Delen vinden we super lief

Wij hebben de beurs ‘showUp’ bezocht waar 500 internationale merken, Nederlandse labels en jonge ontwerpers zich in de Expo Haarlemmermeer presenteren. We waren aanwezig, op “the place to be” voor ondernemers, inkopers, pers en influencers uit de branches home, kids & gift. Tijdens twee inspiratievolle dagen sta je oog in oog te met de meest bijzondere en indrukwekkende merken. Uiteraard vertellen we er aankomende weken echt alles over en delen we onze ontdekkingen! Voor nu delen we graag de impressie video met al onze ontdekken. Kijk en lees je mee?…

VIDEO Impressie showUp

Zoals je hierboven kunt zien, was het een inspiratie volle dag. In deze blog ga ik niet heel diep in op elk merk, maar uiteraard zal ik er de mooie pareltjes uithalen en uitgebreid ontdekken. We hebben vooral heel veel foto’s gemaakt:

showUp

Inspiratie opdoen.

Tijdens ShowUp draait het niet om nieuwe merken spotten maar juist om het ontdekken van vele nieuwe trends. Ook draait het om interessante lezingen van trendwatchers en het netwerken met vakgenoten. Op een evenement als deze ontmoet je de gezichten achter de merken waar je als blogger mee samenwerkt, of waar je graag mee samen zou willen werken. Vooral met de naderende feestdagen hebben we veel tofs gespot, dat we mondjesmaat aan jullie zullen presenteren. Als jullie iets in de video, of op de foto’s zien dat jullie interesseert, laat het gerust weten. We zullen er dan dieper in duiken!showUp

Nieuw!

Het deelnemersveld van showUP is nog steeds ieder jaar groeiende en veel buitenlandse merken weten de beurs te vinden. Deze keer verwelkomt showUP weer een aantal merken die voor het eerst meedoen. En dat zijn niet de minsten! Enkele namen: Tom Dixon, Ibride, Men’s Society, School of Life en nog veel meer! We zijn uiteraard een family & lifestyle blog en doken in de wondere wereld van kids & innovaties. Dat zie je ook terug in de video. showUp

GrowUP

De growUp area is voor ons interessant. Hier zijn de leukste en nieuwste kindermerken vertegenwoordigd. Deze leveranciers zijn interessant voor ons als blogger aangezien ze met veel nieuwe, toffe concepten op de markt komen. Als moeder van drie houd ik het allemaal goed in de gaten en hier kwam ik er maar weer achter dat ik veel had gemist.

showUp

Een ontdekking vond ik echt het merk Nellies. Zeep 2.0 met een originele twist. Ik schrijf er snel meer over. ook de mytimingcards is my opgevallen. thuis hebben we vaak strijd om de smartphone met de verslaafde kids. En een notebook met een cover van een oud boek, hoe tof! We bezochten o.a Jollein, Soxs, de kleine giraf, Souzy en vele andere prachtige merken. Wat leuk om de meiden achter Ocksa te ontmoeten. Een fijne, pure zeep uit Zweden. En ook bezochten we Return to Sender, waar ik eindelijk Daphne mijn contactpersoon reallife ontmoet heb, tof!

showUp

 

De vriendschapsboekjes van uitgeverij Stratier zijn te gek en ook delta en Uitgeverij Snor heb ik een handje mogen schudden. We zullen jullie inspireren met de leukste en tofste producten!

showUp

Helaas konden we niet alle stands bezoeken. De volgende merken had ik ook nog graag ontmoet:

Enkele highlights:

  • Tijdloze én eigentijdse baby-care producten, accessoires, beddengoed en knuffels van Home by Door.
  • Global Affairs bestaat 20 jaar. Dat belooft wat! Ze zijn een kei in kleurrijke en vrolijke kinderproducten die fair trade en grotendeels met de hand worden gemaakt over de hele wereld.
  • Maileg is een Scandinavisch merk met sprookjesachtige knuffels waaronder kleine muisjes en konijnen, maar ook (roodharige) poppen en schattige accessoires.
  • Kleurrijk, speels en kunstzinnig, zondagkun je de trendy producten van Trixie Baby het beste omschrijven. Beddengoed, knuffels, muziekdoosjes… Hebben!
  • BAMBAM is bekend van geweldige zwangerschaps-, newborn- en kraamcadeaus. Het is een Nederlandse merk met internationale allure.

Dus stay tuned! Heel snel meer! Ik plof nu eerst neer op de bank met een kop thee van So Tea en kruip straks onder mijn Eat Sleep Doodle dekbed in mijn snurk pyama. Sweetdreams!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief