Delen vinden we super lief

Katja Schuurman begon in 2006 Return to Sender, een duurzaam merk dat als missie heeft om de economie in de armste regio’s in de wereld te stimuleren en hier de armoede te bestrijden. “Je kunt de hulpbehoevenden geld geven”, vertelt Katja, “maar ik wilde het bij de bron aanpakken”: “Ik wil dolgraag vrouwen helpen om zelfredzaam te zijn!”. Ik ben dan ook echt trots dat de Bijenkorf onze partner is geworden!” vervolgt ze in een Q&A met laurien Verstraten. En terecht! Het heeft een unieke plek gekregen!

Het bleef niet bij enkel een idee, of wens, maar Return to Sender is inmiddels uitgegroeid tot een florerend bedrijf dat wereldwijd 11 projecten heeft neergezet waar de mooiste producten worden gemaakt. “Onze collectie bestaat uit producten die de consument graag wil hebben omdat ze zo mooi zijn en niet omdat het gekocht wordt uit moreel oogpunt.” vertelt Katja vol trots!

Vooral de samenwerking met topdesigners omarmt ze als geen ander!

De collectie, originele, handgemaakte producten van Return to Sender zijn nu ook verkrijgbaar bij de Bijenkorf. Om deze fijne samenwerking te vieren was Katja op donderdag 26 september aanwezig bij de Bijenkorf Utrecht. Ze werd geïnterviewd over het merk en geheel in stijl werden er Thaise hapjes geserveerd.

Kennen jullie de collectie van Return to Sender? Wij zijn fan en komen weer snel graag terug bij de Bijenkorf!

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief