Delen vinden we super lief

Luvabella interactieve pop spinmasterNa een succesvolle lancering in de US en UK, introduceert Spin Master Luvabella eindelijk in Nederland. Dit is een interactieve én levensechte pop die vele kinderharten zal stelen. Tijdens de Welcome Party in Amsterdam werd deze bijzondere pop gelanceerd en werd ons er alles over vertelt. En uiteraard ging ik niet op pad zonder mijn eigen testpanel … In hartje Amsterdam werden we verwelkomt en leerden we alles over deze toch wel zeer bijzondere pop.

High tech features

We verzamelden ons bij Ninour, een verborgen pareltje in Amsterdam. We leerden wat de beste manier is om Luvabella nieuwe woordjes te leren, hoe we haar aan het lachen maken en welke interactieve accessoires tot nieuwe ontwikkelingen leiden. Mijn drie kids waren onder de indruk en stonden versteld van alle high-tech features!

Luvabella interactieve pop spinmaster Luvabella interactieve pop spinmaster

Ook de 3 aanwezige jongens én 1 papa vonden het maar wat interessant. Mijn twee poppenpapa’s waren gelijk getrieerd bij het zijn van de pop en wist gelijk hun aandacht te trekken. Er werd dan ook uitgebreid mee gespeeld. We vertellen je er alles over…Luvabella

Lieke Lamb

Trendwatcher Lieke Lamb was aanwezig en vertelde ons over de ontwikkelingen in de speelgoedbranche. Lieke is mede eigenaar van Bureau Trendwatcher.com, dat zich richt op trends en innovaties. Zij houdt zich als trendwatcher, spreker en columniste al vele jaren bezig met de veranderingen in de maatschappij en de invloed daarvan op de verschillende sectoren en branches. Leuk om van haar te horen wat levensecht speelgoed ons in de toekomst gaat brengen. Dit is ongetwijfeld nog het begin zoals ze vertelde. De aanwezige bloggers en volgers luisterde aandachtig naar haar verhaal.Luvabella interactieve pop spinmaster

  • Technologische ontwikkelingen

De ontwikkelingen gaan reuze snel. Wist je dat de Iphone in 2007 is gelanceerd en de ipad (2010) eigenlijk nog maar 8 jaar bestaat. Onvoorstelbaar hoe snel het gaat met de technologie. Kinderen krijgen tegenwoordig digitaal farmvill punten als ze in het potje plassen. Tegelijkertijd brengt het een generatiekloof met zich mee. Wij kunnen het maar wat vreemd vinden dat weten digitale kat thuis hebben en een pop kopen die woordjes kan leren, maar dit is echt de toekomst. We leven in een ‘sensor society’ zoals Lieke ons enthousiast wist te vertellen.

LuvabellaLuvabella interactieve pop spinmaster

De komst van de Luvabella Baby speelt helemaal in op de trends en ontwikkelingen op speelgoedgebied. Deze pop praat, beweegt en speelt als een echte interactieve baby.
Het is indrukwekkend om te zien hoe mijn kinderen hier op in speelden. Ze waanden zich gelijk mama of papa. De producent ‘Spin Master’ is een trendsetter met technologische ontwikkelingen in speelgoed en heeft met Luvabella een internationaal succes. We zijn dan ook blij dat ze in Nederland is neergestreken.

Net echt

De gelijkenissen met een echte baby zijn groot waar mijn aandacht dan ook echt naar uit gaat. Wat hebben ze dit knap in elkaar gezet. Je kunt Luvabella zelf eten geven en woordjes leren. Ook beweegt de pop zoals een echte baby en giechelt ze bij kietelen. Yvette wilde haar niet meer loslaten en pakte de moederrol gelijk zeer serieus op.Luvabella interactieve pop spinmaster

Snel contact maken

Door de interactieve accessoires wordt er extra goed voor de baby gezorgd door de kindjes. Met de fles beweegt de mond net als een echte baby. En na het geven van de fles kun je haar in slaap wiegen. Ze laat een boertje, brabbelt er op los en valt vervolgens in slaap. Met het lepeltje geef je Luvabella eten en het lammetje is haar knuffeltje. Hiermee leer je de pop woordjes. Stap voor stap en met veel oefenenen. Ook kiekeboe kun je met haar spelen. Dat vond Lucas helemaal te gek!  Voor een kindje moet dit haast wel  levensecht overkomen.

Robot kat

Wij hebben thuis een ‘interactieve robot kat’ waar de kinderen ook heel voorzichtig mee spelen en zorgzaam voor zijn. Doordat het net echt is, kopiëren de kinderen de levenslessen. Ze delen echt de liefde en emotie dat prachtig is om te zien.  Dit is echt de toekomst, dat ook trendwatcher Lieke Lamb bevestigd. De vraag naar responsive speelgoed neemt steeds meer toe. Kinderen maken hiermee echt sociaal contact, waar Spinmaster zeer goed op in speelt.

Luvabella leert van jouLuvabella interactieve pop spinmaster

Net als bij een echte baby zegt Luvabella in het begin nog maar weinig. Maar hoe meer je haar verzorgt, hoe meer woorden erbij komen. Dit maakt Luvabella extra bijzonder. Het begint met schattig, maar onverstaanbaar babygebrabbel dat uiteindelijk complete zinnen zullen worden.

Nooit vervelen

Zolang je Luvabella maar voldoende aandacht geeft, blijft ze zich ontwikkelen. Je begrijpt dat kinderen hun zorgtaak hierdoor heel serieus gaan nemen. Ze heeft zelfs al haar eigen bedje en we moeten fluisteren als ze ligt te slapen. De interactieve pop heeft 500 unieke, natuurlijk reacties en zal daardoor nooit vervelen. Jonge kinderen ontdekken altijd weer nieuwe dingen aan haar.

Over LuvabellaLuvabella interactieve pop spinmaster

Luvabella is vanaf augustus in Nederland verkrijgbaar. Je kunt haar vinden via diverse retailers als Intertoys en Bol.com. De adviesprijs voor consumenten is €119,99 euro en is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Het is echt een te gek cadeau!

Specificaties Luvabella

  • Levensechte gezichtsuitdrukkingen en gebaren
  • Hoofd, mond en armen hebben natuurlijke bewegingen. Zo gaan ze op en neer en knipperen haar ogen.
  • Op het gezicht zitten sensoren. ook herkent ze donker en licht
  • Oefening baart kunst. Luvabella leert van je en door te  oefenen met praten verbetert haar uitspraak. Ook wel ‘Progressive Play’ genoemd.
  • 100+ Nederlandse zinnen en 500+ unieke reacties
  • De pop komt met 4 interactieve accessoiresLuvabella interactieve pop spinmaster

Wij zijn fan! De reactie van de kinderen zijn tof en dat zegt genoeg! Nu Yvette bijna vier is, het perfecte cadeau! Na het kraamfeest van Luvabella genoten we met 7 kinderen en drie volwassenen van het prachtige weer op een Amsterdams terra. Yvette kon gelijk haar zusje aan iedereen laten zien.

En ze heeft ook een naam, zonder twijfelen zei ze “Mam, dit is Zoé” Ok lieverd! het zal voor wat verwarring zorgen aangezien haar vriendinnetje dezelfde naam heeft 😀

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube  Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief