Delen vinden we super lief

Dierenliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de de komische animatiefilm OEPS! Kids overboord! Ga mee op avontuur met Finny en Leah, de beste dierenvrienden die overboord slaan van een ark en daardoor van elkaar worden gescheiden. Leah spoelt aan op een eiland, terwijl Finny bij een vreemde kolonie met soortgelijke wezens belandt. het is maar de vraag of het de ark bewoners gaat lukken om de kids te vinden en of Finny en Leah elkaar ooit weer terugvinden?

OEPS! KIDS OVERBOORD

De film wordt Nederlands gesproken uitgebracht in de bioscoop met onder anderen de stem van Vivienne van den Assem (RTL Boulevard), Frank Lammers (Undercover), Floris Göbel (DierenpraatTV), Juvat Westendorp (o.a. Silverstar) en dierenvriend Gabriel Martina, beter bekend als Wildebras. OEPS! Kids overboord wordt op 14 december door In the Air en Just4kids uitgebracht in de Nederlandse bioscopen.

Trailer

Het verhaal

Finny is een herbivoor en Leah een carnivoor, toch zijn het beste vrienden. In een ark vol andere dieren drijven ze al weken op zee rond zonder enig zicht op het vaste land en de voedselvoorraad begint op te raken. Daardoor kan de (ongemakkelijke) vrede tussen de carnivoren en herbivoren elk moment omslaan… Alsof dat niet erg genoeg is, worden Finny en Leah per ongeluk van boord gespoeld, samen met de laatste voedselvoorraden. OEPS!

OEPS! KIDS OVERBOORD

Aan boord van hun geïmproviseerde vlot, krijgen ze gezelschap van Jelly, een praatgrage, jonge kwal. Maar wanneer het vlot wordt geteisterd door een hevige storm, worden Finny, Leah en Jelly in de diepte van de oceaan gedompeld en van elkaar gescheiden. Leah en Jelly spoelen aan op een afgelegen eiland en Finny wordt wakker in een vreemde kolonie van bekende soortgenoten…

OEPS! Kids overboord is een komische spannende film voor de hele familie en ideaal om in de kerstvakantie naar toe te gaan.

Leuk om te weten

Releasedatum OEPS! Kids overboord: vanaf 14 december in Nederlandse en Belgische bioscopen
Speelduur: 85 minuten
Taal: Nederlands
Leeftijd: 6+
Genre: Familiefilm
Stemmencast: Vivienne van den Assem vertolkt de stem van Hazel, de moeder van Leah, Frank Lammers is te horen als leeuw Leonard, Floris Göbel als Neushoorn en Gabriel Martina als Chimpansee. Juvat Westendorp vertolkt de stem van Clam, Sil van der Zwan de stem van Finny, Leelou Rijsdam als Leah, Helle Vanderheyden de roze kwal, Kobe van Herwegen verleent zijn stem aan de Bewaker en Maja van Honsté aan Patch.

Winactie OEPS! Kids overboord

We mogen 2 bioscoop tickets weggeven van deze film OEPS! Kids overboord zodat jullie in de kerstvakantie gezellig naar de bioscoop kunnen gaan! Meedoen is eenvoudig:

  • Laat een berichtje achter onder dit artikel, of onder de winactie post op Facebook, waarbij een hartje, of smiley top zou zijn.
  • Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube & Instagram en we zouden het uiteraard leuk vinden als je ons volgt op onze kanalen!
  • Bij de winacties op Olivette.nl gelden onze voorwaarden die je hier kunt terugvinden
  • De wedstrijd sluit volgende week woensdag. We nemen contact op met de winnaar via het platform waarop ze hebben deelgenomen. Als de winnaar niet binnen 48 uur reageert, kunnen we een andere winnaar kiezen. Deze promotionele actie wordt op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd, beheerd door of geassocieerd met Facebook. Een aankoop is niet noodzakelijk. Meerdere deelnames per persoon zijn niet toegestaan. De actie is geopend voor inwoners van Nederland en België.
OEPS! KIDS OVERBOORD

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |YoutubeInstagram | Pinterest We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief