Delen vinden we super lief

Nintendo lanceert een ontzettend leuke nieuwe game die nu verkrijgbaar is! Wij zijn absoluut fan en hebben het mogen uitproberen! Het gaat om Paper Mario: The Origami King. Origami is de Japanse vouwkunst, ook wel het vouwen van papier. Door een beperkt aantal vouwen zijn complexe ontwerpen mogelijk. In de game ga je met Mario op een komisch avontuur samen met zijn nieuwe metgezel Olivia. Je bezoekt alle uithoeken van een papieren wereld op de Nintendo Switch!

Een verscheurde wereld

Je neemt het in dit spel op tegen de origami-koning en zijn flinterdunne leger. Daarnaast werk je samen met bijzondere kompanen en leer je op je missie de magische krachten te beheersen om de wereld te redden. Nintendo heeft er een kleurrijke en avontuurlijke wereld van weten te maken!

De kwaadaardige koning Olly heeft prinses Peach in origami veranderd, haar kasteel losgerukt en hermetisch afgesloten met magische papieren linten. Maar onze besnorde held Mario en zijn nieuwe partner Olivia geven acte de présence en zijn de held in dit verhaal!

Kleurrijke avonturen

Je reist door de wereld van bloedhete woestijnen tot woeste zeeën en rekruteert onderweg allerlei bijzondere personages. Ondertussen probeert je het kasteel vrij te waren van de vervloekte linten en red je je papieren vrienden die in gevouwen soldaten zijn veranderd!

Met behulp van Olivia’s papiervouwkrachten gebruik je de verreikende vouwarmen en andere papiertransformaties. Je beleeft vele avonturen en red ondertussen degenen die door de hulpjes van de origami-koning gevangen zijn genomen waarbij je de de vrede in de wereld herstelt.

Een avontuur om uit te pakken!

Je kunt een stokje steken voor Olly’s plannen door gevechten aan te gaan waarin zowel je tactisch denkvermogen als je puzzel oplossend vermogen op de proef wordt gesteld. Het is dus ook nog een zeer leerzaam spel. Neem het ondertussen op tegen Olly’s kartonnen krijgers en de enorme eindbazen die onder zijn bevel staan!

Alle beelden komen uit de Engelstalige versie van de game. De game is ook beschikbaar in het Nederlands.

Een avontuur om uit te pakken

Tijdens het spelen staat je gegarandeerd een verrassing te wachten wanneer je een scheur dicht. Denk hierbij aan een handvol munten. Houd vooral je voorraad snippers op peil door met je hamer op van alles en nog wat te slaan. Dat is uiteraard het leukste onderdeel: bomen, gras, slechteriken, grotere slechteriken, noem maar op!

€ 59,99 | Prijs in de Nintendo eShop (incl. btw)

Origami plezier

Origami is superleuk! Een stoere olifant, een schattige puppy, een windmolentje en een springende kikker… je kunt ze allemaal vouwen met 1 blaadje papier! Naast het gamen, knutselen we dan ook wat af metpapier. We hebben het origami boek zodat we ook creatief bezig zijn naast het spelen van spelletjes. Met dit boek maak je aan de hand van duidelijke stap-voor-stapinstructies en foto’s de leukste figuren en speelgoedjes. Pak een blad papier, kijk goed naar de foto’s, lees de instructies en vouwen maar! Echt een aanrader!

Het leukste origamiboek 9789044758047 | NUR 214 | €12,50 | 64 blz | pap | 24,4 x 21,6 cm volledig in kleur

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief