Delen vinden we super lief

Beproef je hersenen in vijf verschillende categorieën en verbeter je brein score met Big Brain Academy: Knappe koppen

Zet samen met familie en vrienden je brein op een leuke manier aan het werk in Big Brain Academy: Knappe koppen voor de Nintendo Switch! In deze nieuwe multiplayer partygame die iedereen kan spelen, kunnen spelers hun vaardigheden en snelheid een boost geven door deze te oefenen in hoogst vermakelijke activiteiten.

Wie is de slimste thuis? Ontdek het zelf in Big Brain Academy: Knappe koppen
Zet je brein op een leuke manier aan het werk met Big Brain academy op je Switch

Big Brain Academy: Knappe koppen

Het nieuwe spel Big Brain Academy: Knappe koppen is nu ook verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. In deze nieuwe multiplayer* partygame, kunnen spelers zich wagen aan een serie breinbrekende activiteiten die hun grijze massa’s stevig aan het werk zetten. Er zijn vijf verschillende categorieën: visie, geheugen, analyse, rekenen en inzicht. Binnen iedere categorie heb je eigen soort taken, zoals het herinneren van series getallen, het identificeren van een dier dat langzaam in focus komt, of het zorgen dat een trein zijn bestemming bereikt.

Breinscore

Op basis van je prestaties, wordt je door professor Kwab beloond met je breinscore die in-game munten oplevert. Hiermee kun je vervolgens kostuums voor je avatar kunt kopen, van een kattenkostuum tot een mais-outfit!

Brein-vs.-brein

Wanneer je graag wilt oefenen, zit je goed in de oefeningen stand, waarin alle spelers hun favoriete activiteiten opnieuw kunnen spelen om records en medailles te verdienen. Hier kun je ook brein-vs.-brein strijden met vrienden en familie in matches voor 4 spelers* om te zien wie de hoogste score haalt. Om te zien hoe jouw hersenen het wereldwijd doen, kun je in de ghoststrijd** tegen gegevens van andere spelers spelen. Daarbij kunnen spelers het opnemen tegen vrienden van hun vriendenlijst, gezinsleden met profielen op hetzelfde Nintendo Switch-systeem, of zelfs vriendschappelijke tegenstanders van over de hele wereld.**

Er is nu een gratis Big Brain Academy: Knappe koppen demo beschikbaar!

In de demo kunnen spelers oefenen met een selectie van puzzels die hun vaardigheden beproeven in drie breinbrekende categorieën: inzicht, visie en rekenen. De volledige game bevat nog veel meer puzzels voor deze categorieën, naast die van de categorieën geheugen en analyse.

De demo geeft spelers ook een voorproefje op de Party-stand. In deze stand kunnen tot vier spelers* brein-vs.-brein spelen en de activiteiten zo snel mogelijk voltooien om de meeste punten te verdienen. Elke deelnemer kan zijn of haar eigen niveau instellen van het makkelijkste (kind) tot het moeilijkste (superexpert) niveau, wat betekent dat zelfs het jongste kind het kan opnemen tegen de volwassenen van het gezin.

Bekijk hier de Big Brain Academy: Knappe koppen-video met Neil Patrick Harris en zijn familie!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

Opmerkingen Big Brain Academy: Knappe koppen:
* Voor de multiplayerstand zijn mogelijk extra accessoires nodig. Sommige accessoires worden apart verkocht
** Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald online lidmaatschap nodig. Lees meer over betaalde online-abonnementen.


Delen vinden we super lief