Delen vinden we super lief

De kinderen hebben nog 1 week vakantie en voor papa en mama is het weer ‘Back to reality’. We stonden vroeg op om de militaire operatie in gang te brengen. Voor al met de R in de maand nemen we pas op de plaats. Kleine Lucas had zijn afscheid op de crèche bij de babygroep en dus moesten er ook nog traktaties gekocht worden. Deze keer liet ik de creativiteit aan me voorbij gaan en koos ik voor gemak; nijntje koekjes.

Maandag 27 augustus

 • Meer lachen!

Life is better when you are laughing” Mijn kinderen zijn lachebekkies en kunnen er echt in blijven hangen. Tig keer per dag hoor ik gegiechel en gegrinnik, waarbij er soms tranen over hun wangen rollen van het lachen. Het onbewapende van kinderen is prachtig. Die ochtend werd er ook heel veel gelachen. Ze hadden er allemaal echt veel zin in. De rolden over de grond van de pret. bedoelen ze dat met ‘De R in de maand’? De R in de maand

 • Trakteren!

‘Why be Moody if you can shake your booty’  Het is maandag en vandaag gaan Papa & Mama weer aan het werk. Olivier heeft zijn BSO dag, Yvette is bij oma thuis en Lucas neemt afscheid van de babygroep. Kleine jochies worden groot.  Loedermoeder dat ik ben. Deze mama is voor een traktatie de Jumbo ingedoken en heeft heel eenvoudig nijntje koekjes gekocht. Dat is altijd een goed idee en lekker makkelijk. Het cadeautje is een baby zomerpetje, hij neemt z’n pet af voor de leidsters. Met de R in de maand  zullen de zonuren minder zijn, maar laten we hopen op een fijne nazomer.

 • Instagram

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

 • Working mom

‘Back in business’ Van vakantiemodus in werkmodus, Off-we-go Maar niet eerst voor m’n collega’s een Frans ontbijtje krijgen. Na drie weken hebben ze me vast gemist. Aangezien ik toch een traktatie moest shoppen werden croissants en verse jus rijkelijk ingeslagen.

Lees ook: Realitycheck momlife! Dit mogen vrouwen nooit vergeten!

Lucas zit officieel niet meer in de ‘babygroep’ en is gepromoveerd naar de ‘Oscars’ zoals zijn groep heet. Oma is vandaag op visite en de 1e werkdag zit er weer op. En mijlpalen vier je, met pizza en wijn. We gingen eten bij de lokale pizzeria om het vakantiegevoel nog even voort te zetten.

 • Oma komt logeren

The world is a book and those who do not travel read only one page.” Een quote die me bij blijft en me zeer aanspreekt Er zijn nog zoveel plekken op de wereld te ontdekken. En laten we nu avontuurlijk ingesteld zijn. Voor onze oudste avonturier wilde ik heel graag een toepasselijke wandschilderij en een wereldkaart blijft me intrigeren. Je kunt er uren voor zitten en naar kijken. Bij wereldkaart.nl hebben we een wereldkaart besteld en hangt bij Olivier op zijn kamer. De kinderen blijven vragen stellen bij het zien van de sneeuw, alle landen en het vele water. Je kunt er de prachtigste verhalen bij vertellen. Voor de feestmaanden ben ik op zoek naar een toffe wereldbollamp. Sinterklaas zal hem daar mee verwennen.

Dinsdag 28 augustusStoerekindjes regenkledingStoerekindjes regenkleding

 • Regen, Is dat De R in de maand  ?

Wacht niet tot de bui over is maar dans in de regen. Na de warme zomermaanden is het een verademing dat het is afgekoeld. En van een regenbui worden de kids helemaal blij. Voor het stampen in de plassen hebben we te schattige laarsjes met afsluitbare bovenkant! “Stampen maar” Eerst nog even samen onder de paraplu om straks los te gaan. je merkt aan alles dat de R in de maand gaat komen. De dagen worden langer en ietwat kouder.

Lees ook: Regenkleding, geen moeder ontkomt hier aan ! Tijd voor actie, de R komt in de maand
 • Wereldkaart

  wereldkaart weekoverzicht

“The world is a book and those who do not travel read only one page.” Een quote die me bijblijft en me zeer aanspreekt Er is nog zoveel te ontdekken. En laten we nu avontuurlijk ingesteld zijn. Voor onze oudste avonturier wilde ik heel graag een toepasselijke wandschilderij en een wereldkaart blijft me intrigeren. Je kunt er uren voor zitten en naar kijken. Als je voor de wereldkaart zit, kun je de mooiste verhalen aan je kids vertellen, maken en delen… Er staan ons nog veel avonturen te wachten. Voor nu blijft het nog even bij dromen .

 • Schoonheidsbehandeling Q beauty

Afgelopen week had ik ‘me-time’ en dompelde ik me onder bij schoonheidssalon Q-Beauty in Almere. Ik ontdekte zelfs dat ze een privé Day-Spa hebben. Superleuk cadeau idee voor manlief die niet heel erg dol is op een massale sauna.

Woensdag 29 augustusStoerekindjes regenkleding De R in de maand

 • Werk aan de winkel

Na drie weken vakantie kun je je wel indenken dat je veel achterstallig werk hebt weg te werken. Thuiswerken is fijn omdat je dan echt meters kunt maken.Met een goed en voldaan gevoel kon ik de kids na de lunch ophalen om de markt leeg te kopen. Na vakantie vieren is ook de koelkast meer dan leeg.

 • Naar de markt

“Op de markt is je gulden een daalder waard” Geen idee of daar nu een euro variant van is. Er blijft me een gesprek bij met een Frans-Belgische klant die zei… ik ben Xx van Xx, “valt bij u de Franc?” “Of in uw geval, de Euro?” Leuk, ik vergeet hem in ieder geval zeker niet meer! Is natuurlijk “Het kwartje”, maar we hebben er naar mijn weet geen vervanging voor. We hadden niet heel lang voor het shoppen aangezien we die middag een tof persevent hadden van Icandy.

Dit bericht bekijken op Instagram

De R in de maand “Op de markt is je gulden een daalder waard #naardemarkt #tothemarket #markt #dienen #diemermarkt #bakker #daalder #broodhalen #aumarché #momlife #market #boodschappen #boekwijzer #gezellig #marché #family #boodschappendoen #markets #instamom #naarbuiten #geenschool #weekboodschappen #loveit 

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

 • Icandy persevent

De woensdagmiddag konden we niet beter spenderen dan met fijne mensen op een bijzondere plek. In een feestelijke setting met de lekkerste hapjes en drankjes vierden we de lancering van de allernieuwste Icandy. De kids konden de creativiteit de vrije loop laten gaan, we hebben ons verkleed en we zijn zelfs in de jungle & de woestijn wezen buurten  Het was een heuse babyshower van de Icandy. En wat is er leuker dan samen met andere mama’s (to be) de komst van een kleintje te vieren?

 • SonosHome

Het Sonos Home in Amsterdam stond compleet in het teken van design, netwerken & quality time voor de gasten en de kids. Wat een prachtige setting om kennis te maken met de luxe iCandy – dé Britse fabrikant van unieke, stijlvolle en praktische kinderwagens. De compleet vernieuwde iCandy Peach werd gelanceerd en ik moet je eerlijk zeggen dat het wel heel verleidelijk wordt gemaakt om voor een 4e kindjes te gaan, oeffff. En met de R in de maand is een fijne wandelwagen die je kindje goed beschermt niet verkeerd. Het is fantastische combiwagen met de nieuwste handigheidjes voor ouders. Ook werd er een unieke samenwerking tussen iCandy en Land Rover gepresenteerd!!De iCandy for Land Rover iCandy’s allereerste all-terrain kinderwagen met vier wielen. Tof! En perfect voor ons als avontuurlijke ouders die altijd en overal de weg willen ontdekken

Lees ook: iCandy World en Land Rover introduceren Peach All-Terrain Special Edition-wandelwagen voor avontuurlijke ouders

Donderdag 30 augustus

Hoera! Party Popteenies komt naar Nederland en om dit te vieren zijn we vroeg uit de veren gegaan! Uiteraard hebben we onze feestelijke jurk aangetrokken voor deze bijzondere lancering m’n kleine unicorn is mee 🦄 Ik kende het fenomeen party pop teenies nog niet en was reuze benieuwd! (De wondere ontdekkingstocht van elke moeder denk ik, het blijft ontdekken als ouder)  Onder het genot van wat lekkers mochten we allerlei nieuw te lanceren speelgoed uitproberen waar we uiteraard over zullen vertellen. Waaronder de Rainbow Unicorn, Cutie Animal en Winter Wonderland Party Popteenies.

Gerelateerde blog: Party Popteenies feestelijk gelanceerd in Nederland
 • Werk aan de winkel met de R in de maand

Na de feestelijke ochtend ging ik met piepende banden richting kantoor. Het persevent wilde ik voor geen goud missen en zo kon ik het goed combineren.  Tof om de meiden van het Pr bureau te spreken en weer op de hoogte zijn van alle ‘ins & outs’ op speelgoed gebied. We hebben ook een ‘sneak peak’ van een nieuwe Hatchimalls gespot. Zo cool, dus stay tuned! Op kantoor betekende het werk aan de winkel. September is altijd goed gevuld met evenementen en campagnes.

Vrijdag 31 augustuszitzak, zitzakken, terapy De R in de maand

Er moest eerst gewerkt worden voor het weekend on beginnen. Toen we thuis kwamen stond de grote box van therapy in de woonkamer. De bestelling van onze zitzak is binnen, cool!

 • Zitzak

Spelen maakt moe & hongerig de kids ploffen neer op de zitzak om weer wat energie op te doen om verder te knutselen aan hun kartonnen huisje. We hebben van therapie een zitzak mogen reviewen en ze zijn er maar wat blij mee! De verpakking waarin het verzonden werd is alleen al tof! En wat zit de zitzak fijn!

Lees ook: De zitzak “Elly druppel” van Terapy. Onze nieuwe aanwinst en nu kunnen we ergonomisch chillaxen
Dit bericht bekijken op Instagram

1,2…Go… Ontspannen & pret voor tien op een wolk van marshmallows ☁️☁️☁️ Na de eerste schooldag willen de kinderen gewoon lekker onderuit zakken en zichzelf opladen. Vooral na een drukke 1e schooldag als vandaag kunnen ze heel goed een rustmoment gebruiken. Op een stoel kunnen ze onderuit zakken, maar dat kan slecht voor hun rug zijn. Deze zitzakken passen zich aan je lichaam aan en het voelt aan als een wolk van marshmallows. Tof natuurlijk om op te springen 🤣 Dat is nog eens extreme lounging voor de bandito’s ! En die zitzakken zijn echt niet allen leuk om te chillaxen, ook tof om mee te spelen! #headfirst #urenspeelplezier #chill #terapy #zitzakken #relax #kidsplay #fun #backfromschool #pleziervoortien #oililyandme #pretletter #marshmallow De R in de maand  #interieur #onvermoeibaar #olivette #letkidsplay #uitrazen @world_of_terapy

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

 • Sprookjeswonderland

Sprookjeswonderland en met je vriendin verkleden als heks, dat is toch te leuk! Terwijl ik druk bezig ben op mijn werk, kreeg ik o.a deze foto toegestuurd! Smelt! Maandag gaat Yvette naar school en vandaag heeft ze de dag van haar leven bij haar dierbare vriendin Zoe. Haar moeder Brigitta heeft me echt uit de brand geholpen met een dagje oppassen. En ze maakten er gelijk een feestdag van!

Zaterdag 1 september: De R in de maand

 • Een goede start

We beginnen de dag met een goed ontbijt! En met de R in de maand al helemaal! September staat voor de deur! De dagen worden kouder en korter en onze weerstand gaat achteruit. We zitten meer binnen en vooral nu de kids weer naar school en de opvang gaan, zijn we omringt met vele anderen die virussen kunnen overbrengen. Een verkoudheid en griep ligt al snel op de loer en kan zich daardoor heel snel verspreiden. Vorig jaar was echt de hele klas van Olivier ziek, best heftig We hebben het geluk dat wij nooit echt heel ziek zijn op een verkoudheid, of loopneus na. Goede voeding, fruit, vitaminen en groenten zijn onze wondermiddelen.

 • Sweet Dreams

En laten we wel wezen dat een goede nachtrust, een goede hygiëne en regelmatig bewegen of sporten, ook zijn steentje bijdraagt aan een gezond gestel. Zoals je kunt zien hebben we wel een voorraad vitaminepillen voor groot en klein in huis. Ik neem zelf graag de multivitamine van Orthica. Als de weerstand wat lager is. De kinderen geven we nu en dan een gummiebeer, maar of het echt nodig is? Ik heb mijn twijfels aangezien ze vaak goed en gezond eten. Goede boter, fruit, vers brood, ik doe m’n best  Gebruik jij vitaminepillen of supplementen? Daar ben ik wel nieuwsgierig naar.

 • Spelen

De zaterdag bestond verder uit spelen, relaxen en ons klaar maken voor de week die komen gaat! Voor mij was de eerste week werken ook weer intensief. Wel enorm tof, maar veel geregeld en georganiseer. En maandag gaan de kids weer naar school. Dit weekend dus niet al te vele poespas.

Zondag 2 septemberVakantiepret

Before I got married I had a million theories about bringing up children; now I have three children and no theories at all.” Je kunt alles zo goed plannen en in gedachten hebben, maar het loopt altijd anders dan gedacht. Vooral met drie van deze bandito’s  De kids zijn er klaar voor om naar de Apenheul te gaan met papa & oma.Mijn dag zou bestaan aan een bezoek aan ShowUp. Hier wilde ik graag naartoe om inspiratie op te doen van alle trends en ontwikkelingen en uiteraard om het gezicht achter vele merken te ontmoeten. Samen met boogvriendinnen gingen we er op uit en hebben onze ogen uitgekeken!

Lees ook: showUP: Bekende merken, nieuwe labels & jogne ontwerpers. Ook wel de meest inspirerende inkoopbeurs van het jaar!

Wat was het een fantastische week vol indrukken, belevenissen, en fijne momenten. Morgen gaan de kinderen voor het eerst naar school. Ik ben er klaar voor en de kids al helemaal! Weer ritme! Yeah! Fijne week iedereen!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.

Weekoverzicht overzicht

Lees ook: #1 Weekoverzicht #1 Olivette fris en fruitig het nieuwe jaar tegemoet #2 Januari Weekoverzicht #2 Een week met avonturen #3 Blue monday, daar doen we niet aan! Weekoverzicht #3  brengt een vrolijke noot #4 Ups & Downs. Een week dat voorbij vloog Weekoverzicht #4 #5 Februari, we gaan richting de lente Hooray Weekoverzicht #5  Een week van uitersten: galafeest, girlsnight out, tot aan sneeuw & kinderfeestjes, altijd wat te doen bij Olivette weekoverzicht #6  Avonturen & belevenissen met Valentijn als hoogtepunt weekoverzicht #7  Negenmaanden beurs, avonturen & een gebroken mama hart Weekoverzicht #8 Kou, het woord van de week in dit weekoverzicht #9  Maart begint leuk met de BHV praktijkdag, proefslapen en meer weekoverzicht #10  Lentekriebels, weekoverzicht #11  met de schilder, lente, Landal & Olivier zijn verjaardag  Maart roert met zijn staart, een leuk weekoverzicht #12 
Drukte van belang! Het woord van de week in dit weekoverzicht 13 #14 April doet wat hij wil weekoverzicht #14 Schoenen, de familie loopt in nieuwe stappers, gingen op stap en ook zette ik de eerste stap weekoverzicht #15  Kleurrijk is het woord van deze week. Qua weer, kleding, uitjes, thuis en mijn humeur! Let the sun shine! weekoverzicht #16  In mei leggen alle vogels een ei! Een weekoverzicht van Cas de Ranger, Mayday, vrijheid, oorlog en heel veel meer Weekoverzicht #17  Variëteit in het voorjaar: Pipo de clown, Elsenhove, ode aan van Manen…. Weekoverzicht #18 een variëteit aan bijzondere momenten  Weekoverzicht 19 Variëteit in dit voorjaar, een week vol kleurrijke hoogtepunten, gekkigheid en asperges. Weekoverzicht 20 De BV Family was deze week in orde in huize Olivette: Schoolreisje, theater….weekoverzicht 22 
Weekoverzicht 23 : JUNI, de maand begint met Jurassic World, Casper en Emma, kinderfeestjes en vakantie!!!! Weekoverzicht 24: Schoolvakantie voor zoonlief! Dat betekent ‘Off-we go”… op avontuur! Weekoverzicht 25: Het juni weekoverzicht bestond uit opvang geregel en chaos weekoverzicht #26: Themadag, deze week zat vol met themadagen! Fijne dag van de… Weekoverzicht 27: Zomervakantie is nabij, dit weekoverzicht staat in het teken van veel water, ballet, zon en kusjes… Weekoverzicht 28: Juli de beste maand van het jaar! Weekoverzicht29:  Laatste schooldag, laat de grote vakantie maar beginnen! Weekoverzicht 30: Hittegolf, PAW Patrol, onweer & een girls night out #weekoverzicht 31: Augustus wordt feestelijk ingeluid en ook feestelijk afgesloten! Lees je mee … #weekoverzicht 32: Familie vakantie naar Frankrijk op camping “Le Pin Parasol”#weekoverzicht 33 : Camping Le Pin Parasol onveilig gemaakt door familie Olivette #weekoverzicht 34: Vakantiepret: Er is een tijd van komen en een tijd van gaan! En die tijd is nu gekomen..(3/3)   #weekoverzicht 35: De R in de maand, Hello September! De laatste week van de zomervakantie #weekoverzicht 36


Delen vinden we super lief