Delen vinden we super lief

Het magnetische dartbord is hot en happening! Mik spelletjes zijn eigenlijk al zo oud als de weg naar Rome. Niet alleen kinderen, maar ook volwassen kunnen zich er nog steeds uren mee vermaken. Het is ook niet verwonderlijk dat er door de tijd heen vele varianten op spelletjes zijn verzonnen, wat soms de boel vergemakkelijkt.

Steentjes over het water ketsen, ballen gooien of darten brengen plezier, want telkens is het resultaat anders. Het is belangrijk om samen te leren spelen, lol te maken en te tellen. Er kan wel weer televisie worden gekeken wanneer het regent.

Het darten is al jaren een populaire bezigheid voor ontspanning, maar het is niet een spel wat overal gemakkelijk gespeeld kan worden. Het is een belangrijke zaak dat een dartbord op een goede en veilige plek hangt waar de muur wordt ontzien en de omstanders veilig zijn. Pijlen die afketsen en daardoor in de rondte vliegen, kunnen zeer gevaarlijke situaties opleveren.

Magnetische dartborden

Maar gelukkig bestaan er ook dartbord varianten waar je beide problemen in één keer tackelt. De grap is dat de magnetische dartpijlen veilig zijn omdat er geen scherpe punt aanzit. Op deze manier blijft de muur heel en kan er niemand gewond raken. De mensen van het bedrijf Scratch hebben zo een magnetisch dartspel voor kinderen op de markt gebracht wat geheel aan alle verwachtingen voldoet. De draagstoelen zijn o.a hier hier te koop


Dit geweldige magnetische
dartbord is uniek door zijn concept en ontwerp. Het magnetische canvas kan op 2 manieren opgehangen worden. De dartpijlen zijn van plastic en hebben een metalen dop. Het dartspel kan veilig door kinderen gespeeld worden doordat er geen scherpe punten aan de pijlen zitten. Het canvas en de 6 pijltjes zitten mooi verpakt in een koker van stevig karton zodat het steeds compact opgeborgen kan worden. Darten blijft een leuk spel voor jong en oud, uw kind raakt vast niet uitgespeeld!

Een grappig magnetisch dartbord van Scratch

Kinderen en dartpijltjes met scherpe punten zijn geen goede combinatie, er zitten teveel risico’s aan vast. Met een zacht vlak om op te mikken en pijltjes die niet prikken maar kleven, is dit spel gemakkelijk om mee te nemen, en even op te hangen aan een deurknop. Het dartspel veroorzaakt geen schade dus de verf blijft gewoon op de deur zitten. Dit is met gewone dartpijlen natuurlijk ondenkbaar want een keer misgooien en er zit een gat in de muur of in de deur. Waar er voorheen ook wel gebruik werd gemaakt van klittenband, heeft Scratch magnetisme toegepast om zo een fijn en slijtvast dartspel te maken.

Dit bericht bekijken op Instagram

Voor het Jungle feestje is het 1e cadeau in the pocket 🎯 Dit darts spel is speciaal voor kinderen en ze kunnen het ook samen spelen 👌 Je richt de magnetische pijlen naar de cirkels op het bord en met een worp zal het blijven plakken als je goed mikt uiteraard! Het doel is om zoveel mogelijk punten te verzamelen. De canvas is aan beide zijden bedrukt. De dartspellen zijn er in verschillende thema’s en formaten en echt leuk… nouja zoonlief krijgt m zondag 💚🌴🐒 Het is van magnetisch canvas incl 6 pijltjes, verpakt in een koker van stevig karton. Het merk is Scratch 🎯 we zullen er snel meer van laten zien 🎯🎁 #jungle #darts #scratch #magneten #dartgame #toys #birthdayboy #6jaaroud #birthdaypreparations #jungleparty #cadeautip #coupdecoeur #darten #blogmom #blogger #bloglife

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Mikken, kijken en tellen

Het uiterlijk van het vlak om op te mikken heeft een vrolijk ontwerp, en is aan twee kanten te gebruiken voor variatie in het spel. Het vlak waarop gemikt moet worden is van canvas gemaakt en door het magnetisme blijven de pijlen hieraan kleven. Het canvas is aan twee zijden bedrukt met vriendelijke jungle afbeeldingen, en in de cirkels staan getallen afgebeeld die goed zijn voor kinderen om het rekenen mee te oefenen. Mikken, kijken, oplezen en nadenken over de scores zijn goede bezigheden. Lekker bewegen tijdens een spel is altijd goed voor het lichaam.

Op pad

Vanwege het makkelijk oprollen en het lichte gewicht
dartbord, is het ook gemakkelijk om het dartspel ergens mee naar toe te kunnen nemen. Op een camping, in de caravan of lekker buiten aan een boom is het spel in een handomdraai opgehangen en klaar om gespeeld te worden. Extra pijlen zijn gemakkelijk te bestellen, en dat is handig wanneer er een dartpijl kwijtraakt of er zich extra spelers aandienen. Een voorraadje hebben is nooit verkeerd.

Ons oordeel over dit magnetisch dartbord

Het tweezijdig magnetische jungle dartspel is bijzonder prettig in gebruik en zeker grappig om in huis te hebben. Het dartspel zelf maakt niet veel geluid wat bijdraagt aan een stukje rust, en het is een decoratieve aanvulling voor op een slaap- of speelkamer. Maar het magnetische dartspel ook kan zeker mee tijdens een picknick of een dagje ravotten in het bos. Opgerold neemt het niet veel ruimte in beslag, en past nog wel in de rugzak naast de broodjes. Maar niet alleen kinderen, ook volwassenen mogen dit spel gerust spelen. Wij zijn fan!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief