Delen vinden we super lief

Ben je op zoek naar een onvergetelijk avontuur deze zomervakantie? Zoek niet verder! Koninklijke Burgers’ Zoo in Arnhem nodigt jou uit om de spectaculaire musical ‘Zoë & Silos: De Ocean Musical’ te komen ervaren. Dit unieke evenement, in samenwerking met Van Hoorne Entertainment, neemt je mee op een betoverende reis naar de kleurrijke onderwaterwereld van de tropische koraalzee. Bereid je voor op een magische en muzikale voorstelling die al je zintuigen zal prikkelen!

Zoë en Silos?

Allereerst zijn we dol op de dierentuin en als we het kunnen combineren met een muscial worden we extra blij. We combineren het dan ook maar wat graag met een weekend in Arnhem.

Zoë & Silos - De Ocean, Musical, arnhem, Burgers' Zoo!
In deze educatieve musical komen jong en oud spelenderwijs veel te weten over dit ecosysteem.

Hoofdrolspelers Zoë en Silos wagen zich aan een gloednieuw musicalavontuur van 25 minuten dat naast kleurrijk, zeer educatief is. Beide karakters spreken tot de verbeelding:
Zoë is een enthousiast meisje met een passie voor dieren en een frequente bezoeker van Burgers’ Zoo. Ze heeft een grote kennis van verschillende diersoorten. Silos is een jonge dierverzorger die in het park werkt en regelmatig in aanraking komt met Zoë.

Leerzaam & fun

Samen beleven ze spannende avonturen waarbij ze deze keer in de betoverende koraalzee duiken. Hier staan ze oog in oog met haaien en roggen, en verwonderen ze zich over het prachtige koraal. Deze educatieve musical biedt jong en oud een speelse manier om meer te leren over dit fascinerende ecosysteem.

Zoë & Silos - De Ocean, Musical, arnhem, Burgers' Zoo!
xandra_w via Pixabay

Een jarenlange traditie

‘Zoë & Silos: De Ocean Musical’ bouwt voort op een jarenlange traditie van samenwerking tussen Burgers’ Zoo en Van Hoorne Entertainment. De geliefde hoofdrolspelers hebben al geschitterd in vijf thematische musicals, een populaire televisieserie op Telekids, talloze videoclips met vrolijke dierenliedjes, vlogs en uitdagende activiteiten.

Via youtube.com/zoesilos kunnen kinderen en volwassenen genieten van deze fantastische producties. Bovendien zijn de betoverende liedjes van Zoë en Silos te beluisteren op Spotify.

Praktische informatie

‘Zoë & Silos: De Ocean Musical’ is dagelijks te bewonderen van zaterdag 15 juli tot en met zondag 20 augustus 2023 in het Auditorium van het Safari Meeting Centre, gelegen in het hart van Burgers’ Zoo. De musical is gericht op kinderen tussen 3 en 10 jaar oud, maar natuurlijk ook te bezoeken voor iedereen die in een andere leeftijdscategorie valt. De musical duurt 25 minuten en daarna is de meet & greet. De musical kan je vrij bezoeken, hiervoor kan je geen tijdslot reserveren.

Op doordeweekse dagen zijn er vier shows: 11:30-12:00 uur, 12:30-13:00 uur, 14:00-14:30 uur en 15:00-15:30 uur. In het weekend is er zelfs een vijfde show: 16:00-16:30 uur. De musical is inbegrepen bij de entreeprijs en gratis voor abonnementhouders. Alle informatie is te vinden op burgerszoo.nl/musical.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief