Delen vinden we super lief

In deze hectische en onzekere tijden staat het leven van menigeen op zijn kop! We ontsnappen dan ook graag even aan de werkelijkheid met een toffe video game! Met onze Nintendo Switch ontdekten we de allernieuwste Nintendo game Animal crossing: New Horizons waar we superduper relaxed van worden. We vinden het nu de perfecte tijd om een nieuwe wereld te creëren op een onbewoond eiland waar we zelf de regisseur van zijn. Off we go, op naar een nieuw leven op een paradijselijk eiland!

Mijn kinderen weten wel raad met de Nintendo Switch in deze gekke tijden. We spelen om en om: mama wordt fit met de Ring adventure Fit en daarna mogen de kids op de Nintendo Switch. Iedere dag hebben we schermtijd gereserveerd die ze vrij kunnen invullen. En met extra schermtijd is er ook de wens voor een nieuw spel. Op TV zagen we “Animal Crossing: New Horizons voorbij komen en de kids riepen in koor “die mama, die”. We zijn gezwicht en het spel lag snel op onze deurmat.

Een wereld, precies zoals jij het zelf wilt.

Hoe heerlijk is het om je fantasie de vrije loop te laten op een hele relaxte wijze! In de nieuwe Nederlandstalige Nintendo Switch-game Animal Crossing: New Horizons ben je er echt even tussen uit! Hier bouwen gamers de woning van hun dromen, ontmoet je kleurrijke personages, verzamel je grondstoffen om je eigen spullen te maken, leg je je eigen tuintje aan én geniet je bovenal van een heerlijk eilandleven. Mijn jongens (3 & 7) waren gelijk getriggerd door het spel en vonden het maar wat spannend om het eiland te ontdekken.

Je hoeft in het spel geen spanning en sensatie te verwachten, of heftige taferelen. No way, deze game is ontdekken, chillen en plezier maken. Mijn jongens vinden het een groot succes! Het spelen van New Horizons vergt zichtbaar de nodige tijd, en dat is mijn inziens ook de charme van deze game.

Game On

Tijdens het spelen verzamel je spelenderwijs grondstoffen en maak je er de mooiste spullen van, zoals meubilair en gereedschap. Mijn dochter heeft groene vingers en legt graag haar eigen tuintje aan en plant de diverse bloemen en bomen op haar eigen, nieuwe wijze. papa vindt het toffer om de woning van zijn dromen te bouwen en van het eilandleven te genieten.

In het spel ontdek je nieuwe bewoners waarmee je optrekt. “Kijk mam” riep mijn zoontje opgetogen. “Ik kan mijn eigen tent opzetten!” Ook geniet je van de verschillende seizoenen dat het extra leerzaam maakt. Terwijl je het eiland verkent, kom je voor verschillende uitdagingen te staan waaronder het springen over een rivier met polstokken. Hiermee maak je onze kids wel blij!

Toffe highlights

  • Versier het landschap (met meubels, zoals je zelf wilt!) om je eigen eilandparadijs te maken en pas eenvoudig je personage aan!
  • Verzamel materialen op het eiland om van alles te bouwen, van meubilair tot gereedschap met het nieuwe craftingsysteem
  • Kom tot rust met ontspannen activiteiten, zoals tuinieren, vissen, versieren, een praatje maken met interessante personages en meer.
  • Bekende Animal Crossing-gameplay komt op allerlei leuke en nieuwe manieren tot leven op het onbewoonde eiland.
  • Er kunnen maximaal acht spelers op een eiland wonen. Dat maakt het voor mijn drie bandito’s leuk om samen te spelen. Vier bewoners van hetzelfde eiland kunnen tegelijkertijd op hetzelfde systeem spelen.
  • Je kunt via de online- of lokale draadloze multiplayerstand tot wel acht spelers op het eiland van een speler spelen.

Videoimpressie

Tot slot

Animal Crossing: New Horizons is vanaf 20 maart 2020 exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Op het YouTube-kanaal van Nintendo Nederland kun je de uitgebreide video Animal Crossing: New Horizons – Een duik in het leven op een onbewoond eiland bekijken.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief