Delen vinden we super lief

uitnodigingen afdrukken kaartenhuis uitnodigingYes… het is weer zover, zoonlief is bijna jarig en dan mag ik weer een thema verzinnen, rondkijken naar toffe accessoires en ‘last but not least’, mijn favoriete onderdeel; een uitnodiging maken. Verklaar me voor gek, maar ik spendeer daar echt tijd voor en laat ze afdrukken om te kunnen versturen als een kaart.

Mijn zoontje wordt 6 en het thema dit jaar wordt Jungle! Daar kun je echt alle kanten mee op. En een uitnodiging dat past bij de stijl of thema van het feest, geeft net dat stukje extra feestgevoel.Ik bestel altijd op hetzelfde adres dat snel, kwaliteit en een goede prijs levert!

Uitnodiging maken

Voor verjaardagen, de feestdagen, valentijn en vaak ook gewoon door het jaar heen ben ik regelmatig op zoek naar een originele uitnodiging, of stijlvolle uitnodigingskaart. Omdat ik het steeds vaker zelf ontwerp en bestel, weet ik wat je er aan kwijt kunt zijn. Ik raad je dan zeker kaartenhuis aan waar een uitnodiging maken, appeltje eitje is. Want laten we wel wezen, eenvoud gaat boven alles! Niet iedere keer heb ik tijd en zin om zelf een kaart te ontwerpen. Waarom het wiel uitvinden als dat al voor je is gedaan!

  • Standaardontwerpen

Online vind je ontwerpen in allerlei soorten en maten. Als je geen tijd hebt voor een eigen design, vind je standaardontwerpen voor bijvoorbeeld uitnodigingen voor een housewarmingparty, kinderfeestje, of feestelijke opening. En afhankelijk van de aantallen, leveren ze de kaarten nog de volgende dag op het gewenste adres.

En niet geheel onbelangrijk, ze garanderen de laagste prijs. Voor Olivier zijn verjaardag heb ik 20 kaarten besteld, waren de dag erna in huis en dat voor €6,96- inclusief verzendkosten. En toen ik toch bezig was, heb ik gelijk bedank kaarten laten drukken voor mijn blog. Ik organiseer veel acties, of raak in gesprek met een fijn merk. Een kaart waar ik iets op kan schrijven is dan ideaal. Uitnodigingen en kaarten maken was voor mij nog nooit zo eenvoudig en leuk!

Instapost

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een eigen kaart & uitnodiging maken is tof! En helemaal als het gedrukt is en bij de post zit 🌈⭐️ “Let’s Go Banana’s”🐒🍌 De party animals krijgen een beestachtig kaartje voor een gezellig junglefestijn 🌴Met ‘monkey treats’ gaan we feesten als de beesten… ROARRR 🙉🦁 Vanavond gaan ze op de post en nu feestattributen bestellen #monkey #6jaar #birthdayparty #jungletheme #roar #partytime #kinderfeestje #feest #maartpas #voorbereidingen #savethedate #safari #kinderfeestje #kaartenhuis #eigendesign #DIY #drukwerk #birthdaybash #uitnodiging #partyanimals

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Zelf uitnodigingen maken

uitnodigingen afdrukken kaartenhuis uitnodiging

Je hoeft ook niet enkel standaard templates te gebruiken. Het fijne aan deze website is dat je je creativiteit kunt gebruiken. Ik had een standaard afbeelding geupload, waar je teksten kunt toevoegen en het eventueel kunt aankleden met versiersels. Je vind er een groot aanbod aan stijlen, kleuren en achtergronden.

Ook maak je eenvoudig een uitnodiging met eigen foto als dat je voorkeur heeft. Onze persoonlijke kerstkaart van afgelopen kerst was een groot succes. Bij wie ik ook thuis kom, onze kaart staat er nog steeds. Je kunt je eigen foto’s uploaden in de module en naar wens aanpassen.

Bestel uitnodigingskaarten onlinekaartenhuis

Ben je al enthousiast geworden? Kaartenhuis is mijn inziens een ideale plek waar je de goedkoopste uitnodiging maakt. Twijfel niet en kijk rond in het Kaartenhuis. Doe inspiratie op en probeer de ontwerpmogelijkheden uit. Geheel in stijl van de gelegenheid zal je al snel in de feestelijke stemming komen.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief