Delen vinden we super lief

Mindscape heeft Super Puzzle Pack gelanceerd en sindsdien is de familie aan het puzzelen geslagen. In dit spel vind je een grote verzameling puzzels waar je de keuze hebt uit meer dan 400 unieke puzzels in 4 verschillende speltypen. Mij zoontje vindt het heerlijk om onderweg op de achterbank, of thuis Animal crossing te spelen, maar samen met ons te puzzelen is nu ook echt zijn favoriet. Super Puzzle Pack heeft voor elk wat wils en bevat puzzels van verschillende niveaus, voor zowel jong en oud. Dus als je een echt van puzzelen houdt, is dit wellicht een tof spel voor je!

Houd je hersenen scherp met Super Puzzle Pack

Volgens neuropsychologen helpt puzzelen om de hersenen actief te houden. Des te meer uitdaging je hebt in stukjes en kleuren, des te beter beter. Met puzzelen ontwikkel je het vermogen om probleemoplossend te denken. Met de enorme collectie puzzels van Super Puzzle Pack kun je je lol op en heb je uitdagingen genoeg om je hersenen te kraken. Het bevat een schat aan puzzels in 4 verschillende speltypen om uit te kiezen.

Klassiek Jigsaw

Het eerste speltype in de Super Puzzle Pack is een klassiek Jigsaw dat met maximaal 4 spelers gespeeld kan worden en meer dan 200 unieke puzzels heeft om uit te kiezen. Je kunt variëren en de uitdaging zelf vergroten door te keizen hoeveel stukken jouw puzzel moet bevatten. Vervolgens is er een compleet piratenavontuur met een Match-3 game om je vaardigheden te testen. Duik in de ‘kluis’ van Davy Jones en red je vriend. Volg het verhaal door steeds uitdagendere Match-3 levels op te lossen en ontdek geheimen die al eeuwenlang verborgen zijn gebleven. Plezier gegarandeerd!

Het klassieke 2048-spel

Bij het derde speltype in de Super Puzzle Pack kun je je vaardigheden en denkvermogen uitdagen in het klassieke 2048-spel. Speel alleen en versla je eigen high score op het scorebord, of ga de strijd aan tegen. De vierde game brengt je naar een sprookjesland vol edelstenen. Het is je doel om het mystieke bos te redden en al zijn eigenzinnige wezens door de Match-3-puzzels op te lossen. Het laatste speltype om je vaardigheden op de proef te stellen, is een supersnel puzzelspel. De Yum Yums, kleine snoepvormige wezens, hebben jouw denkvermogen nodig om dit uitdagende spel op te lossen.

Met de multiplayer-functie op het grote scherm biedt Super Puzzle Pack voor de hele familie extra vermaak tijdens de donkere wintermaanden. Heel leuk!

Super Puzzle Pack - Switch

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief