Delen vinden we super lief

We waren aanwezig bij de introductie-party van de nieuwste Baby Annabell, in MaMa Kelly in het unieke Olympisch Stadion in Amsterdam. Een pop naar ons hart aangezien Baby Annabell net een echte baby is met levensechte functies en een schattige uitdrukking op haar gezichtje

Mama kelly

Van de locatie en entourage bij MaMa Kelly word ik altijd blij. Mijn dochter, die voor de feestelijke gelegenheid haar zeemeerminnenjurk aan mocht, zuchtte blij van de roze kleur op de muur en keek verrukt rond toen ze haar favoriete poppen al zag liggen!

Baby Annabell

Er stond een prachtige, opgemaakte tafel klaar voor de lunch. Maar voordat we aan tafel gingen, maakten we eerst kennis met de nieuwste Baby Annabell pop. De glunderende oogjes spraken boekdelen!

Partytime

Overal waren roze ballonnen, lagen Baby Annabell’s en alle denkbare ’accessoires. Kleertjes, schoentjes, tasjes en de Lunch Time Tables. En er waren schminktafels waar alle aanwezige kindjes aan mochten schuiven. Wat een feest was het! Dit was een poppen hemel voor groot én klein!

We kregen een welkomstdrankje van frambozenlimo met verse frambozen. En daarna werd de nieuwe Baby Annabell geïntroduceerd. De nieuwste versie stopt nu met huilen als ze gewiegd wordt! En wanneer ze wordt gevoerd aan haar Lunch Time Table geeft ze aan wat ze wel en niet lekker vindt.

Het zijn kleine dingen, maar maken de pop echt levendiger en stimuleert de rollenspel bij kinderen. Het is een perfect nieuw en educatief vriendje voor poppen mama’s en papa’s!

Wat een feest bij de baby Annabell Late lunch party in MamaKelly Amsterdam

Van spelen krijg je trek werd waardoor de mini hamburgers, sandwiches aardbeien in ruby chocolade, roze macarons en nog veel meer lekkers als geroepen kwam. Alsof we op de babyshower aanwezig waren van Baby Annabell.

Maar ondanks al het lekkers waren alle aanwezige kindjes als snel met de poppen aan het spelen. De baby’s werden aangekleed, omgekleed voor bed en werden in de Lunch Time Tables gezet om de baby te voeren. Ook kregen ze glitternagellak en glittermake-up.

Levensechte Baby Annabell

Baby Annabell is net een echte baby met levensechte functies en een schattige uitdrukking op haar gezichtje. Tijdens het spelen is er echt interactie met de pop. Poppen ouders vinden echt alles terug wat een echte baby nodig heeft in Baby Annabell’s wereld. De accessoires zijn ook echt te gek! Van fopspeentjes, flesjes tot kinderstoelen, van basis kledingstukjes tot schitterende jurkjes. Baby Annabel staat garant voor heel veel speelplezier! De pop is te koop bij o.a Intertoys, Bol.com en vele anderen online webwinkels (Google is my friend)

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief