Delen vinden we super lief

Je hebt zo je best gedaan om alle feestartikelen voor het feestje van je kind in het thema te kopen dat de jarige wilt hebben. Een springkussen staat ook op het wenslijstje en is het niet nog leuker om het feest compleet te maken met een springkussen? Vooral als het in bijpassend thema is waarop de kids urenlang kunnen rondspringen? Wij zetten de leukste springkussens voor een kinderfeestje voor je op een rij!

oma's levenslessen

Welk springkussen past bij jouw feestje?

Een kinderfeestje met een springkussen is vaak nog net even leuker. Kinderen zitten tenslotte barstensvol energie en houden absoluut niet van stilzitten. Dus wat is er dan beter dan lekker rond te springen met vriendjes of vriendinnetjes? Leuk is ook dat springkussens in allerlei thema’s te huren zijn en er dus volop te kiezen is. Ga voor het Wilde Westen met een cowboy springkussen, laat de acrobaat los met een circus thema of ga Nemo achterna met de Seaworld springkussens. Keuze genoeg!

Springkussen Cowboy Circus Clown

 

Een kinderfeestje voor prinsessen en stoere ridders

De fantasiewereld van kinderen is ongelofelijk groot. Sprookjes met prinsessen en ridders zijn dan ook zeker onder de jonge kids erg populair. Droomt jouw dochtertje er ook van om een echte prinses te zijn of is jouw zoontje een stoere ridder, of dol op de jungle? Dan is een kinderfeestje met het thema Prinses of Ridders een schot in de roos. Een springkussen in de vorm van een kasteel is hier een perfecte aanvulling en verleidt zelfs de stoerste ridder en mooiste prinses om lekker rond te springen in een sprookjeskasteel!

Springkussen Prinses Ridder Kasteel

Rondspringen in de jungle

Als je een jungle feestje organiseert zijn er volop superleuke springkussens die het beest in de kids los maakt. Van opblaasbare olifanten en leeuwen tot uitgebreide multifun springkussens met obstakels, er is volop keuze. En natuurlijk maken de Safari Avontuur accessoires zoals beestige slingers, uitnodigingen met jungle thema en dierenmaskers het feest pas echt compleet.

Springkussen Jungle Safari Giraffe Olifant

 

Een springkussen huren. Hoe werkt dat?

Het leuke aan een springkussen huren is dat het helemaal niet zo moeilijk is en goedkoper dan de meeste mensen denken. Natuurlijk zijn er wel een aantal zaken om rekening mee te houden. Welke capaciteit moet het springkussen hebben? Welk thema past bij het kinderfeestje? Hoeveel ruimte heb je nodig? En wil je het springkussen zelf opzetten of liever alles uit handen geven? Handig om van tevoren over na te denken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan eens op Zoef.com voor meer informatie over het huren van een springkussen en natuurlijk de collectie springkussens!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief