Delen vinden we super lief

Party Popteenies party popteeniesHoera! Het leuke speelgoed  ‘Party Popteenies ’ komt naar Nederland en om dit te vieren zijn we vroeg uit de veren gegaan! Uiteraard hebben we onze feestelijke jurk aangetrokken voor deze feestelijke lancering. Mijn kleine unicorn was mee en zij is altijd in voor een gezellige ochtend. Het feestje was in hartje Amsterdam en voor deze keer gingen we met de auto. Bij binnenkomst zag ik de oogjes van Yvette al groter worden. ‘WoW mama, kijk dat dan‘, riep ze opgewekt! Haar oog viel gelijk op de Hatchimals! En dat niet allen. We kregen heel veel nieuwe producten te zien… Kijk en lees je mee?

Confetti Party Video

Party popteenies

Ik kende het fenomeen niet en was reuze nieuwsgierig!  Onder het genot van  lekkernijen mochten we allerlei nieuw te lanceren speelgoed uitproberen. Waaronder de Rainbow Unicorn, Cutie Animal en Winter Wonderland Party Popteenies. Dit zijn 3 varianten van toffe party poppers.

De Party Popteenies gaat verder dan enkel een verrassing in een partypopper! Er komt veel spanning en enthousiasme bij kijken vanaf het POP-moment, tot aan de onthulling van de collectible zelf. Mijn dochter wachtte met spanning af welke verrassingen er uit de popper zouden vliegen. Mijn kinderen zijn net als ik ontzettende verzamelaars en dit speelgoed speelt hier ontzettend goed op in. Je ziet het bij meer speelgoed terugkomen dat je een collectie bij elkaar kunt sparen en is echt een trend op het gebied van speelgoed.party popteenies

Confettikanon

Draai, trek, pop en de Party Popteenie verschijnt uit het confettikanon in een wolk van verzamelbare confetti! Je ziet in de video dat Yvette het wel spannend vond en was blij verrast van de collectibles. De collectie ziet er fantastisch uit met de feestelijke verpakking, de gedetailleerde accessoires en de confetti. Dit laat de wereld van Party Popteenies echt tot leven komen.party popteenies

Er zijn dus drie verschillende thema’s om te poppen, de Rainbow Unicorn, Cutie Animal en Winter Wonderland. Je begrijpt dat de unicorn mijn dochter haar favoriet is. Ze ging er ook gelijk mee spelen na het ontpoppen. Ze vond het ook wel lastig om het achter te laten toen we richting huis gingen. Het is mooi speelgoed voor op haar verlanglijstje met sinterklaas. Alle kleine Party Popteenies dragen kleurrijke, fun outfits speciaal in hun thema. In de popper zitten ook bijbehorende schattige accessoires waarmee ze altijd ‘ready to party’ zijn.

Let’s dance!party popteenies

Met alle Party Popteenies kun je echt het ultieme feestje bouwen en zo geschiedde. Yvette was niet bij de poppetjes weg te slaan. Ze was gewoon treurig toen het feestje voorbij was. En je kunt blijven knallen en het huisje is ook wel heel tof!. In totaal zijn er meer dan 25 fantastische Party Popteenies te verzamelen die verstopt zitten in de verschillende  producten. Op de verzamelposter kun je je collectible terugvinden en afvinken ! Er is ook een giftset die enorm leuk is om te geven als cadeau. Succes gegarandeerd!

Video Party Popteenies

Onderstaande videoclip is gemaakt met bekende kinder-influencers uit Amerika. Onwijs leuk gedaan en het is net een echte videoclip! De danspasjes zijn zelfs te oefenen en het Youtube kanaal is echt het bezoeken waard.

Feest van herkenning

Ook ander speelgoed konden we bewonderen en mee spelen. De Luvabella pop kenden we uiteraard al en we hebben mogen kennis maken met de ‘Wobly Worm‘. Te grappig dit spel! Ook leuk om thuis met ons drietjes te spelen. We zijn weer helemaal up-to-date van al ins en outs en zijn blij verrast met de nieuwe producten. Leuk, het sinterklaas verlanglijstje wordt al aangemaakt.

Lees ook : “Luvabella Welcome Party” De interactieve, levensechte pop komt naar Nederland!

Na het persevent heb ik Yvette thuis afgezet en ben snel doorgereden naar kantoor. ‘Back to Work’ na een ochtend in speelgoedparadijs te hebben gebivakkeerd. Mijn meisje kon thuis alles in geur en kleur vertellen. Ze was razend enthousiast en pakte haar pop er gelijk bij, die zij de naam ‘Zoé‘ heeft gegeven.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief