Delen vinden we super lief

De bladeren vallen van de bomen en het weer wordt guur, des te meer reden om glam, fashion én fun er in te gooien! We zijn naar Amsterdam gereisd waar een fantastisch team ons ontvingen in het iconische WONDR. Onze kleine Yvette werd deze middag één van de sterren op de Rainbow High ‘runway’ en kwam zelf in actie in plaats van front row alles te aanschouwen. We werden ondergedompeld in de kleurrijke wereld waar ons alle ins en outs werd verteld over de nieuwe fashion dolls van Rainbow high die uitkomen. Dat wij de primeur mochten krijgen, is toch wel een eer en vertellen er graag alles over!

Rainbow High girls

Bij de meiden van Rainbow High draait alles om creativiteit en ze zijn dol op kleur en fashion. Onderweg naar Amsterdam wist mijn dochter alles te vertellen over de populaire poppen. “Mam, ze houden van mode en ontwerpenalles wat tot de verbeelding spreekt”. Ze hebben daarom ook niet één maar twee complete outfits om lekker mee te mixen en matchen! Iedere Rainbow High Fashion Doll heeft een regenboogkleur als lievelingskleur: rood, oranje, geel, groen, blauw of paars. De poppen zijn volledig beweegbaar en poseerbaar. De armen en benen zijn buigbaar, zodat ze in allerlei glamoureuze houdingen gezet kunnen worden!

De rainbow High girls spreken zeer tot de verbeelding en om quality time met mijn dochter te hebben tijdens de onderdompelding van Rainbow high in WONDR is nog leuker. Voor mijn dochter een toffe ontdekking waar we in een kleurrijke wereld stappen van Fun en gekkigheid.

TIKTOK

Deze magische plek vraagt uiteraard om toffe foto’s en video’s en zorgden voor goed opgeladen gear. Ik heb er zelfs een Tiktok account voor aangemaakt. We kregen namelijk door niemand minder dan de bekende Tiktokker Sherell Martini (4 mln volgers) ter plaatse een tutorial en werden geassisteert bij het creëren van een toffe eerste online video. Dit is toch wel heel tof en maakte de Rainbow High Runway extra bijzonder.

We hadden uiteraard al onze glitters uit de kast getrokken, waarbij er een stylingteam klaar stond voor de finishing touch om met een touch of glam de ‘Rainbow High Runway‘ op te lopen. Ze hebben puik werk verricht, want Yvette begon goed op haar favoriete Rainbow High te lijken. Het was een heus regenboogfeestje waar nog lang over nagepraat wordt. En WONDR… daar komen we graag weer terug …. Ben jij er ooit geweest en ken je Rainbow high? Wij zijn toch wel echt groot fan!

‘Met een extra glitter en een leuk fashionitem was het plaatje compleet”

Ze zijn er in alle kleuren van de regenboog, van violet tot sunny geel. Breng een bezoekje aan de haarsalon of de fashion studio om jouw Rainbow High fashion poppen er prachtig uit te laten zien.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief