Delen vinden we super lief

Toychamp Amersfoort PAW Patrol schap

We ontvingen een uitnodiging voor een feestje bij Toychamp op het Eemplein in Amersfoort, ter ere van een prachtig, groot PAW Patrol schap. Aangezien ik toch moest shoppen voor de aankomende verjaardagen, ging ik graag op de uitnodiging in.
Lucas is én bijna jarig én PAW Patrol fan. Ik heb mijn hoofd lopen breken waar dit jochie ontzettend blij van wordt. Hij is dol op muziek maken, maar spaar de buren toch wel even! Zijn Duplo collectie is compleet en ook de knutselspullen zijn voorradig. We geven graag duurzaam, kwalitatief speelgoed dat lang mooi blijft. En het speelgoed van Spin master is echt “Bam Bam Proof”

Feestelijke opening

Mijn airco in de Auto werkt nog steeds niet, realiseerde ik weer tijdens de autorit naar Amersfoort. Gevalletje geen tijd om naar de garage te gaan en we wilden heel graag bij de feestelijke opening aanwezig zijn. Dit zorgde voor tropische taferelen op de heenreis. Ideaal dat er bij Toychamp drinken aanwezig was. We kregen ook heel lief een PAW Patrol koekje met chocolade. Wel eerst de handjes goed schoonmaken voordat we de Toychamp indoken. Alle drie mochten ze namelijk iets leuks aanwijzen voor de aankomende verjaardag van Lucas & Yvette.Toychamp Amersfoort PAW Patrol schap

Partytime bij Toychamp

Toychamp heeft er echt een gaaf en uitgebreid Paw Patrol schap van gemaakt in de vorm van een brandweerwagen. De keuze is enorm en ook ‘Chase‘ en ‘Marshall’ waren er bij aanwezig. Voor het eerst zagen we alle voertuigen en karakters bij elkaar in één groot schap.

  • De wensenlijst wordt langer en langer

Mijn kinderen waren niet bij de PAW Patrol verpakkingen weg te slaan. Er was zoveel te zien! Ik wist zelf ook niet dat de collectie zo uitgebreid was. Ik had er wel eerder over geschreven, maar nu zag ik het met eigen ogen! En uiteraard namen we alvast iets mee voor Lucas zijn verjaardag. Al was de keuze wel heel lastig te maken!

Het was ook een feestelijk moment om met de andere bezoekers bij te kletsen, waaronder de medewerkers van Toychamp” en ‘Spin master‘. Totdat mijn drie kids besloten te gaan rondrennen, toen was het moment aangekomen om ze in het gareel te krijgen.

Instamoment Toychamp

De allergrootste en levensechte PAW patrol brandweertruck ooit!!! Cool!! Daarvoor reizen we maar wat graag voor naar toychamps in Amersfoort Kunnen we gelijk het uitgebreide & complete speelgoedschap bekijken en een cadeautje kopen voor onze “bijna Twee is nee” bandito. En kijk! Ook Marshal & Chase zijn aanwezig! Marshal had me maar wat stevig vast, maar hij was helaas niet te koop! We waanden ons voor even in de fantasierijke wereld van de heldhaftige pups en hun spectaculaire avonturen! En dankzij de airco een fijne verkoeling deze woensdagmiddag #toychamp toychamp

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

KoelteToychamp Amersfoort PAW Patrol schap

Het was een verademing om in een gekoelde Toychamp rond te lopen. Voor de kinderen een hele belevenis om zich in zo’n speelgoed paradijs te bevinden Voor ik het door had, was Lucas al aan het rondwandelen met een kinderwagen. Hij is een echte poppen papa en loopt thuis ook maar wat vrolijk rond met de Luvabella pop.

Ik zag in de schappen bij Toychamp een mega pop liggen en voor de gein plaatsen we het even in zijn kleine wagentje. Lucas is namelijk ook niet de kleinste. Hij wordt geschat om een jongen van 2 meter te worden!! Mijn kleine tien ponder was een “grote’ verrassing.Toychamp Amersfoort PAW Patrol schap

  • Bam Bam

We noemen hem niet voor niets klein ‘Bam Bam’’ Hij is nog geen twee jaar oud en tilt zijn zusje met gemak in de lucht.  Voor zijn verjaardag zijn we geslaagd. Het is de uitkijktoren geworden. Voor de pups en voertuigen die ze al hebben en de truck een perfecte aanvulling. Ik kocht er gelijk een PAW Patrol speelkleed bij, waar alle voertuigen op uitgestald kunnen worden. We zijn enorm geslaagd! En we staan ook nog eens op de foto met de kinderhelden, hoe tof is dat!

Goede adviseur in de Toychamp

Grote broer adviseert kleine broer wat hij op z’n verlanglijstje zou moeten zetten, met in z’n achterhoofd zijn eigen lijstje, gek is ie nie 😅 Het is de uitkijktoren geworden 👌✅ Ideaal speelgoed waarmee ze straks alle drie zullen spelen #pawpatroltoys #marshall #mainanpawpatrol #toychamp

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

En bij vertrek hebben alle kids iedereen uiteraard enorm bedankt voor het gezellige ontvangst. We zijn nog even Amersfoort in gegaan, maar de kids lagen liever in het zwembadje thuis. En ik geef ze groot gelijk!

Lees ook: De waarden en levenslessen die ik mijn kinderen heel graag mee geef in de opvoeding

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief