Delen vinden we super lief

Zo cool, we gaan terug in de tijd met toch wel een zeer favoriet spel! Met het allernieuwste gelanceerde, nieuwe spel ontdekken we op de Switch drie van Mario’s grootste 3D-avonturen! Het spel heet Super Mario 3D All-Stars en de kinderen zijn er unaniem lyrisch over. Deze bijzondere bundel bevat het spel Super Mario 64, Super Mario Sunshine & Super Mario Galaxy.

Een verzameling van de geoptimaliseerde Super Mario-games, Super Mario 64, Super Mario Sunshine en Super Mario Galaxy in één bundel.

Dat deze drie spellen zijn geoptimaliseerd voor de Nintendo Switch is echte nostalgie. En met de geoptimaliseerde HD-graphics, Joy-Con-besturing en een muziekspeler is het helemaal anno nu, om nog maar te zwijgen over de epische soundtracks van alle drie de games. Je gaat echt terug in de tijd waardoor ook papa maar wat graag de Nintendo Switch erbij pakt!

Nostalgie

Alle drie games worden weergegeven in een hogere resolutie dan de originele versies en zijn geoptimaliseerd voor een soepele gameplay-ervaring. Super Mario 3D All-Stars bevat ook een in-game muziekspeler met muziek uit alle drie games. Met deze muziekspeler kunnen spelers ook terwijl het scherm is uitgeschakeld naar muziek luisteren op hun Nintendo Switch-systemen. Onwijs leuk bedacht waardoor ik ook zelf echt terugkeer in de tijd. Het zijn iconische klassiekers die tijdloos zijn. En stiekem is het erg leuk om nu mijn kinderen ermee te zien spelen. Ken jij ze alle drie nog? Ik licht ze hieronder voor je uit!

Een verzameling van de geoptimaliseerde Super Mario-games, Super Mario 64, Super Mario Sunshine en Super Mario Galaxy in één bundel.

1.Super Mario 64

Super Mario 64 was Mario’s eerste grote 3D-avontuur en legde de basis voor zijn besturing en mogelijkheden die sindsdien kenmerkend zijn voor zijn 3D-platformactie. Wat heb ik dat spel destijds veel gespeeld! Het kasteel van Princess Peach herken ik gelijk en maak spelend wall jumps, backflips en kan zelfs vliegen! Het spel is echt verbeterd door de jaren heen dat echt speelplezier garandeert! Duik ook in de schilderijen om alle Power Stars te verzamelen en om Bowser te stoppen!

2.Super Mario Sunshine

Bij Super Mario Sunshine ga je naar het strand! Mario reist in dit spel naar het prachtige Isle Delfino voor een zonnige vakantie met zijn vrienden. Het loopt echter anders dan verwacht. Als slachtoffer van een schimmig plan moet Mario samenwerken met zijn nieuwe vriend F.L.U.D.D. om het eiland op te ruimen en schoon te maken. Ook wil hij ontdekken wie hem in de val heeft gelokt. Dankzij de wonderlijke waterpomp van die nieuwe vriend kan Mario zich op allerlei unieke manieren over het eiland verplaatsen! Voor het eerst kunnen spelers van deze game genieten in een 16:9-breedbeeldverhouding.

*De fysieke versie is in beperkte oplage gemaakt, de digitale versie is tijdelijk verkrijgbaar: tot eind maart 2021.

3.Super Mario Galaxy

In Super Mario Galaxy raast Mario door de ruimte om Rosalina te helpen en Princess Peach uit Bowsers klauwen te redden. Trotseer de zwaartekracht en spring van planeet naar planeet met de optionele bewegingsbesturing. Ook kun je de Joy-Con-controller aan een vriend geven voor wat extra hulp in de Co-Star Mode! Plezier gegarandeerd!

Super Mario 3D All-Stars ligt in de winkels en zal op veel verlanglijstjes komen te staan. De games zijn geoptimaliseerd voor een soepele gameplay-ervaring op de Nintendo Switch en worden vergezeld door een in-game muziekspeler met muziek uit alle drie games.

Video: Super Mario 3D All-Stars

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief