Delen vinden we super lief

Na weken thuis spelen in deze Coronatijd hadden we een probleem. Alle kleurboeken waren vol en dus ook Amelie’s eenhoornkleurboek. Gelukkig hebben we op internet snel een nieuw en nog leuker exemplaar gevonden. Color & Sticker Fun Magische Eenhoorns is perfect voor onze kleine unicorn fan.

Waarom zijn eenhoorns zo leuk?

Een jaar geleden stond Amelie’s verjaardag helemaal in het teken van eenhoorns. Bekers, slingers en natuurlijk kon een eenhoorntaart niet ontbreken. “Paardje-feestmuts” zoals ze dit magische paardje noemt, is al heel lang favoriet. Juist omdat eenhoorns niet bestaan, zijn ze extra magisch. Meestal hebben ze vrolijke kleuren en zijn omringt met gezellige afbeeldingen van regenboogjes en sterretjes. Omdat je ze overal ziet, wordt het alleen maar leuker. Amelie gaat voor eenhoorns met veel kleur en een hoog knuffelgehalte. Ze heeft zelfs een eenhoornjurk en slaapt ’s nachts bij haar eenhoornlampje.

Color & Sticker fun

Dit vrolijke kleurboek neemt je mee naar de magische wereld van de eenhoorns. Naast de gekleurde paardjes barst het van de regenboogjes, sterretjes, cupcakes en andere leuke gezellige plaatjes. Als je kunstwerk af is (of daarvoor), kan je het heel makkelijk uitscheuren. Een mooi cadeau voor opa of oma of wie dan ook een mooi kunstwerk van de kleine Picasso op de koelkast wil hangen.

Stickers plakken

eenhoorns

Kleuren is één van de grootste hobby’s van ons meisje. Minstens net zo leuk is het om stickers te plakken. Super fijn dat je het met dit kleurboek kunt combineren. Voordat het eerste potlood in handen is genomen, heeft Amelie al elke kleurplaat voorzien van een kleurrijke sticker. Extra leuk is dat de stickers herbruikbaar zijn. Zo kan je eindeloos blijven plakken. Bij ons thuis worden de stickers gebruikt om tekeningen aan de muur te hangen, om tekeningen op te vrolijken maar vooral omdat het zo leuk is om te plakken.

Onze kleine dame gaat flink aan de slag. Moederdag ligt voor deur dus het perfecte moment om ook de oma’s te verrassen met wat extra vrolijkheid aan de muur. Voor oma is er een tekening uitgekozen met heel veel taartjes en paardjes. Dat staat vast prachtig op zo’n saaie koelkastdeur.

Liefs Olivette
Olivette is ook actief op Instagram Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram |TwitterFacebook | Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief