Delen vinden we super lief

Knutselpret voor jongens

Als klein meisje had ik een knutselboek waaruit ik zeker elke knutsel tig keer heb gemaakt. Het boek ging overal mee naartoe en als ik de mogelijkheid zag, ging ik in de weer met papier, lijm en gevonden voorwerpen. Mijn zoontje heeft mijn knutsel genen meegekregen en maakt van elke verzenddoos, of bubbeltjes envelop een grotesk kunstwerk. Zijn eigen creativiteit gaat ver en ook inspireer ik hem graag met de leukste knutselboeken. Een boek zoals ‘knutselpret voor jongens‘ zit vol super originele knutselontwerpen die zijn onderverdeeld in vier leefwerelden: spelen in de natuur, geniale technische snufjes, alles om een superheld te worden en toebehoren voor een stoere kamer. Zoals je hierboven kunt zien, ging mijn zoontje van start in het ridder onderdeel. De hele middag heeft hij lopen knippen en plakken.

Een boek vol inspiratie

Met allerlei materialen die gemakkelijk te vinden zijn, maak je in een hand- omdraai origineel en leuk speelgoed, hutten en tenten, verkleedspullen en zelfs een insectenhotel! We hebben vaak en veel karton bij ons thuis waardoor er altijd iets tofs gemaakt kan worden. Daarnaast kun je bij de opdrachten je eigen draai aan het ontwerp geven.

Het knutselboek Knutselpret voor jongens is een groot succes
9789044742695 | Denis Cauquetoux | NUR 214 | €8,95 pap | 120 blz | 24,8 x 22,3 cm | volledig in kleur

Knutselpret voor jongens

Mijn jongen is dol op zijn Nintentdo Switch, maar om hem ook andere passies te laten ontdekken, stimuleer ik graag het knutselen. Mijn kinderen zijn overigens alle 3 enthousiaste knutselaars die het geweldig vinden om iets met hun handen te maken. Ze hebben alle drie direct hun favoriete knutselontwerpen geselecteerd die ze als allereerste wilden maken.

De knutsel projecten kunnen zowel alleen of met de hulp van een volwassene gemaakt worden, afhankelijk van hoe oud en hoe handig je bent. Met allerlei materialen die gemakkelijk te vinden zijn, maak je in een handomdraai originele kunstwerken waar de leerkracht van mijn zoontje nog wel een voorbeeld aan kan nemen. Op de een of andere manier moet hij op school alleen maar platte werkjes maken. Dat is niet aan hem besteed, we gaan full monty voor 3D creativiteit. Handen uit de mouwen en aan de slag met dit fijne knutselboek!

creativiteit van je kinderen
Creativiteit is een groot goed

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaatDelen vinden we super lief