Delen vinden we super lief

We zijn druk bezig geweest met de restyling van onze slaapkamer die hoognodig een ‘make-over’ verdiende. Boven ons bed hangt nog steeds een Canvas die ik 5 jaar geleden heb gekregen van manlief voor valentijn. Een fantastisch cadeau, maar er mist een kindje op de foto en ze zijn nu twee turven groter! Laat ik het maar niet over de pennenstrepen hebben die kleine Yvette mooi vond staan…. oops …

Aangezien de styling van onze slaapkamer wat volwassener mag worden, kies ik ook voor classy kunstwerken aan de muur en een trendkleur op de muur! Ik deel dan ook heel graag deze fantastische vondst die ik manlief cadeau heb gedaan voor ons huwelijksjubileum! De mooiste foto’s heb ik laten inlijsten bij Just Frame It!

Vakmanschap

De vakmanschap was een ervaring waar ik blij van word en heel graag met je deel! Ik wilde de foto’s eerst groot inlijsten, maar er werd geadviseerd om het in te kaderen! Wat een service en fantastisch advies! Het ziet er zo gaaf uit! Wat boft die kerel van me toch met zo’n vrouw die hem dit geeft voor het tien jaar huwelijksjubileum!

Inlijsten met Just Frame it

Op instagram stuitte ik op Just frame it die het mogelijk maakt om kunstwerken te maken van je mooiste foto’s en kant en klaar op te laten sturen! Je kunt je eigen lijst kiezen, de foto’s eenvoudig uploaden en de maat kiezen! Just Frame It zorgt voor de print, het inlijsten en de bezorging! Doordat je een ruime keuze hebt kun je het aanpassen aan je eigen muur. Mij viel de ‘3 bij 3’ lijstjes op dat fantastisch zou staan boven ons bed!

Voor boven het bed wilde ik dolgraag afbeeldingen van ons als gezin. Mijn grootste rijkdom dicht bij me waar ik dagelijks met trots naar kan kijken. Zij spelen immers de allerbelangrijkste rol in mijn leven! Uiteindelijk bestelde ik tien lijstje van 30cm bij 30cm, dat ons tien jarig huwelijk symboliseert!

Foto’s kiezen

De tijd en jaren vliegen voorbij en ik zie de kinderen snel groot worden. De dagen en weken zijn gevuld met heel veel mooie momenten die ik op mijn smartphone vastleg. En eigenlijk mogen veel van deze momenten een prominente plek in huis krijgen!

Het inlijsten van deze foto’s heb ik te lang laten liggen, maar wat is er nu mooier om herinneringen tot leven te brengen met kunst! Voor mijn man wilde ik dolgraag een fantastisch cadeau laten maken en geven op onze trouwdag!

De foto’s werden na lang wikken en wegen geüpload en besteld! Want tsja, welke foto’s wil je graag boven je bed hangen en waar raak je niet op uitgekeken. Ik heb wel favorieten I admit! Het is eigenlijk heel eenvoudig om kunst in te kaderen bleek al snel!

Ophangen

Tegen het ophangen van de lijstjes zag ik echt op vanwege de betonnen muur! Maar ‘in the end’ was dit zo gepiept! Mijn ‘Knight in Armour’ was onze buurman! De klusjesman had alles al ingemeten en zou een offerte opmaken, maar liet vervolgens niets meer van zich horen, snif… Zelf misschien toch echt een keer een goede boormachine aanschaffen!

De muur kreeg eerst nog wel een super hippe trend kleur, Chinese Porcelain! En met het meegeleverde ophang materiaal waren de lijsten van Just Frame It zo opgehangen. Samen met een waterpas ging ik gelijk aan de slag. De stipjes zetten lukte me, bij het boren nam buurman Carlos de honneurs waar! Beter een goede buur dan een verre vriend, topper is het! Het resultaat mag er wezen en het is een te gek gaaf cadeau om ons tien jarig huwelijk mee te vieren!

Fantastisch resultaat

Dit is zo mooi geworden! Er kon geen mooier cadeau gegeven worden! Er zit ook symboliek in de foto’s. Tsja wij vrouwen denken overal over na! Links de drie geboortefoto’s van ons grootste rijkdom, in het midden de drie bandito’s met er steeds twee jaar tussen en rechts drie foto’s met waar het begon: ons huwelijk met de iconische foto op de magere brug voor Carré! En nu, drie kids verder en een hart gevuld met zoveel fijne herinneringen en liefde. De 10e foto staat op zijn nachtkastje, de symbolische 10e foto, 10 jaar getrouwd en drie gezonde kindjes! Al het goede komt met z’n drieën! Just Frame It, nogmaals dank voor dit kwaliteitswerk!

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief