Delen vinden we super lief

De dagen worden langer, kouder en de kachel is ook al aan geweest! Het jaar vliegt voorbij en de herfst en naderende winter is een favoriet jaargetijde van me! Kaarsjes gaan weer aan en de shawls en mutsen worden weer uit de kast getrokken! En terwijl het buiten stormt, regent of sneeuwt, proberen we het binnen behaaglijk en nog gezelliger te maken. Lekker eten en borrelen met vrienden waarbij de spelletjes en legpuzzels weer uit de kast worden getrokken! Laten we weer gaan puzzelen!

Spelletjes en puzzels inpakken maar…

Aankomend weekend gaan we naar recreatiepark Marveld met vrienden en logeren we in een hooiberg. We ontvingen het persbericht van Ravensburger en zagen een mooie verzameling legpuzzels en spellen voor jong en oud! Een ideaal moment om het nieuwe 3D Doolhof te spelen, één van de Frozen 2 filmhelden te puzzelen of om op avontuur te gaan met het bordspel Red Peak! “Game is on!” Het gaat een spelletjesweekend worden!

• 3D Doolhof

Het bekende familiespel Doolhof van Ravensburger, bestaat al ruim 30 jaar! Het is een spel dat niet verveelt en daardoor ongekend populair blijft! De gangen zijn voortdurend in beweging waardoor het speelbord iedere keer anders is. Tof, maar deze klassieker is nu ook 3D te spelen.

Je gaat tijdens het spelen letterlijk de hoogte in. Het gaat er om om zo snel mogelijk bij de begeerde schatten te komen waarvoor je enorme torens moet verschuiven! En als je bijna bij je doel bent, dan kan het doolhof weer in je nadeel veranderen. Het is om gek van te worden, maar het blijft een tomeloos spannend spel met verrassende wendingen! Het 3D Doolhof is een bordspel voor de hele familie | adviesprijs € 29,99 | 2 – 4 spelers | 7 – 99 jaar

• Red Peak

Het bordspel Red Peak is voor echte avonturiers die wel van spanning houden! De vulkaan de ‘Red Peak’ staat namelijk op uitbarsten en als speler ben je er gevaarlijk dichtbij. Je moet door de bijna ondoordringbare jungle terug naar de boot zien te komen, voordat de lava jullie te pakken krijgt!

En nu maar hopen dat er genoeg tijd is om van het eiland te vluchten! Red Peak is een coöperatief avonturenspel met een bloedstollende finale! | € 29,99) | 2 – 6 spelers | 8 – 99 jaar.

• Frozen 2

Ben jij ook helemaal gek op koningin Elsa en haar zus Anna, of heb je een zwak voor Kristoff met z’n rendier Sven, of Olaf de sneeuwpop? Je kunt je hart dan ophalen want Frozen 2 gaat 20 november in première! Om helemaal in winterse sferen te komen, heeft Ravensburger verschillende legpuzzels en 3D puzzels van het thema ‘Frozen’ gelanceerd!

De 3D puzzel is te gek waarmee je met de 216 buigbare kunststof puzzelstukjes en maar liefst 93 accessoires een heus ijskasteel kunt puzzelen! Voor echte puzzel en Frozen fans een fantastisch project om op te pakken, je uit nog verslaafd worden aan puzzelen. Ook is er een Disney Frozen Junior Doolhof editie. Waarbij je in het doolhof van ijs en sneeuw een weg moet proberen te banen naar de dappere zussen Anna en Elsa, of de vrolijke sneeuwpop Olaf! Als je de kaarten in het doolhof handig verschuift, bereik je alle helden uit de film ‘Frozen’! Spellen en (3D)puzzels vanaf € 9,95.

• Minecraft

De game Minecraft is ronduit populair bij kinderen waarbij het draait om het plaatsen van blokken en om avonturen te beleven. Het speelt zich af in weidse landschappen waarbij je oneindig veel werelden kunt creëren. Het Ravensburger Minecraft bordspel kun je gezellig aan tafel spelen met 2, of 4 spelers!

In dit gloednieuw Minecraft avontuur verzamel je bijzondere blokken en bouw je indrukwekkende gebouwen. Maar niet alleen gevaarlijke monsters maken het je lastig! Ook de andere spelers proberen je slimst af te zijn! De dapperste en slimste spelers winnen het spel| € 34,99 | 2 – 4 spelers | 10 – 99 jaar.

• Puzzelen met L.O.L Surprise

Bij ons thuis is er een hele grote L.O.L Surprise fan! Vooral sinds we het L.O.L Surprise! Air BnB huis hebben bezocht, wil ze het liefst haar hele kamer in roze omtoveren! Ravensburger heeft veel verschillende leuke producten die allemaal in het teken staan van de kleurrijke, schattige, vrolijke poppetjes. De bijzondere 3D puzzel is tof en brengt het puzzelen naar een hoger level! Hiermee maak je je eigen hartendoosje die je kunt gebruiken als sieradenkistje! De 3D puzzel L.O.L Surprise! sneaker is ook tof die je kunt gebruiken als pennenbakje, uiteraard voorzien met vrolijke L.O.L. Surprise afbeeldingen.

Ook zijn er lieflijke legpuzzels om te puzzelen met de toepasselijke namen L.O.L. meidenavond, of vrienden voor het leven! Fantastische cadeautjes voor de dierbare vriendinnetjes van mijn dochter! Ook is er een memory® spel waarmee je een beroep kunt doen op je kortetermijngeheugen. Op de een of andere manier weet ik mijn kids nooit te verslaan’ L.O.L Surprise producten | v.a € 10,95.

Het gure en koude weer laat ons niet bij de pakken neerzitten! Wij maken er gezellige spelletjes avonden van!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief