Delen vinden we super lief

Colourmazing is een nieuwe manier van kleuren die mijn aandacht gelijk wist te trekken. Met drie creatieve kinderen ben ik altijd op zoek om het creatieve vermogen te triggeren. En deze toverpennen zijn een bijzondere vondst!

Bij het zien van onderstaande TV commercial werd ik gelijk nieuwsgierig! Het is een creatief product voor zowel jongens en meisjes van 6+ die dol zijn op het maken van gave kunstwerken.

Magisch kleuren

Als je begint met inkleuren stopt de inkt op magische wijze vanzelf binnen de lijnen! Mijn dochter noemde het ‘magische toverkracht’. Voor kinderen is het kleuren met de stiften een fantastische ervaring. Aan de keukentafel hoorde ik dan ook veel ‘oehws‘ en ‘aahs‘!

Colourmazing’s kleurenset is het product voor creatieve kinderen die voor een fantastisch resultaat gaan en een tof kunstwerk neer willen zetten. De aangegeven leeftijd is 6 jaar al deed mijn 5-jarige dochter ook vrolijk mee. Ze was heel secuur aan het werk en liet haar broer keer op keer trots het resultaat zien.

Voor elk wat wils

Voor zowel jongens als meisjes zijn de knutsel sets tof. Olivier kan mee op schatreis met de piraten en Yvette kan secuur aan de slag om de meest beeldschone bloemen voor prinsessen te maken. Ook is er een jungle set, of kan de onderwaterwereld nagemaakt worden! Dit is echt mijn favoriet omdat de oceaan met de meest exotische vissen ingekleurd kan worden.

De ruimte-Piraten set werd er als eerste bij gepakt en uitgeprobeerd door de kinderen. Het oefenvel was handig omdat ze daarmee de werking van de pen doorkregen. Ze hadden keuze uit 4 stiften en na een beetje experimenteren kwamen ze er achter dat je kon mengen. Met finesse werd er met de stiften getipt. Beide kids mochten de 2 vellen inkleuren waar ze uiterst geconcentreerd mee bezig waren.

Het Colourmazing effect

De tover-pennen hebben een speciale soort inkt die je ook kunt mengen voor een uniek effect op je kleurplaat. Het is niet zomaar papier, nee … dit papier werkt mee op de handbeweging van je kindje. Ze hadden als snel door hoe het werkte dat je door de lichte bewegingen de verf verdeeld binnen de contouren. 

Inhoud Colourmazing sets

De doos bevat 4 tover-inktpennen, 1 oefenvel en 3 ontwerpen om in te kleuren. (9,99) Je kunt ook voor een grote colourmazing pakket kiezen. Dat is de tuinset die 6 tover-inktpennen heeft. (€14,99). De vlinder heeft zeker mijn aandacht getrokken en is een goed cadeau voor op het verlanglijstje.

De colourmazing collectie gaat zeker vele kinderharten overtuigen en zal voor veel creativiteit zorgen! De kinderen waren beiden enthousiast!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief