Delen vinden we super lief

Met meer dan 50.000 fans is de Co creatie tussen de twee grote merken tot stand gekomen. Ze hebben de handen ineen geslagen en hebben een beautylijn gelanceerd dat gericht is op jonge meiden. Het design is shiny, ruikt lekker en ziet er echt heel tof uit! Mijn dochter en haar vriendinnetjes lopen hier absoluut warm voor! En we vieren feest want het is feestelijk gelanceerd!

Shower like a star’ VOGUE Girl & Tina Beautylijn

Vogue & Tina

VOGUE Girl staat bekend om diverse exclusieve geuren en hippe prints en het mediamerk Tina is bij ons vooral bekend om o.a. het populaire weekblad. De twee merken bundelen in 2020 hun krachten met als resultaat de hippe beautylijn voor jonge meiden. Mijn dochter was zo blij en vooral de foam viel in de smaak! De ene roze en de ander paars. Voor ik het wist had ze alles uitgeprobeerd en ruimte ze heel lekker. Dit is een schot in de roos.

Tina, vogue, beautylijn

Een samenwerking tussen beide iconische merken Tina én VOGUE is de sleutel tot succes. En wat het extra leuk maakt, is dat maar liefst 50.000 meiden hun input hebben gegeven op de designs, producten en de geurlijnen. Well done, want het design springt er echt uit!

I don’t sweat, I sparkle’. VOGUE Girl & Tina Beautylijn

Co creatie VOGUE Girl & Tina

In 2019 werd zorgvuldig onderzoek gedaan naar de behoeften van de doelgroep. Waarbij geïnteresseerden hun mening gaven over de nieuwe productlijn. Dit deden ze via o.a. een live test event, diverse posts via de social mediakanalen van Tina en VOGUE Girl, workshops tijdens de Tina Zomerkampen en in een speciaal testpanel van 100 meiden.

Daarnaast omarmden influencers Emma Keuven (207k Insta volgers) en Bokado (262k Insta volgers) de ontwikkeling van de lijn. De nieuwe Tina x VOGUE Girl beautylijn sluit dan ook 100% aan op de wensen en behoefte van de beoogde doelgroep.

Tina, vogue, beautylijn
Speciale aanbieding VOGUE Girl & Tina Beautylijn

Cosmic en Sparkle

De VOGUE Girl & Tina Beautylijn bestaat uit de volgende must haves:: anti-transpirant, douchefoam, body mist, eau de toilette en een DIY soap lab. Met de hippe holografische print op de producten kun je de twee geurlijnen Cosmic en Sparkle van elkaar onderscheiden en worden tegelijkertijd met elkaar verbonden.

Cosmic is de fruitige geurlijn voor de jongste meiden en ruikt lekker zoet naar een mix van aardbei, framboos en perzik.

Sparkle is de frisse geurlijn en ruikt heerlijk zacht naar citroen, jasmijn en witte roos. De producten stralen positiviteit uit en dat wordt versterkt met quotes als ‘Shower like a star’ en
I don’t sweat, I sparkle’.

Tina, vogue, beautylijn

Feestelijke aftrap

Er werd lang naar uitgekeken en dan is het eindelijk zo ver! Tina en VOGUE Girl waren opgetogen om eindelijk de fantastische VOGUE Girl & Tina Beautylijn te mogen onthullen aan de doelgroep die hier al tijden vol spanning naar uit heeft gekeken. Helaas kon het geplande lanceringfeest wegens Covid-19 niet doorgaan. Echter laten de merken hun betrokken doelgroep niet in de kou staan.

Op zaterdag 16 mei om 12 uur was er een online feestje om te vieren dat de VOGUE Girl & Tina Beautylijn fysiek in de winkels ligt, gepresenteerd door niemand minder dan Emma Keuven. Op het genoemde tijdstip reviewde zij de producten via een live verbinding op de Instagram kanalen van Tina (@TijdschriftTina) en VOGUE Girl (@voguegirlnl). Alle 50.000 enthousiaste meedenkers en andere geïnteresseerden konden zo op een laagdrempelige manier onderdeel uitmaken van dit bijzondere moment.

Tina, vogue, beautylijn
O.a. verkrijgbaar bij KRUIDVAT.NL, ETOS.NL, DA-DIO of ontvang deze beautyproducten cadeau bij een abonnement op Tina.

De producten van de VOGUE Girl & Tina Beautylijn

De deo en douche foam zijn vertrouwde producten binnen het VOGUE Girl assortiment. Anti-transpirant gaat transpiratie tegen en zorgt ervoor dat dochterlief de hele dag fris ruikt. De douche foam van Tina x VOGUE Girl bevat kleurrijk fluffy schuim!

Mijn dochter is er dol op! Zo wordt douchen (of badderen) echt een feestje. Body mist is een populair item onder jonge meiden en de Eau de Toilette. En met de DIY Soap Lab gaan we thuis zeepjes maken in de leukste kleuren, vormen en met de lekkerste geuren.

Tina, vogue, beautylijn, bloemen,  markt
We ruiken nu altijd maar bloemetjes

Adviesverkoopprijzen

Over Tina

Tina is het leukste en grootste meidenmerk van Nederland! Met het o.a. het wekelijkse tijdschrift, het jaarlijkse event Tina Festival, TinaTV op YouTube met eigen Tina vloggers, andere social media kanalen en merchandise bereikt Tina meer dan een half miljoen meiden op alle fronten. Tina is altijd ’n feestje!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram|TwitterFacebook| Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief