Delen vinden we super lief

Na negen maanden rondlopen met een steeds groter wordende buik maak je dan eindelijk kennis met je zoon of dochter. Een klein wondertje ligt ineens in je armen. Voor mij voelde het meteen alsof ze er altijd al geweest was. Maar tegelijkertijd is het ook een heel ander kindje dan haar grote zus. Dit bijzondere moment moet natuurlijk worden vastgelegd op de gevoelige plaat. De allereerste foto ‘s op baby’s allereerste dag.

De aller-aller-aller eerste foto

We hebben twee dochters maar de allereerste foto van de meisjes zijn totaal verschillend. Net zoals de geboortes van de meisjes totaal verschillend waren. Wat wel overeen kwam was dat er die dag nog heel veel foto’s volgden na die eerste foto. Want: “Oh! Wat is ze prachtig”. Maar er is maar 1 allereerste foto. Nog helemaal nat, met plakkende haartjes. Daar ben je ineens; hallo wereld!

De geboortefoto

De eerste foto van Eloise is niet de foto die we met de hele wereld hebben gedeeld. Haar eerste foto, is een foto waarop ze geboren wordt. De kraamverzorgster van het ziekenhuis vroeg ons of we foto’s wilden van de bevalling. Mijn man keek nog een beetje bedenkelijk. Dat is toch wel vreemd, zo intiem. Maar in ’the heat of the moment’, leek me dat een heel goed idee. En ik ben er super blij mee. Terwijl ik altijd heb geroepen dat ik niet begrijp waarom je foto’s of filmpjes van de bevalling zou willen hebben. Het zijn privé foto’s, alleen voor ons. Zo nu en dan kijk ik nog eens terug. Zo bijzonder! Ons kleine meisje dat zo lang in mijn buik gewoond heeft.

Lulujo Hello!

Bij mama op de borst

Daar is ze eindelijk: tijd om te knuffelen! En meteen op de foto bij mama in bed. Ik zag nog wat bleekjes van de bevalling maar zo trots en vol liefde. De eerste foto met mama. Ik heb twee van dat soort foto’s met mijn meisjes. Mijn moeder heeft een vergelijkbare foto met ieder van ons. In een iets verkleurde jaren tachtig kamer liggen we heerlijk bij mama in bed.

Het weegmoment

Ook zo een bekende foto is de weegschaalfoto. Ons meisje woog precies 3500 gram. Dat wilden we wel even vastleggen. Maar als ze meer of minder had gewogen hadden we net zo goed het weegschaalmoment vastgelegd. Ook een traditie van vroeger en nu. Want ook deze foto kwam me bekend voor uit mijn eigen fotoalbum.

Het nieuwe gezin

Natuurlijk hoort papa er ook bij. Ondertussen is de kleine meid lekker ingewikkeld in een warme handdoek. En daar is hij dan: De eerste familiefoto. Of in ieder geval de eerste foto met papa en mama. Misschien is er ook al een grote broer of zus. Natuurlijk mag die ook met het kleine wondertje op de foto zodra ze elkaar hebben ontmoet.

De allereerste foto met de familie

Bij de geboorte van onze oudste dochter, kwam de rest van de familie de volgende dag omdat we in het buitenland zaten. Bij haar kleine zus kwamen dezelfde avond mijn moeder en dochter de kleine bewonderen. Dat wilde ik heel graag want ik was super trots en kon niet wachten om haar te showen. Grote zus Amelie had haar prinsessenjurk nog aan. Oma, zus, mama en papa waren allemaal meteen verliefd op deze vertrouwde nieuwkomer.

Hallo wereld!

Waarschijnlijk heb je goed nagedacht over het eerste pakje voor je kleintje. Wij zijn gegaan voor een schattig boxpakje en een mutsje dat niet alleen heel leuk staat maar er ook voor zorgt dat je kleintje het niet koud krijgt. Super leuk vind ik het Lulujo Hello World geboorte setje. Het setje bestaat uit een super handige swaddle waar je de kleine lekker warm in kunt wikkelen met een bijbehorend mutsje en geboortesticker. Ideaal voor de perfecte eerste foto en super handig voor daarna. Deze foto mag door iedereen gezien worden!

Lulujo Hello!

Slapend wondertje

’s Nachts lig je dan eindelijk naast je kleine wondertje. De rust is wedergekeerd. Het is eindelijk tijd om te slapen voor moeder en kind. Vanuit mijn bed heb ik een foto gemaakt van dit moment met z’n tweetjes. De eerste dag is voorbij en wij zijn klaar om samen de wereld te ontdekken. Maar eerst allebei even bijkomen.

Winactie!

allereerste foto

Wil jij je kleine wonder ook aan de wereld tonen in zo een mooi “Hello World Swaddle & Had geboortesetje“? Dan hebben we goed nieuws want we mogen een setje weggeven. Super leuk om op deze manier de geboorte van je baby wereldkundig te maken. Maar ook gewoon heel handig. Ik gebruik het prachtige doek om mijn meisje in te wikkelen, als dekentje, handdoek, verschoonmatje, voedingsdoek, speelkleed en nog veel meer. Het is ook een heel leuk cadeautje voor een babyshower. Wil je kans maken op dit setje? Laat dan een berichtje achter onder deze blog of onder de winactie op facebook.

Liefs Aileen

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief