Ouders Van nu. En ook bij het Nickelodeon festival werden de bandjes uitgedeeld.  De armbandjes van de reddingsbrigade wijzen ouders op het risico dat je elkaar kunt kwijt raken. Daarnaast moet je bij water uiteraard extra oppassen.

Lees ook: Het allereerste Nickelodeon Familie Festival was een groot feest. Kijk en lees je mee?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een Berehandig én tof Pawpatrol 06-veiligheidsbandje voor aankomende zomer dat Nick Jr. samen met de reddingsbrgade heeft ontworpen! Een veilig gevoel voor elke ouder ~ tof cadeautje bij het leukste blad voor (aanstaande) ouders ☀️💦 #oudersvannu #cadeautje #abonee #reddingsbrigade #lifeguard #strand #brandweer #zee #scheveningen 

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

PAW PatrolPaw Patrol pups Reddingsbrigade

De pups van Paw Patrol worden sinds augustus 2013 door Nickelodeon uitgezonden en zijn nu vooral bekend van Nick Jr. Het is een kijkcijferhit door de unieke mix van helden met probleemoplossend vermogen, humor, voorlichting en stoere voertuigen. Kinderen zijn er dol op en het is toch wel het favoriete speelgoed bij ons thuis.

Lees ook: Toychamp Amersfoort viert feest met de pups van PAW Patrol

De hoofdkarakters in deze avontuurlijke actieserie vormen een reddingsteam onder leiding van Ryder, bestaande uit zeven puppy’s: Chase, Everest, Marshall, Rocky, Rubble, Skye, Zuma.  In hun woonplaats Adventure Bay bewaren ze de veiligheden. Nu worden ze ook ingezet op  stranden en bij recreatieplassen in ons land in samenwerking met Reddingsbrigade Nederland.

Instagram

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Paw Patrol in the roll… woef woef #pawpatrol #pawpatrolparty #marshall #cake #family #kids #love #momlife #cute #sky #paw #dogs #cutepuppies #girlsbestfriend #puppiesofinstagram #kraantjepappie #puppylove #nickjr #happykid #nickelodeonfestival #familytime #nickelodeonfamiliefestival #momlife #pawpatrol #fun #almerestrand #almeerderstrand

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

PAW Patrol-Stranddag bij de ReddingsbrigadePaw Patrol Mission zomerbios Reddingsbrigade

In Scheveningen trapten de Reddingsbrigade Nederland en Nick Jr. de veiligheidscampagne afgelopen voorjaar af met een PAW Patrol-Stranddag. Dit bleek toen al een groot succes en de armbandjes werden massaal omgedaan. Lifeguards deelden 06-polsbandjes uit, die nu bij de posten op het strand en bij recreatieplassen gratis verkrijgbaar zijn. Hierop kunnen ouders hun telefoonnummer noteren. Daardoor is een gevonden kind sneller met ouders of begeleiders te herenigen. In totaal zijn 200.000 06-polsbandjes beschikbaar. En nu maar hopen dat het een fijne, veilige zomer wordt!

Voor meer informatie en tips klik hier.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief