Delen vinden we super lief

Oecumenische basisschool De Ark

De basisschool van onze kinderen, Basischool de Ark in Diemen is genomineerd om een ANWB Verkeersplein te winnen en daar hebben we jouw stem voor nodig! Stemmen kost je 1 minuut waarmee je de kans vergroot dat onze favoriete school wint en kinderen veiliger in het verkeer kunnen verkeren. Daarnaast maak je kans op het winnen van één van de 5 ANWB-cadeaubonnen t.w.v. 50 euro. Doe je mee?

Diemen een stukje veiliger

De ANWB tovert ieder jaar in iedere provincie één schoolplein om tot een ANWB Verkeersplein en dit jaar maakt basisschool de Ark hier ook kans op! Als ouder wil je immers als geen ander dat je kind goed voorbereid en veilig de weg op gaat en vraag daarom voor jouw stem om Diemen een stukje veiliger te maken! Met een verkeersplein op basisschool de Ark kunnen alle leerlingen in een veilige omgeving ervaring opdoen met verschillende verkeerssituaties. Dit is een hele fijne wetenschap voor deze moeder aangezien kinderen zeer kwetsbaar zijn in het verkeer.

leren fietsen, fietsenopfietsen, fiets, kinderfiets
Oversteken, scherpe bochten nemen met de fiets, het inhalen van andere verkeersdeelnemers en het veilig oprijden van een rotonde is voor kleintjes best een uitdaging. Het ANWB verkeersplein bevat o.a een rotonde, een zebrapad en verkeersborden. Hoe tof zou dat voor basisschool de Ark zijn!

Om het ANWB Verkeersplein in de wacht te slepen, moet de Ark zoveel mogelijk stemmen in de wacht slepen en daar hebben we jou bij nodig! Een stem uitbrengen kost je echt maar een minuut, klik hier.

Er wordt al veel gespeeld nabij basisschool de Ark , maar een verkeersplein zou voor de Diemense leerlingen toch echt wel fantastisch zijn!

Een ANWB Verkeersplein voor een schoolplein

De actie ‘een verkeersplein voor een schoolplein’ is een initiatief van de ANWB waarbij het ANWB Fonds in iedere provincie één schoolplein omtovert tot een verkeersplein met verschillende verkeerssituaties. Op dit verkeersplein leren kinderen spelenderwijs over het verkeer en verkeersveiligheid. Met name in het drukke Diemen van zeer toegevoegde waarde. Kinderen fietsen minder en met een verkeersplein wordt het mogelijk om veel te herhalen en kinderen spelenderwijs tijdens spelmomenten bij te leren.

Stem jij voor ons? Dan ben je een toppertje!

Stemmen

Deze stemronde is belangrijk, want hoe meer stemmen basisschool de Ark weet te verzamelen, hoe groter de kans is dat de Ark er met het ANWB Verkeersplein vandoor gaat. Goed om te weten: bij het tellen van de stemmen wordt er rekening gehouden met het aantal leerlingen van de school. Zo maakt iedere school evenveel kans! Gun jij Basischool de Ark een ANWB Verkeersplein, help dan mee om hen de prijs in de wacht te slepen.

Stemmen kan tot en met 9 juni 2021 via de volgende link.

Back to school, samen, wandelen

De Ark

De Ark is een kleurrijke, Christelijke basisschool die openstaat voor kinderen uit verschillende milieus en culturen. Een school waar onze drie kindjes vol spanning hun eerste schooldag hebben ervaren, waar ze huppelend naar toe gingen en waar mijn zoontje zijn eerste crush had op zijn juf. De Ark biedt een omgeving waar onze kinderen zich veilig en geborgen hebben gevoeld, al is het op de fiets altijd wel een uitdaging.

zoocchini, rugzak, back to school, eerste schooldag, vier jaar

Op de Ark hebben ze hun naam leren schrijven en hebben ze leren lezen en zich met rust, reinheid en regelmaat kunnen ontwikkelen. Met name de kanjertraining die in de Ark ook wel de pedagogische basis vormt, hebben we overgenomen bij ons thuis. een fijne school die een verkeersplein. Wat gun ik het deze toegewijde leerkrachten, ouders en kinderen. Mijn stem hebben ze!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief