Delen vinden we super lief

Zit je even door je entertainment inspiratie heen? Je bent niet de enige, maar we hebben daar een oplossing voor met het anti-verveel boek als ideale remedie! Ook wij hebben heel wat uit de kast mogen trekken afgelopen weken. We waren dolblij toen de kinderen weer naar school mochten. Dat geeft toch echt meer structuur en regelmaat. Toch wisten de kinderen ons te vertellen dat ze zich verveelden! En met de zomervakantie in aantocht juich ik ook niet te hard.

Het grote anti-verveel boek

Mijn activiteiten repertoire in en rondom het huis is aardig uitgedund, tijd voor inspiratie! De kinderen hebben ideeën nodig om zich te vermaken, ook al zijn ze enorm creatief van zichzelf. De ideeën kwamen niet meer vanzelf waardoor ik dolblij was met mijn allernieuwste vondst! We ontvingen het grote anti-verveelboek dat barstensvol EHBV*-ideeën staat! (*Eerste Hulp Bij Verveling).

Een boek vol EHBV*-ideeën

Je eigen hindernissenbaan. Een blinddoekspel. Een crazy katapult, of een hemelse mobile. Ontdek hoe je prachtige meesterwerken maakt en raak geïnspireerd door de vele leuke ideeën.. In dit boek vind je 250 verrassende spelletjes voor elk seizoen en ieder moment. Mijn kinderen waren laaiend enthousiast en ik evenzo.

De keuze is reuze

Het was voor de kids nog moeilijk kiezen uit de vele originele spel- en knutselideeën voor kinderen vanaf 3 jaar. En daarnaast was het ook nog een kwestie van goed overleg wat we als eerste gingen doen met zijn drietjes. Het boek hebben we standaard op de tafel liggen en zodra ze het maar even over vervelen hebben, slaan we het boek open. Hiermee heb je altijd een heleboel ideeën bij de hand. Dat neemt niet weg dat soms vervelen en lummelen echt heel goed is voor je kinderen!

Over de auteurs

Sarah Devos werkt als freelance schrijver en is de oprichtster van de blog ‘Zondag Bosdag – Zondag Zeedag’ en auteur van heel wat boeken. Emma Thyssen is zelfstandig illustrator en freelance ontwerper van kinderboeken, familieparcours, reis- en restaurantgidsen, kindercollecties en luisterboeken. En Mama Baas is zeer bekend om het online magazine, de blog en community voor en door mama’s. We kunnen niets anders zeggen dat ze een heel tof boek hebben gemaakt! Wij zijn fan en nemen het deze zomervakantie overal mee naartoe!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief