Delen vinden we super lief

Alweer bijna 15 jaar begon Katja met haar Return to Sender dat is uitgegroeid tot een Lifestyle brand en dé webshop voor handgemaakte designerproducten met een bijzonder verhaal. Return to Sender gelooft dat eerlijke handel de motor is achter duurzame economische ontwikkeling en handelt daar naar! In de loop der jaren hebben ze hiermee dan ook meer dan 10,000 vrouwen en hun families mee gesteund.

Creativiteit, idealisme & motivatie

De leeftijd van 15 jaar staat symbool voor idealisme, motivatie en nieuwe creatieve ideeën. Al 15 jaar lang hebben ze zich ingezet voor werkgelegenheid, onafhankelijkheid en zelfredzaamheid. Hiermee hebben ze meer dan 10.000 vrouwen een steuntje in de rug en zelfstandigheid kunnen geven. Een prestatie waar ze ongekend trots op kunnen zijn.

Afgelopen drie jaar heb ik me als ambassadeur van deze fijne organisatie dan ook dankbaar ingezet om mijn steentje bij te dragen. De gedrevenheid en enthousiasme waarmee de vrouwen zich inzetten voor een ander is ongekend. Een team dat het verschil wil maken en waar ik graag mijn support aan wil geven, hoe klein dan ook.

Jubileum 15 jaar

Return to Sender wil dit jubileum heel graag met jou vieren op zaterdag 12 juni van 20.00-22.00u. Je zag wellicht al de Holli Instagram challenge voorbijkomen waarmee er aandacht wordt gegeven aan de online verjaardag van RTS. Met een Online Jubileum Event via Zoom staan we dan ook graag feestelijk stil bij deze iconische 15 jaar.

Het belooft een feestelijke gebeurtenis te worden waarbij het muzikaal wordt aangkeleed door o.a. een fantastisch optreden van The BlueBirds featuring Birgit Schuurman en Leonie Meijer! En ook ondersteunen we Here Bugu (Mali), één van de vele projecten die Return To Sender ondersteunt. Dit zijn de powervrouwen die de prachtige armbanden maken

Online huisfeestje bij Katja

Onderaan mijn blog vind je de uitnodiging en het programma van het online huisfeestje bij Katja met o.a. een fantastisch optreden van The BlueBirds featuring Birgit Schuurman en Leonie Meijer! Ben je er ook bij?

spijt, spijt hebben, berouw

1. Schrijf je in via de link om jouw plekje te reserveren via deze link.

2. Deel deze uitnodiging met jouw vrienden, familie, collega’s en andere belangstellenden

3. Kan je er op 12 juni om 20.00 niet live bij zijn? Niet getreurd. Return To Sender neemt het gehele feest op en sturen je nadien een replay (schrijf je dus alsnog in om de replay te ontvangen).

Zien wij je ook online?

Tijdens de jubileum avond wordt er ook gedacht aan het project Here Bugu in Mali, waar de mooie armbanden van RTS vandaan komen.
(Zie de Instagram van @rondombaba_nu voor meer info)


Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief