Delen vinden we super lief

EatSleepDoodle

Er gaat geen dag voorbij of er wordt bij ons thuis geknutseld, getekend, gekleid, of geverfd. Vooral Olivier (5) maak ik het gelukkigst als hij creatief bezig kan zijn. De EatSleepDoodle producten zijn voor hem dan ook helemaal weggelegd. De collectie is gemaakt van 100% katoen en bestaat o.a uit een katoenen dekbed en kussensloop die je helemaal zelf kunt inkleuren! Mijn kinderen kunnen uren bezig zijn met het inkleuren van hun eigen kussensloop. Een tof cadeau idee!

Kunstenaars

De jongste (2) kleurt het liefste de hele muur, de trap, of zijn stoel vol. Ik houd hem dan ook nauwlettend in de gaten. Sinds hij onze fauteuil een nieuw design heeft gegeven, hebben we de stiften uit huis verbannen. Toch begonnen de twee oudsten stiften te missen. Het kleurt toch toffer dan kleurpotloden. Met finesse weet mijn dochter(4) de mooiste kleurplaten te kleuren. En Olivier is ook een Picasso in de maak. Uit de EatSleepDoodle collectie ben ik gezwicht voor de kussenslopen. De ene kussensloop werd nog mooier dan de ander.

EatSleepDoodleEatSleepDoodle

Bij de Bruna ontdekte ik het Amerikaanse kindermerk EatSleepDoodle met een de hele toffe collectie. (Vertaald: eten, slapen en tekenen) Je kunt je eigen katoenen dekbed en kussensloop zelf inkleuren! Ook hebben ze placemats of rugzakjes in hun collectie die je helemaal zelf kunt inkleuren. Het is daarna gewoon te wassen om vervolgens weer opnieuw te beginnen. Onwijs tof en heb voor de kleine kunstenaars 2 kussenslopen (18,95 p.st) incl. een set van 10 stiften gekocht. Ze zijn overigens ook online bij bol.com te bestellen.

  • Vakantie cadeautje EatSleepDoodle

Ik werd in de Bruna vooral overtuigd door de verkoopster die vertelde dat ze het haar kinderen tijdens de vakantie in Centerparks had gegeven. Op die manier konden ze hun eigen kussensloop maken en waren ze creatief bezig. De prijs weerhield me eerst (18,95 per stuk), maar aangezien de stiften er bij geleverd waren, ben ik overstag gegaan. Een tof cadeautje voor ons midweek in het safariresort bij de Beeksebergen.

Lees ook: Schoolvakantie voor zoonlief! Dat betekent ‘Off-we go”… op avontuur!

WensenlijstEatSleepDoodleEatSleepDoodle

Het dekbed (54€) staat vooralsnog op de wensenlijst, vooral omdat dit toch net iets te gortig werd als spontaan cadeautje. Ze hebben ook rugzakken en placemats in hun collectie. En ik kan je vertellen dat het een groot succes is. De kids kleuren het met secure en tijdens het kleuren kletsen ze wat af. Echt een toffe ontdekking die we ook weer tijdens het ShowUpevent tegenkwamen. Ze gaan ongetwijfeld de harten van vele kinderen veroveren.

Samenvatting

EatSleepDoodle

EatSleepDoodle

Het Dekbedovertrek met Wereldkaart van EatSleepDoodle is echt tof. De print van de Wereldkaart is educatief met allerlei afbeeldingen van dieren en weetjes. Bijzonder aan dit dekbedovertrek is dat het net als de kussensloop kan worden uitgewassen (40°C) en opnieuw ingekleurd en gebruikt kan worden. We hebben het bij de kussenslopen uitgeprobeerd en alles is echt weg, ideaal!

  • 100% katoen

Het overtrek meet 140x200cm en is gemaakt van 100% katoen waardoor het ook echt fijn slaapt. De print zit overigens aan 1 kant. Het Dekbedovertrek met Wereldkaart wordt geleverd met 10 gekleurde stiften (uitwasbaar) met twee verschillende puntdiktes. In de serie van EatSleepDoodle is o.a. ook verkrijgbaar: Rugzak – Om in te Kleuren, Tafelkleed – Om in te kleuren en Etui – Om in te Kleuren.

De EatSleepDoodle collectie is echt een geweldig leuk cadeau idee. Zorg overigens wel dat je de stiften goed opbergt! Vorodat je weet tekent je kind de hele nacht door en pakt er gelijk een aantal kledingstukken bij mee….

KenmerkenEatSleepDoodle

– Educatief en leuk voor kinderen
– Origineel cadeau idee
– Afmetingen: 140 x 200 cm
– Uitwasbaar op 40°C (niet geschikt voor in droger)
– Inclusief 10 stiften met dubbele punt .
– Meertalige informatie (NL)

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief