Delen vinden we super lief

Disney’s Frozen was een wereldwijd succes en heeft vele harten veroverd! Na zes jaar zingt iedereen nog steeds ‘Let it go’ mee. Deel 2 liet lang op zich wachten, maar op 20 november is het dan eindelijk zover! In Disney’s Frozen2 beginnen Anna en Elsa samen aan een episch avontuur ver voorbij Arendelle. Nu al kan je spelen met het speelgoed van Frozen2! Met het Magische Arendelle Kasteel en de zingende Anna en Elsa beleef je je eigen Frozen avonturen.

Arendelle kasteel

Met dit magische en lichtgevende Arendelle kasteel kunnen kinderen de scènes van Frozen 2 thuis naspelen en in hun fantasie op gaan. Een kasteel met maar liefst 7 kamers; van een keuken, muziekkamer tot aan de slaapkamers van Anna en Elsa. En natuurlijk heel veel prachtige accessoires, zoals een piano, een troon, een bankettafel, een kaptafel en een sofa. Aan de hele inrichting is gedacht!

De details van dit ultieme speelkasteel zijn heel mooi uitgewerkt: mooie ijsdeuren en magische kristallen balkons, net als in de film. Ook zijn er toffe gadgets in verwerkt! Als je de knop op het bewegende balkon indrukt, ontstaat er een magische lichtshow, geïnspireerd op het Noorderlicht. Dit Kasteel is volledig inklapbaar, waardoor het niet je hele woonkamer hoeft in te nemen Je kunt het daardoor ook overal mee naartoe nemen. Het Frozen-kasteel is 152 cm hoog en 122 cm breed!

Arendelle kasteel | Consumentenrichtprijs:€199,99 | Leeftijd: 3 – 10 jaar | Poppen zijn niet inbegrepen | Nu beschikbaar

De zingende Anna en Elsa

De zingende poppen zijn beiden voorzien van de nieuwe jurken en kapsels uit de film. Ze zien er hip uit moet ik zeggen! Met één druk op hun lijfje beginnen de poppen de nieuwe originele liedjes uit Frozen2 te zingen. Heel leuk en deze poppen staan op het verlanglijstje! En dat is niet alles: hun lijfje licht op, waarmee ze een magische scène uit de film onthullen.

Zingende poppen | Consumentenrichtprijs: €24,99 | Leeftijd: 3 – 10 jaar

Disney Frozen Pop Adventures

Deze mooie playset is ideaal voor thuis of onderweg. Hoevaak worden speelgoed wel niet meegenomen! Het is een klein koffertje dat geopend kan worden met een magische sleutel. Als je de koffer opent, komt er een scene uit de film opduiken dat zich afspeelt in de slaapkamer van Elsa of het dorpje Aldea.

Na het spelen klapt alles vanzelf weer in en kan je hem makkelijk opbergen, of meenemen. Mijn dochter neemt vaak haar tas vol speelgoed nee en dit houdt het compact, love it! Elk koffertje bevat een speelfiguur en accessoires.

Het dorpje Aldea | Elsa’s slaapkamer | Consumentenrichtprijs: € 14,99 | Leeftijd: 3+

Een speelgoedcollectie dat perfect aansluit op de Frozen2 film! Dit gaat zeker een succes worden! Voor muziekliefhebbers is de Vtech Frozen2 collectie ook fantastisch. Mijn dochter wordt iedere ochtend wakker met vrolijke Frozen deuntjes! En ook de Frozen2 puzzels spreken ons enorm aan! We zijn er klaar voor en nog even de Frozen 2 trailer grijs kijken voordat “the real deal” in de bioscopen draait!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief