Delen vinden we super lief

Het zal door het zachte weer komen dat we weer in de lente stemming komen. De vogels fluiten en de eerste knoppen verschijnen al aan de bomen. Het wordt wat vroeger licht en later donker. De lente komt er nu echt aan aan! Marien Croiset schreef deze blog voor Return to Sender waar wij helemaal van in de stemming kwamen en er graag aandacht aan geven! Vier de liefde….en de naderende lente!

Lente kriebels

Of je het wilt of niet… je kunt het niet tegenhouden in de lente krijgen we de kriebels. En bijna iedereen wordt daar blij van. Door de eerste zonnestralen wordt je lichaam geactiveerd om vitamine D aan te maken. En vitamine D is weer belangrijk voor het krijgen van een ‘geluksgevoel’ in je lijf. Tijd voor actie en tijd om weer lekker naar buiten te gaan! Vier de liefde die het brengt!

vaas, return to sender, valentijn

Ontworpen door Laura de Monchy – echt Hollands design!

Valentijnsdag: vier de liefde

En wat een geluk dat Valentijnsdag bijna voor de deur staat. Dit is namelijk de ideale periode om degene die je lief vindt extra te verwennen. Dit kan je vriend of vriendin zijn, maar ook gewoon iemand die je van vroeger kent en lang niet hebt gesproken. Lekker samen op een terrasje zitten, een lange strandwandeling maken, bijkletsen in een café, naar de film of het theater. Er zijn zoveel leuke dingen te verzinnen. En van samenzijn word je blij.

6 liefste cadeaus

Vroeger was Valentijnsdag vooral een dag waarop je stiekem een kaartje stuurde naar je (geheime) liefde. Tegenwoordig pakken we het grootser aan. Behalve kaartjes worden er ook vaak lieve cadeautjes aan elkaar gegeven. En dan niet meer anoniem, maar aan iemand waarvan je houdt. Wij hebben leuke producten voor je op een rijtje gezet. Producten waarvan wij zeker weten dat je hart er sneller van gaat kloppen. Vier de liefde samen met ons!

Vier je liefde , return to sender, katja schuurman
vaas, return to sender, valentijn
Ontworpen door Laura de Monchy – echt Hollands design!

HANDGESCHILDERODE VAAS JUNGLE

Een mooie bos rozen wordt nóg mooier als je er deze porseleinen vaas bij geeft. Deze handgeschilderde jungle vaas uit Thailand (ook in andere dessins verkrijgbaar) is een limited edition. Supergave eyecatcher voor je huis! Kijk op de site voor nog meer vazen. De keuze is reuze!

RECYCLED GLAS VAASJE SMAL

valentijn, return to sender
Handgemaakt door toegewijde vakmensen in Firozabad, de ‘glazen hoofdstad’ van India.

Een mooie grote bos bloemen past perfect in een vaas en een roos perfect in dit smalle vaasje. Zo heeft jouw Valentijn altijd een fijn aandenken aan jouw verrassing. Dit vaasje is gemaakt van gerecycled glas. Leuk te combineren met de bijbehorende theelichtjes en een smaller vaasje. Je interieur krijgt helemaal een oppepper.

MORSE CODE ARMBAND ROZE: LIEFDE & GELUK


De volgorde waarin de kraaltjes in de armband zijn geregen zijn morse
code dat staat voor geluk. 

De volgorde waarin deze kraaltjes in deze armband zijn geregen, is een morse code dat staat voor geluk en liefde. Dit is echt wel hét ultieme Valentijns cadeau. Het armbandje is ook in het blauw verkrijgbaar. Dan staat het voor veel geluk. Ook heel leuk om ze allebei te geven.

SLINGER – GARLAND HEARTS

Deze vrolijke slinger staat perfect boven je bed op je slaapkamer, voor het raam, boven je spiegel. Het wordt geleverd met een briefkaart. Je kunt de slinger dus ook versturen naar je geliefde om de liefde helemaal goed te vieren. Wedden dat de ontvanger dan nóg meer van je houdt!


De hartjes zijn met liefde gemaakt door vrouwen uit Nepal. €7,95

LUCK IN A BOX – HARTEN MAGNETEN

Je smelt toch als je van je geliefde een doosje krijgt met twee vilten harten erin? Een symbolisch Valentijnscadeau waarmee de liefde ultiem gevierd wordt! Leuk voor op je koelkast om een foto van jullie op te hangen natuurlijk.


De vrouwen van return to sender verdienen een eerlijk loon, waardoor ze onafhankelijker worden. Dit stelt hen in staat zelf voor hun gezin te zorgen en hun kinderen naar school te laten gaan.

Handgemaakt door jonge vrouwen op Here Bugu, een gemeenschap op het platteland van Mali. 

ARMBAND – BEADED BRACELET BROAD SQUARE

Wie wordt er nou niet blij van zo’n mooie armband? Het vrolijkt iedere outfit op. Behalve deze variant, verkrijgbaar in veel andere designs. De armbanden worden gemaakt in Mali. Je kunt er ook meerdere kopen (als je Valentijn heel lief is geweest dit jaar.) en dan kunnen ze mooi worden gecombineerd. Something for you means everything to her.

Vier je liefde , return to sender, katja schuurman
Mijn vier valentijnen

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief